nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 ] φίλε +10 εκτός απο τα διόδια πληρώνουμε και τέλη αλλα οι δρόμοι ειναι Μπουρδ@@#λο εντελώς τρύπες και υψωματάκια παντού μπαλώματα γλύστρες χαλίκια χάλια οδόστρωμα κατώτερη ποιότητα άσφαλτος που φέβγουν κομματάκια απο την βροχή και κάθε φορά που στρώνουν ένα δρόμο (για τα μάτια του κόσμου) τα ίδια σκατά κάνουν... μου ζητάνε λευτά για μια υπηρεσία που ΔΕΝ μου παρέχουν.. στην υπόλοιπη ευρώπη τι θα κάνανε για αυτο?? αυτή ειναι η πραγματική ερώτηση και θα απαντήσω ... ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ τι θα κάνανε .. άν όλη η ευρώπη είχε το θέμα το δικό μας και δεν κάνανε τίποτα θα ακολουθούσαμε??? τι ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΟΤΟΛΕΣΧΕΣ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΆΤΑ ΤΑΞΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΆΤΑ ΚΤΕΛ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΚΛΤ ΚΛΤ ?? μόνο με το κόμιστρο ασχολούνται και μας δουλεύουν κανονικά λές και δεν χάνουν λεφτά απο συντήρηση σε τόσο χάλια δρόμους αν όλοι αυτοι οργανωθούν και μαζι με αυτούς και οι υπόλοιποι καταναλωτές κάτι θα γίνει θα μου πείς γιατι περιμένεις απο αυτους ...?? θα σου απαντήσω τοτε γιατι υπάρχουν???? η περιμένεις ξαφνικά ο καθένας ξεχωριστά θα πράξει το σωστό?? απο μόνος του// με τον κ@λο μου μέσα σε αυτον τον στ@ρχι@@ που υπάρχει δεν τον βγαζω απεξω ! για ποιο λόγω υπάρχουνε αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι να λύσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αφορά το ίδιο αντικείμενο τις λέσχης ΠΧ Είσαι εκνευρισμένος και νοιώθεις την αδικία μέσα σου. Και με το δίκιο σου, έχω κι εγώ τέτοια ξεσπάσματα. Μην κοιτάς το "αν", για την υπόλοιπη Ευρώπη, κοίτα την πραγματικότητα. Η υπόλοιπη Ευρώπη δεν βρίσκεται στην δική μας θέση κι υπάρχει λόγος γι' αυτό, όλοι τον καταλαβαίνουμε, απλά καμιά φορά δεν το πιστεύουμε. Το ότι δεν βρίσκεται στην δική μας, δυσμενή θέση θα πρέπει να μας δίνει παραδείγματα προς μίμηση. Γι' αυτούς είμαστε το ρεμάλι, που δεν δουλεύει και την βγάζει όλη μέρα στην καφετέρια με τα δικά τους λεφτά, κι ας είμαστε οι πιο εργατικοί απ' όλους. Αυτοί δεν βλέπουν εσένα κι εμένα. Αυτοί βλέπουν τους Παπανδρέους, τους Καραμανλήδες, τους Σαμαράδες, τους Βενιζέλους, τους ΚΚΕδες γιατί για να τους ψηφίζουμε τόσα χρόνια (ακόμη και τώρα) σημαίνει ότι αυτοί είμαστε, κι αυτό θέλουμε. Συν το ότι βλέπουν όλα αυτά κοινοτικά κονδύλια που πήραμε και ανακαλύψαμε πως γίνεται τελικά μια μεγάλη τρύπα στο νερό. Τα παραδείγματα που έδωσες σαν λύση, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτά. Στην Ελλάδα την λύση θα την φέρει μόνο ένας άνθρωπος που θα μπορούσε κάποιος να τον ονομάσει ηγέτη. Αυτός θα βρεθεί, μόνον όταν το αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι. Πάρτε παράδειγματα, όπως έκαναν κάποτε από 'μας κι αυτοί και βγήκαν κερδισμένοι. Δεν είναι ντροπή. Ας παραδειγματιστούμε κάποια στιγμή...Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Διαβάστε την αξίζει, πολλά. http://forza-grecia.pblogs.gr/2012/11/h-proedros-ths-argentinhs-gia-thn-ellada.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 ρε γαμ%τη μου αισθανομαι οπως οταν ειχα φαει προστιμο για αλκοολ και εβγαινα μονο με τα τα ποδια-ταξι γιατι επινα συχνα οι μισοι με κοροιδευανε και οι αλλοι μισοι μου λεγαν πως μπορω και το κανω ! βεβαια τους πιο πολλους τους γραψανε μετα και με τα νεα μετρα τους εσκισαν κανονικα αλλα εγω δεν μπορουσα να τους πω οτι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Πως θα απαντούσαν σε ένα τέτοιο θέμα, στην υπόλοιπη Ευρώπη ; υποθετω οτι ναι μεν θα εκδιδαν ηλεκτρονικα τα τελη αλλα θα ειχαν και μια απαντηση στο τι πρεπει να γινει στην καθε περιπτωση ξεχωριστα εδω ειμαστε ζαμανφουτιστες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες