Jump to content
Sign in to follow this  
spyros980

γνωμη για honda c50

Recommended Posts

για σας και ευχαριστω εκ των προτερων ^_^

ο παππους μ εχει ενα Honda c50 παρατιμενω εδω και μια 10ετια τωρα τα χαρτια εχουν χαθει

τι λετε αξιζει να φτιαχτει? τι προβληματα θα εχει τρ ? (το παπι ειναι σε ακινισια 10 χρονια οπος ειπα και εξοτερικα εχει μερικες σκουριες και το γκαζι εχει κολισει απο οτι ειδα) και ποσο πιστευετε θα κοστισει? :blush: (θα ανεβει φωτογραφια σηντομα κ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

περιμένω φωτογραφία και εγώ το ίδιο κάνω του Παπού μου το GLX φτιάχνω τα κυριότερα προβλήματα όπως και εμένα πιστεύω να είναι στο καρμπιρατέρ και στο πιστόνι που θα το έχει λιώσει τώρα χρειάζεται και τα βασικά κατά την γνώμη μου αλισιδογράναζα για λάστιχα και εξωτερικά δεν γνωρίζω αλλά συνολικά όπως υπολογίζω πρέπει να βγένει λίγο πιο κάτω από 80 euro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως ανεβαζεις φωτοφραφια? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον spyros980

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως ανεβαζεις φωτοφραφια? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

δεν ξέρω αλλά άμα θέλεις μπορείς να μου την στείλεις στο μαιλ μου giannis8695@hotmail.com σε συνημμένο αρχείο τώρα άμα δεν ξες πως στέλνεις συνημμένο αρχείο μπες στο μαιλ σου πάτα σύνθεση μηνύματος ή δημιουργία και 2 γραμμές από κάτω λέει συνημμένο πάτα εκεί και επέλεξε την φώτο που θέλεις να μου στείλεις και είσαι κομπλέ τώρα άμα ξέρει κάποιος άλως ας μας πει και στους 2 πως ανεβάζουμε φώτο στο σαιτ γιατί ούτε εγώ ξέρω :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να την ανεβάσετε σε ένα site του τύπου Imageshack.com

Και μετα να πάρετε το λινκ και να το ποστάρετε εδώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://imageshack.us.../dsc0047ko.jpg/

αυτο εδω ειναι !!

(σε ευχαριστω punisher7)

Τροποποιήθηκε από τον spyros980

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει λοιπών φίλε μου έχουμε και λέμε για να είσαι νόμιμος είναι 100 ευρό ανανέωση άδειας εκτός άμα έχεις που είναι στο 50ρικο και ασφάλεια νομίζω 50 τώρα άμα θέλεις να το κάνεις όμορφο (ΠΕΝΑ) έχεις να αλλάξεις κιάλα πράγματα εγώ μπορώ να σε βοηθήσω και να σου πω πόσο θα βγούνε οι τιμές περίπου τώρα θύμισε μου ξανά πέρνει μπροστά? και 2ον τσέκαρε μια αν η αλυσίδα είναι καλά και τα γρανάζια και τα 2 και τα λέμε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπος ειπα δεν εχω χαρτια οποτε το θελω για καμια βολτα για κανεναν καφε

(για να μην εχω μπλεξιματα με αστυνομια)

ε γιρω στα 150-200 ευρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω facebook φιλε

τελικα υπαρχουν και αλλοι που δν ασχολουνται με τη μαλακια που λεγεται f.b :crazy:

στο θεμα σου τωρα φιλε για μενα αξιζει να το συνιαρεις το μηχ.ειναι κλασικη αξια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα υπαρχουν και αλλοι που δν ασχολουνται με τη μαλακια που λεγεται f.b :crazy:

στο θεμα σου τωρα φιλε για μενα αξιζει να το συνιαρεις το μηχ.ειναι κλασικη αξια.

χαχα ακριβος!

ευχαριστω φιλε για την γνωμη σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σπυρο το δικο μου μηχανακι ειναι cub και ηταν παρατημενο 15 χρονια σε μια αποθηκη.μου αρεσε και ειπα να το φτιαξω(εκανα οτι θα σου πω παρακατω και παει καλα αν και δεν πιανει τρελες ταχυτητες για την δουλεια μου ειναι μια χαρα δηλαδη για καμια βολτα και για το σχολειο). αν το πας σε συνεργειο θα σου παρουν περισσοτερα χρηματα αλλα θα κανουν καλητερη δουλεια (αν δεν εισαι ειδικος και δεν μπορεις μονος σου). θα χρειαστεις αλισιδογραναζα οπως ειπαν και παραπανω ,μπουζι,ενα καθαρισμα μοτερ δεν ξερω αν θα στο ανοιξουν αν το πας και καρμπιλατερ,κυλινδροπιστονο αν θες,λαστιχα σιγουρα γιατι θα κανεις πατιναζ με αυτα και το μηχανακι θα ειναι καλο (για 50 cc ).τωρα αν θες ριχνεις ενα βαψιματακι αν χρειαστει και αν μπορεις και επειδη 90% δεν θα σου φτανει το γκαζι το ανεβαζεις(δικη σου επιλογη καπως επικινδυνη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σπυρο το δικο μου μηχανακι ειναι cub και ηταν παρατημενο 15 χρονια σε μια αποθηκη.μου αρεσε και ειπα να το φτιαξω(εκανα οτι θα σου πω παρακατω και παει καλα αν και δεν πιανει τρελες ταχυτητες για την δουλεια μου ειναι μια χαρα δηλαδη για καμια βολτα και για το σχολειο). αν το πας σε συνεργειο θα σου παρουν περισσοτερα χρηματα αλλα θα κανουν καλητερη δουλεια (αν δεν εισαι ειδικος και δεν μπορεις μονος σου). θα χρειαστεις αλισιδογραναζα οπως ειπαν και παραπανω ,μπουζι,ενα καθαρισμα μοτερ δεν ξερω αν θα στο ανοιξουν αν το πας και καρμπιλατερ,κυλινδροπιστονο αν θες,λαστιχα σιγουρα γιατι θα κανεις πατιναζ με αυτα και το μηχανακι θα ειναι καλο (για 50 cc ).τωρα αν θες ριχνεις ενα βαψιματακι αν χρειαστει και αν μπορεις και επειδη 90% δεν θα σου φτανει το γκαζι το ανεβαζεις(δικη σου επιλογη καπως επικινδυνη)

τιμή δεν βλέπω να αναφέρεις όμως :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ολα αυτα που σου ειπα απο πανω και σελα καινουργια χωρις το βαψιμο βεβαιως βεβαιως πηγε 300 ευρω. το μηχανακι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο και ειναι καλο τωρα .αν δεις εσυ και δεν τραβαει αλλαζεις γραναζια(κατι που σκεφτομαι να κανω και εγω) και το ανεβαζεις σε κυβικα χωρις να το παρακανεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

300 ευρω με οτι σου γραψα παραπανω και το μηχανακι ειναι ωραιο(λιγο το χρωμα αλλα κατα τα αλλα δεν θελει τιποτα αλλο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

300 ευρω με οτι σου γραψα παραπανω και το μηχανακι ειναι ωραιο(λιγο το χρωμα αλλα κατα τα αλλα δεν θελει τιποτα αλλο)

σε ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν νομιζω.... μονο τα λαστιχα κανουν 100 ευρω michellin (τα δικα μου τουλαχιστον γιατι ειναι το πιο σημαντικο μερος μαζι με τα φρενα) οποτε σκεψου σελα, μπουζι, εργασια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν νομιζω.... μονο τα λαστιχα κανουν 100 ευρω michellin (τα δικα μου τουλαχιστον γιατι ειναι το πιο σημαντικο μερος μαζι με τα φρενα) οποτε σκεψου σελα, μπουζι, εργασια...

αρχίζω να λέω σελα 25 ευρο πίσω μπρος λαστιχα με σαμπρέλες 50 ευρο σύνολο 75 προσθεσε και 20 το καρμπιρατέρ ποσο μασ κανει 95 πρόσθεσε και αλαγη γραναζιον και αλησιδασ 15 σινολο 110 προσθεσε και 5 ευρο το γιαλοχαρτο και την βεντζινη που θα χρισιμοπιιση για το ξισιμο του παλιου χρώματος και τελοσ μενουν 35 ευρο για 10 ευρο ασταρι sprey και αλα 25 ευρο για οτι χρώματα γουσταρις και αμα ειναι χαμηλές οι τιμες δεν ξεω εγω τοσο τα πήρα ολα τώρα άμα θέλεις να το αλαξεις και πιστόνι πού κάνει 20 ευρό τα 49μμ πάει στα 170 ευρό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να σου πω εδω μπορει να ειναι πιο ακριβα..εγω προτεινω να βαλεις καλα πραγματα και κυριως αν μπορεις αλλαγη φρενων για δεν εχουν καλα τα glx τουλαχιστον. και λαστιχα καλα επισης .σελες και αυτα που δεν ειναι σημαντικα μηχανικα (για την ομορφια ειναι και πολυ μαλιστα) μπορεις οντως να δωσεις και 25 ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω παιδια

τρ αφου τα χαρτια εχουν χαθει τι μπορω να κανω για να το κικλοφορο χωρεις προβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα