4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Εκπληκτικο βιντεο!!!! Τρομερος ......τον ζηλεψα και τον θαυμασα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 "When you 're working with your hands, time stands still. It's my world, there is nothing. There is no politics, there is no war, there is nothing. There is just this, so it's a kind of meditation for me" Αυτό θα πει μεράκι, να αντλείς την μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να δημιουργείς κάτι ολότελα δικό σου, κάτι που παίρνει μορφή απο τα ίδια σου τα χέρια και κάνει τον χρόνο να σταματά.. Και εγω τον ζηλεύω καλοπροαίρετα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 "When you 're working with your hands, time stands still. It's my world, there is nothing. There is no politics, there is no war, there is nothing. There is just this, so it's a kind of meditation for me" Αυτό θα πει μεράκι, να αντλείς την μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να δημιουργείς κάτι ολότελα δικό σου, κάτι που παίρνει μορφή απο τα ίδια σου τα χέρια και κάνει τον χρόνο να σταματά.. Και εγω τον ζηλεύω καλοπροαίρετα ! ....γιαυτο ακριβως τον λογο τον ζηλεψα και εγω!! εννοειται καλοπροαίρετα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες