HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Πάντως δεν το έβαλα για να συγκρίνουμε με τη χα ,το θέμα είναι ότι αυτοί που καταδικάζουν τον φασισμό(κάνουν αντιφασιστικά συλλαλητήρια και τέτοια) αλλά δρουν έτσι... αυτή η υποκρισία.. Χρηστο, δεν δρουν ετσι. Δεν ειναι η κοινη τους γραμμη. Σε ακροδεξιες οργανωσεις, αυτη ειναι η κοινη γραμμη. Μην μπερδευεσαι :) Εγώ βλέπω την πολιτική και τις ιδεολογίες της σαν ένα κύκλο. Τα 2 άκρα κάπου συναντώνται. Εν μερη εχεις ενα point σε αυτο που λες. Τα δυο ακρα εχουν ιδια ''θελω'' σε καποια πραγματα. Αλλα ακομα και εκει τα θελουν με διαφορετικο τροπο. Οποτε δεν γινεται να συναντηθουν. Πιστευω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Πότε θεωρείσαι κάτι ακραίο? Για αυτό είναι λέω κύκλος. Δες τον Ομπάμα για παράδειγμα, για τον υπόλοιπο κόσμο είναι ακραία συντηρητικός για τους Τεξανούς είναι κομμουνιστής. Όλα είναι σχετικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Και στην τελική το ίδιο κακό σπυρί στο κώλο για την κοινωνία είναι και οι δύο έτσι...γιατί αν προκαλούν αναταραχές στην κοινωνία,ή αν πχ φάω ξύλο από τέτοια άτομα ποσός με ενδιαφέρει αν είναι δεξιός ή αριστερός...αν είναι ''αυταχρικός μπλα μπλα'' ή ''φασίστας''.Σε αυτήν την βάση,όπως καταλαβαίνεις τους εξισώνω και εγώ (όχι για να επωφεληθεί κάποιος,απλά γιατί στα άπειρα μάτια μου ίδιοι φαίνονται). Τέλος,αν κατακρίνουμε την βία πρέπει να την κατακρίνουμε απ όπου και αν προέρχεται ....όχι ,αυτός καλά κανει και πετάει γιαούρτια και ο άλλος κακώς πέταξε ένα ποτήρι νερό .. Διαφωνώ και επουδενί δεν είμαι αντικειμενικός. Θεωρώ πως έχει τεράστια διαφορά κάποιος που θα σε δείρει επειδή θέλει μια ελευθεριακή κοινωνία αλλά ο εγκέφαλος του δεν πάει πέρα απο το "ουγκ" με κάποιον που θα σε δείρει επειδή θέλει μια κοινωνία στην οποία όποιος διαφωνεί θα τρώει ξύλο. Τέλος βρίσκω την "καταδίκη της βίας απ'όπου και αν προέρχεται" αφελή στάση που μόνο σε φιλοσοφικές συζητήσεις μπορεί να χωρέσει και όχι στον πραγματικό κόσμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Αν φας ξυλο απο Ουγκ,ειναι κατακριτέο........................ξολοκοπηθηκες απο ζωο. Αν φας ξυλο απο αριστερο,ειναι για καλό σκοπο. Αν παλι φας πιστολιες απο αναρχικο,θα ειναι επειδη σταθηκες εμποδιο στην ''απαλλοτριωση'' του τραπεζικου χρηματος . Αντε στην υγειά μας, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Αν φας ξυλο απο αριστερο,ειναι για καλό σκοπο. Ποτε εφαγες ξυλο απο αριστερο ? Και αντε και εφαγες, γιατι τιποτα δεν αποκλειεται. . Γινεται συχνα αυτο το φαινομενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Για αυτό είναι λέω κύκλος. Δες τον Ομπάμα για παράδειγμα, για τον υπόλοιπο κόσμο είναι ακραία συντηρητικός για τους Τεξανούς είναι κομμουνιστής. Όλα είναι σχετικά! Δεν μου απάντησες όμως φίλος , το καταλαβαίνεις @manosamos μια φορα να πεις κατι σωστό... και τι στον κόσμο. Πες παραδείγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Διαφωνώ και επουδενί δεν είμαι αντικειμενικός. Θεωρώ πως έχει τεράστια διαφορά κάποιος που θα σε δείρει επειδή θέλει μια ελευθεριακή κοινωνία αλλά ο εγκέφαλος του δεν πάει πέρα απο το "ουγκ" με κάποιον που θα σε δείρει επειδή θέλει μια κοινωνία στην οποία όποιος διαφωνεί θα τρώει ξύλο. Τέλος βρίσκω την "καταδίκη της βίας απ'όπου και αν προέρχεται" αφελή στάση που μόνο σε φιλοσοφικές συζητήσεις μπορεί να χωρέσει και όχι στον πραγματικό κόσμο. γιατι εδώ (mybike) τι κάνουμε ? φιλοσοφικές χαζές η όχι συζητήσεις κάνουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Έχει πλάκα πάντως, αριστερός είσαι "κατά δήλωση" (δικιάς σου συνήθως), Φασίστας κατά δήλωση των άλλων... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Έχει πλάκα πάντως, αριστερός είσαι "κατά δήλωση" (δικιάς σου συνήθως), Φασίστας κατά δήλωση των άλλων... who me?? αριστερός?? εγώ??? :greece: nop ουτε αριστερά ούτε ακροδεξιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Αν φας ξυλο απο Ουγκ,ειναι κατακριτέο........................ξολοκοπηθηκες απο ζωο. Αν φας ξυλο απο αριστερο,ειναι για καλό σκοπο. Αν παλι φας πιστολιες απο αναρχικο,θα ειναι επειδη σταθηκες εμποδιο στην ''απαλλοτριωση'' του τραπεζικου χρηματος . Αντε στην υγειά μας, τόσο μπορείς, τόσο πας, δεν σε ξεσυνερίζομαι, θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά δεν ζούσα όταν ήταν πρόσφορο το έδαφος :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 τόσο μπορείς, τόσο πας, δεν σε ξεσυνερίζομαι, θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά δεν ζούσα όταν ήταν πρόσφορο το έδαφος :( Γραψε καμμια καλη ατακα να παρεις κανα like!!!!! Δεν βγαινει με ειρωνια το μεροκαμματο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
figomigo 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2012 Τι το παιδεύετε το θέμα ρε μάγκες; Όλοι νομίζετε ότι εσείς έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Γιατί έτσι σας δασκάλεψαν, να νομίζει ο καθένας από σας ότι κατέχει την καθαρή αλήθεια. Να θυμάστε όμως που και που τον αληθινό δάσκαλο τον Σωκράτη. Ένα μόνο γνωρίζω καλά πως δεν γνωρίζω τίποτα. Έτσι θα καταρεύσει με μιάς παντού ο φασισμός της αυθεντίας της αριστερής ή δεξιάς λοβοτομής. Και θυμηθείτε ποιός έγραψε στον τάφο του ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Άντε πιτσιρικάδες κάθε ηλικίας ξυπνάτε..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 :ok: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φίλτατε όπως ειπώθηκε παραπάνω ΑΛΛΟ να έχεις μέλη με φασίζουσα συμπεριφορά, ΑΛΛΟ να έχεις τον φασισμό ως πρότυπο και επίσημη γραμή σου. "Φασιστικές" συμπεριφορές υπάρχουν παντού και ναι, είναι κατακριτέες. Φυσικά δεν είναι "φασιστικές" είναι αυταρχικές κλπ απλά έχουμε κάνει τον φασισμό καραμέλα και τώρα που έσκασαν οι αληθινοί φασίστες τους βολεύει μια χαρά επειδή εσύ και οι περισσότεροι έλληνες λένε "φασίστες οι μεν φασίστες οι δε". Έχουμε καταλήξει να λέμε φασίστα τον ταξιτζή που επιβάλλεται στην κουβέντα με τις φωνές και τα βρισίδια, και να τον εξισώνουμε με τον legit τυπάκο που πορώνεται με Χίτλερ, μαχαιρώνει μετανάστες και επιθυμεί την επιστροφή στην χούντα. Φυσικά ευθύνη έχουμε όλοι και η αριστερά και εσύ και εγώ που κάναμε το "φασίστα" καραμέλα όποτε μιλούσε ένα δεξιός. Όχι. Αυταρχικοί, τραμπούκοι, απόλυτοι, καπελωτές, κρετίνοι οι μεν, όλα αυτά ΚΑΙ φασίστες οι δε. Αυτή η ψευδής εξίσωση που επιχειρείται είναι τραγική και θα επιθυμούσα να μην την διαιωνίζουν άθελα τους όσοι δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από αυτό. Οι Χ-ίτες επωφελούνται και έχουν λόγο που το κάνουν. Οι υπόλοιποι γιατί πέφτουμε στην παγίδα? Για όσους δεν καταλαβαίνουν το παραπάνω ποστ ας μου επιτραπεί να το συντομεύσω και να το εκλαϊκεύσω. Ας μην μπερδεύουμε την Λούτσα* με την βούρτσα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να ειπωθεί επί του θέματος, ιδίως όταν σκοπός της συζήτησης ενδέχεται για μερικούς να είναι όχι η εξυγείανση της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα αλλά η δικαιολόγηση του καθαρόαιμου φασισμού. Σας φιλώ, tzoutz. * Παραθαλάσια κωμόπολη στην ανατολική ακτή της Αττικής. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Για όσους δεν καταλαβαίνουν το παραπάνω ποστ ας μου επιτραπεί να το συντομεύσω και να το εκλαϊκεύσω. Ας μην μπερδεύουμε την Λούτσα* με την βούρτσα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να ειπωθεί επί του θέματος, ιδίως όταν σκοπός της συζήτησης ενδέχεται για μερικούς να είναι όχι η εξυγείανση της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα αλλά η δικαιολόγηση του καθαρόαιμου φασισμού. Σας φιλώ, tzoutz. * Παραθαλάσια κωμόπολη στην ανατολική ακτή της Αττικής. δέν νομίζω να μπορεί να δικαιολογηθεί ποτέ ο καθαρόαιμος φασισμός ειναι εντελώς αδύνατο αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Ποτε εφαγες ξυλο απο αριστερο ? Και αντε και εφαγες, γιατι τιποτα δεν αποκλειεται. . Γινεται συχνα αυτο το φαινομενο? και τι εκανες για να φας ξυλο απο αριστερο, ξεχασες να ρωτησεις ηλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Ποτε εφαγες ξυλο απο αριστερο ? Και αντε και εφαγες, γιατι τιποτα δεν αποκλειεται. . Γινεται συχνα αυτο το φαινομενο? Με τον φανατικό αντιαριστερισμό που τον χαρακτηρίζει δεν αποκλείεται να έγινε και εριστικός. Εδω για την μπάλα και αμα το παρακανεις τρως ξύλο, ποσο μαλλον για πολιτική ιδεολογία (οχι κομματισμο) που έχει και κοινωνική/πρακτική σημασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Με τον φανατικό αντιαριστερισμό που τον χαρακτηρίζει δεν αποκλείεται να έγινε και εριστικός. Εδω για την μπάλα και αμα το παρακανεις τρως ξύλο, ποσο μαλλον για πολιτική ιδεολογία (οχι κομματισμο) που έχει και κοινωνική/πρακτική σημασία. Όπως λέγανε και για την Κανέλλη που τη χτύπησε ο Κασ., ήταν εριστική κλπ. Σόρρυ αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία, απαράδεκτα πράγματα. Σαφώς και δεν μπορεί να συγκριθεί μια "εν θερμώ" βίαιη αντίδραση με την "εν ψυχρώ" ιδεολογία και πρακτική βίας και μισαλλοδοξίας, απλά σε πρώτο βαθμό η βια δεν είναι αποδεκτή.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όπως λέγανε και για την Κανέλλη που τη χτύπησε ο Κασ., ήταν εριστική κλπ. Σόρρυ αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία, απαράδεκτα πράγματα. Σαφώς και δεν μπορεί να συγκριθεί μια "εν θερμώ" βίαιη αντίδραση με την "εν ψυχρώ" ιδεολογία και πρακτική βίας και μισαλλοδοξίας, απλά σε πρώτο βαθμό η βια δεν είναι αποδεκτή.. Δεν το δικαιολογω, το αιτιολογώ. Έχει διαφορά. (Η προσβολή των πεποιθήσεων, είναι μορφή βίας?) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2012 από τον objecto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 [.......] Δεν το δικαιολογω, το αιτιολογώ. Το ξέρω. Απλά δεν είναι αποδεκτό όποια και αν είναι η αιτία. [.......] (Η προσβολή των πεποιθήσεων, είναι μορφή βίας?) Κατ' εμέ όχι. Αν είμαι σίγουρος για τις πεποιθήσεις μου δεν μπορεί κανένας να μου τις προσβάλει όσο και αν προσπαθήσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Καλά μην τρελαθούμε, όσο και να ουρλιάζει ο μάνος και ο κάθε μάνος, κατά την άποψη μου η απάντηση στα λόγια δεν πρέπει να είναι το ξύλο. Εντάξει, σου προσέβαλε κάποιος την ιδεολογία, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Άμα παίρνουμε στα σοβαρά τα παραλληρήματα του κάθε πικραμένου θα τρελαθούμε τελείως και εάν εσύ είσαι ασφαλής και πιστεύεις στην ιδεολογία σου δεν θα έπρεπε να σε επηρρεάζουν οι αλαλαγμοί των βαρβάρων. Όπως και με τον παστίτσιο. Ε καλά, είπανε έναν τυχαίο γέροντα "Παστίτσιο". Γουάου, καλέστε γρήγορα την Ιντερπόλ, ο Θεός κινδυνεύει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Καλά μην τρελαθούμε, όσο και να ουρλιάζει ο μάνος και ο κάθε μάνος, κατά την άποψη μου η απάντηση στα λόγια δεν πρέπει να είναι το ξύλο. Εγω ουρλιαζω? Εσυ δεν εβγαζες κραυγες και αποκαλουσες ζωα αυτους που δεν ψηφισαν τσιπρα? Α,και δεν ειμαι ιδεολογικη τσατσα να πατρωναρω κομματα εδω μεσα!!! Οχι αυτα που κανεις εσυ να τα χρεωνεις σε άλλους. Με τον φανατικό αντιαριστερισμό που τον χαρακτηρίζει δεν αποκλείεται να έγινε και εριστικός. Πηγα μεχρι τον κομμουνισμο και εφυγα...............μη μας αξιωσει η κακοτυχια μας να ζησουμε τετοιο καθεστως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Le Flwr Τσιπρέος είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω ουρλιαζω? Εσυ δεν εβγαζες κραυγες και αποκαλουσες ζωα αυτους που δεν ψηφισαν τσιπρα? Α,και δεν ειμαι ιδεολογικη τσατσα να πατρωναρω κομματα εδω μεσα!!! Οχι αυτα που κανεις εσυ να τα χρεωνεις σε άλλους. Πηγα μεχρι τον κομμουνισμο και εφυγα...............μη μας αξιωσει η κακοτυχια μας να ζησουμε τετοιο καθεστως. Ποσες φορές πρέπει να σου πω οτι πρεπει να ξεχωρισεις τισ ιδεολογίες απο τα καθεστωτα. Ο κομμουνισμός είναι φασιστικη απολυταρχική και εννοίοτε φασιστικη (Σταλιν) εκφανση της αριστεράς. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2012 από τον objecto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Εγω ουρλιαζω? Εσυ δεν εβγαζες κραυγες και αποκαλουσες ζωα αυτους που δεν ψηφισαν τσιπρα? Α,και δεν ειμαι ιδεολογικη τσατσα να πατρωναρω κομματα εδω μεσα!!! Οχι αυτα που κανεις εσυ να τα χρεωνεις σε άλλους. Απαντούσα στον παραπάνω, το όνομα σου ως παράδειγμα μπήκε, επουδενί δεν ήθελα να υποννοήσω πως αυτά που κάνεις θα επηρρεάσουν τον οποιοδήποτε άνθρωπο! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες