skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 καλησπερα μαγκες μηπως ξερει κανενας αν γινεται να βαλω 3μπρατσες ζαντες στο daytona sprinter χωρις να αλλαξω πισω το δισκοφρενο και να βαλω ταμπουρο ?? μου εχουν πει οτι δεν γινεται αλλα μηπως ξερει κανεις ?? help... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κ.ώστας/CBFi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Πήγαινε στον μάστορα σου και ρώτα, απλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skantzopower 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Φιλε κωστα εγω εκανα την ερωτηση για να παρω διαφορες αποψεις η γνωμες απο το forum διοτι εαν διαβασες πανω λεω οτι μου ειπαν οτι δεν γινεται παρολο που εχω δει παπια να το εχουν κανει δισκοφρενο το ταμπουρο πισω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κ.ώστας/CBFi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Αν έχεις λεφτά φιλαράκο τα πάντα γίνονται, το πιο απλό? Πάρε ένα τηλεφωνάκι στον Σιφναίο και ρώτα τον δεν είναι τίποτα: http://www.supermoto-s.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Αν η ζάντα που λες έχει βάση για δισκόφρενο εννοείτε πως γίνεται :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες