Jump to content
deusXT

Υποστηρίξτε τη διαμαρτυρία του

Recommended Posts

μου ήρθε απο μέιλ.

ΜΑ ΤΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ οι ολλανδοι???

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)

από την ολλανδική κυβέρνηση

Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η ολλανδική κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση, η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

• Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών.
  • Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

Επίσης, κάθε νομοθεσία που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.

Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε., πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε., κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Στα πλαίσια Άτυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε., η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.

Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία.

Επισκεφθείτε το site μας

http://www.hamogelo.gr

συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών

(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το

http://www.adressit.com/pedonkielto)

Σεπτέμβριος 2006

Γραμμή SOS 1056 Κοινωνική Υπηρεσία

Στουρνάρη 16, Αθήνα 106 83 Τηλ. 210 330 6140 Fax. 210 38 43 038,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:fool::shock:

Παμε καλα αυτοι οι ανώμαλοι και τα παρακλάδια τους?

Αρκετά πιστεύω με τέτοιου είδους ελεύθερης σκέψης και έκφρασης....

Όλο αυτό λέμε συνέχεια αλλα τα δικά μας δικαιώματα και των παιδιών μας ποιος θα τα υποστιρίξει???

Να καούν όλοι να πάνε στον αγύησριστο.......

Η λέξη ανθρωπος δεν αρμόζει σε αυτούς.....

Αποβράσματα,ζώα και πράγματα της φύσης είναι...

:ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας συναδελφος μόλις μου είπε κάτι έξυπνο.

"Και εγω υποστηριζω να γίνει κομμα παιδόφιλων. Ετσι θα μπορείς να παρεις τη λίστα με τα μέλη και να τους γνωρισεις εναν εναν προσωπικά"

συμφωνησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Και εγω υποστηριζω να γίνει κομμα παιδόφιλων. Ετσι θα μπορείς να παρεις τη λίστα με τα μέλη και να τους γνωρισεις εναν εναν προσωπικά"

συμφωνησα.

Σωστός! +1000000

:2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Oταν η ελευθερια, συγχεεται με την αυδοσια και την καταπατηση των δικαιωματων του αλλου.. :angry:

..Κατι που συνηθιζεται, γενικως... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι νομιζουν τώρα οι ανωμαλάρες οτι ξαφνικα έγιναν κοινωνικά αποδεκτοί? αν είναι ποτέ δυνατόν!

ή μηπως οτι θα βγαίνουν να διαδηλώνουν για τα δηκαιωματά τους? (ποια?)

Ε ρε έχουν να φάνε ξυλάρα. :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΙΣΧΟΣ.... :hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter::hunter: Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...Για ποια ελευθερια και μαλακιες μας μιλανε...ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ... το χειροτερο ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι η παιδοφιλία...Αν ποτέ ψηφιζα ΝΑΙ στην νομιμοποιηση ενος τετοιου κομματος...θα ηταν ΜΟΝΟ στην περιπτωση που παραλληλα γινοταν δεκτο και το κομμα των "Ελευθερα Ευνουχιστε τους παιδεραστες"... :katana: και θα εβαζα και υποψηφιοτητα στο δευτερο κομμα για να βγω και Πρόεδρος... :knuppel2::knuppel2: ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!! Αμαν πια με αυτους τους Ολλανδους...Σκατα τα εχουν κανει ολα...Ακξομα και η Ποσδοσφαιρικη Ομαδα τους...παραπέει... :crazy::closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω 5-6 οπλα μπορει καποιος να μας βρει την λιστα,ακου γ.......... την ελευθερια τους.Ας ερθει κανενας απο αυτους διακοπες εδω και τα λεμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνησα.

Απʼτο στόμα μου το πήρες.

Ο κ. Ragotski, διοικητής της Ohrana του Τσάρου της Ρωσίας, ίδρυσε μια μυστική επαναστατική οργάνωση, μάζεψε μέσα όλους τους επίδοξους αντικαθεστωτικούς, και τους καθάρισε. Κατακριτέο, δεν λεω, αλλά μόνο ως προς την ιδεολογία, όχι την μεθοδολογία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αμφιβάλετε σε λίγα χρόνια να βρεθεί κανένας κουλτουριάρης περι ανθρωπινων δικαιωμάτων και να προτιινει τέτοιου ειδους χαζά και στην Ελλάδα..... <_<

Ξέρεται μετά ε??? τι θα γίνει????

Burnout στην μούρη του..... :2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην αμφιβάλετε σε λίγα χρόνια να βρεθεί κανένας κουλτουριάρης περι ανθρωπινων δικαιωμάτων και να προτιινει τέτοιου ειδους χαζά και στην Ελλάδα..... <_<

Ξέρεται μετά ε??? τι θα γίνει????

Burnout στην μούρη του..... :2guns:

Μην εισαι αντιδημοκρατικος τωρα... :( Μοναχοφάη.... :P Σε αυτες τις περιπτωσεις ...ολοι μαζι θα βοηθησουμε... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι να τα κανεις τα οπλα βρε Χρηστο...αυτοι δε θελουν σκοτωμα...ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ... B)

Οκ Κωστη πρωτα το ΑΛΛΟ και μετα κανα σμπαρο στα πισινα (με σκαγια για ελεφαντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ Κωστη πρωτα το ΑΛΛΟ και μετα κανα σμπαρο στα πισινα (με σκαγια για ελεφαντα)

ναι αλλά κουνιστο ελεφαντα...μην τυχον και μας ξεφυγουν :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απίστευτο! :shock::shock::shock:

Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδία μας?

Τι ανωμαλία!!!!!!!!!! :puke:

Σαν κακόγουστο ανέκδοτο ακούγεται ……….

Δεν πάμε καλά………… :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνησα.

αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει :devil:

Τροποποιήθηκε από τον Vito Varadero

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει :devil:

Σωστο αυτο...θεωρητικα.Αν ομως γινοταν κατι τετοιο...στην πραξη τι θα γινοταν;...Μηπως τιποτα... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστο αυτο...θεωρητικα.Αν ομως γινοταν κατι τετοιο...στην πραξη τι θα γινοταν;...Μηπως τιποτα... :think:

γιατι? δεν ψηνεσαι για ταξιδακι ολλανδια¨?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω 5-6 οπλα μπορει καποιος να μας βρει την λιστα,ακου γ.......... την ελευθερια τους.Ας ερθει κανενας απο αυτους διακοπες εδω και τα λεμε.

Εχω περισοτερα.............................................

οποιος θελει και δεν εχει ας στειλει ΡΜ :D :_rock-on::kill:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν την παλεύω άλλο με αυτά που βλέπω στο internet και την TV, θα πάω να ζήσω πάνω σε ένα βουνό να σας κοιτάω όλους από ψηλά. Θα βλέπω εσάς και τη μιζέρια σας (ναι ναι σε σας τους ανώμαλους Ολανδούς αναφέρομαι) και δεν θα σας έχω ανάγγη,....γιατι είμαι ο Χούλκ....

-Τσοπάνα RAVE

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα απο το κακούργημα που λέγεται παιδοφιλία και οι δράστες πρέπει να οδηγούνται στην αγχόνη....θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο και την εναλακτική πολιτική.Δηλαδή,μην ξεχνάμε πως η Ολλανδία ειναι η χώρα με τις περισότερες ελευθερίες στο θέμα των ναρκωτικών.Ταυτόχρονα είναι και η χώρα με το μικρότερο ποσοστο χρηστών,κάτι που δεν είναι παράνομο δεν τραβάει την περιέργεια του πολίτη...είναι δεδομένο.

Σίγουρα,η ίδρυση ενός τέτοιου κινήματος δεν είναι κάτι θετικό.....αλλά μην παραξενευτούμε αν σε μερικά χρόνια θα είναι η χώρα με τα λιγότερα κρούσματα :think:

Τροποποιήθηκε από τον honda55551

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κάτι που δεν είναι παράνομο δεν τραβάει την περιέργεια του πολίτη...είναι δεδομένο.

;) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πείτε "ΟΧΙ" στο σεξουαλικό τουρισμό.

ΠΕΙΤΕ "ΟΧΙ"

Κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά διεθνώς πέφτουν θύματα του σεξουαλικού τουρισμού.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταματήσουμε αυτό το χυδαίο έγκλημα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα και από διεθνείς συνεργασίες καταβάλλει καθημερινά προσπάθεια τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση του φαινομένου της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών.

Ψηφίζοντας ΤΩΡΑ ηλεκτρονικά μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε να σταματήσει αυτό το έγκλημα εις βάρος των παιδιών.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και επιλέξτε την Ελληνική σημαία για πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Τα στοιχεία να συμπληρώνονται με λατινικούς χαρακτήρες.

ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ

www.hamogelo.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ H ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=334

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

--------------------

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα