Vls13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Γεια σας παιδια!!εχω ενα Astrea Grand τελειως μαμησιο!!μονο μια sebring φοραει πανω!!και θελω να το μακρυνω το γραναζομα!!επειδη ειμαι ψιλομπερδεμενος με αυτο το θεμα αν μπορειτε πειτε μου συνδιασμους μπρος και πισω γραναζιων!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Βαλε ενα γραναζι 15 μπροστα και εισαι αρχοντας,κι εγω ετσι το εχω.Απο το εργοστασιο φοραει 14 μπροστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 ακριβως. η κρατας το 14αρι το μπροστα και βαζεις 33-34 πισω το ιδιο πραγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vls13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 παιδια σας προλαβα και το εκανα γιατι ειχα ενα 13 ενα 15 και ενα 16 καβατζα και εβαλα πανω το 13 το μηχανακι εσπαγε πολυ νωρις!!βαζω και το 15 και ολα κομπλε!!το 16 δεν το δοκιμαζω καν γιατι με δικαβαλο ειδικα δεν θα πηγαινω πουθενα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Απόστολος91 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες