Jump to content
Sign in to follow this  
JimHonda-C50

Lifan ή Honda μοτερ??

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!Εχω ενα Honda C50 72cc.Θελω να του κανω αναβαθμιση αλλα επειδη δε θελω να δωσω πολλα λεφτα σκεφτομαι να του βαλω ενα μοτερ 110 Λιφαν αμιζο(επεδη ακουω ειναι καλα για κινεζικα).Ειμαι σε διλλημα λοιπον,επειδη δε θα μου αρεσει να εχω κινεζικο κινητηρα αλλα απο την αλλη για να φτιαξω το Honda μοτερ στα 100κυβικα θα μου παει πανω απο 350 ευρω!!Επισης στο παπακι βαραει η μπιελα απο μεσα 1 χρονο τωρα και δε ξερω τι να κανω.Επισης αν βαλω Λιφαν μοτερ δε θελω μπλεξιματα με την τροχαια!!Αν παρω Λιφαν με 250 ευρω ειμαι κομπλε(και παει και δε καιει!) ενω δινω 350 ευρω και...στο Honda μοτερ,αλλα εχω μια αξιοπιστια.Επισης στο μηχανακι δε το ζοριζω πολυ.Μεχρι 60-65 παω το πολυ και δε βαζω καρφωτες ουτε κανω σουζες.

Τι μου προτεινετε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λιφαν, καταρχην το παιρνεις 180ευρο και αν ξερεις μερικα το βαζεις πολυ ευκολα μονος σου.

δεν συμφαιρει να το φτιαξεις honda γιατι με τοσα λευτα παιρνεις 2 μοτερ λιφαν και εχεις μηχανακι για ολη σου τη ζωη.

ασε που το 110 με μια εξατμιση και καρμπ θα ειναι πολυ ποιο γρηγορο απο 100.

εγω το εχω 1 χρονο περιπου 0 προβληματα. ανετα αυτα τα μοτερ βγαζουν 4-5 χρονια.

το μονο θεμα ειναι το ευαισθητο σασμαν, αν δεν κανεις καρφοτες ολα οκ. αν κανεις μεσα σε 1 βδομαδα δεν θα εχεις σασμαν.

τελικη 95 περιπου.

δεν καιει τπτ, εγω βαζω 10 ευρο τον μηνα και το μηχανακι δουλευει καθε μερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακο πρωτον ενα λιφαν 110 δεν προκειτε ποτε να περασει ενα HONDA 100αρι astrea για παραδειγμα. δευτερον μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο κυλινδροπιστονο απο αστρεα και στροφαλο απο 90αρι ωστε να κανεις το 50αρι σου 100cc με τα ιδια λεφτα που θα επερνες τον κινεζο (τα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα απο αστρεα θα ζησουν 5 φορες περισσοτερα απο το καινουριο λιφαν) και τριτον και καλυτερον αγορασε ολοκληρο μοτερακι αστρεα μεταχειρισμενο με τα ιδια λεφτα που θα επερνες το λιφαν καινουριο και κρατα το για μια ζωη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα