Redox 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα, ενας φιλος μου μολις πηρε ενα aprilia sx 50 του 08 μεταχειρισμενο απ το car.gr συγκεκριμενα και τα πλαστικα ειναι.. για πεταμα. Καλα το ηξερε γι' αυτο αλλωστε ηταν και τοσο χαμηλη η τιμη του και μου ειπε να ρωτησω αν γινεται να κουμπωσουν πανω πλαστικα(+μασκα,φαναρι) απο μοντελο πχ του 11'. Λετε να γινεται? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον Redox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Κοιτάχτε τις βάσεις και θα το δείτε μόνοι σας δεν νομίζω να μπορεί να σας βοηθήσει κάποιος άλλος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnakis51 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2013 μπααα δεν πιστευωω εχουν διαφορετικες βασεις για αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thakis_pap 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 αν δεν ειναι σπασμενα μπορεις απλα να τα βαψεις η να τα δωσεις σ μενα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες