Guest myBike Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Η/Ο Barchman εγγράφηκε την Σήμερα - 16:22 Ορίστε το προφίλ της/του για όποιον ενδιαφέρεται: Profile Καλωσορίστε την/τον! (Φίλη/ε Barchman, αν θέλεις να μας πεις περισσότερα για σένα, εδώ είναι το μέρος! ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Γεια χαρά. Είμαι ο Σταύρος από τη Θεσσαλονίκη. Μερικοί με γνωρίζουν και από άλλα fora ή και από προσωπικές επαφές. Προφανώς, με τους υπόλοιπους θα γνωριστούμε στην πορεία... Μιας και το προφίλ δίνει ένα "στίγμα", δε χρειάζεται να αναφέρω κάτι άλλο για εμένα... Καλή δύναμη στα παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 καλώς τονα ;) make yourself at home πολύ μου άρεσε αυτό το "fora".... τ'ακούς Ladau? :P :P :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Ένας Θεσσαλονικιός ακόμη. Καλώς ήρθες Σταύρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Γεια σου Σταύρο, καλη διαμονή...;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 Willkommen Σταύρο (Stavros κοτόπουλα; ) Πλάκα κάνω! Γκαρντάσι είμαστε συνομήλικοι. Μπορεί άμα θέλεις να τα πούμε και από κοντά! Keep contact! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niki_kar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) Καλώς το παιδί ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλα άραξε στην ξαπλώστρα... και εσύ :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2005 από τον niki_kar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2005 ελα καλωστονα ... και δεν ειχαμε και κανενα freewind μου φαινεται ... Καλα ποστς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες