tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Είπαμε, όλοι έχουν δικαίωμα στην αποτυχία αλλά με πόνεσαν τα μάτια μου ρπστμ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Εγώ πάντως θα το αγόραζα!!... ...μετά θα έπαιρνα ένα κατσαβιδάκι και θα πετούσα την σαβούρα!! Μπας και σκέφτηκαν να χτυπήσουν το μπούσα??..γιατί αυτό έχει μια λογική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Η Αμερικανιά θα παραμένει πάντα ΑμερικΛανιά, ακόμη κι αν προέρχεται από την Ευρώπη. Η διαφοροποίηση μου είναι ότι το project δεν μ’ άρεσε και στην αρχική του μορφή, οπότε τώρα έγινε απλά χείριστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Πω, πω, πω, πω, πω. Το είδα και πέθανα. Τελείως όμως. Για μένα είναι κουκλί και απολύτως ολοκληρωμένο. Αν είχα τα φράγκα το έπαιρνα... χθές!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Σαν ροφός είναι, τι σκ@τ@ πίνουν εκεί δα; νοστημοτατο,δυσκολο και δυνατο ψαρι! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες