DRAKOS1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2007 Χριστος Ανεστη. Μολις τελειωσα το διαβασμα του "ονειρο ζωης". Ειχα μια πολυ ωραια μερα και μου την γ@μησ@τε. :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2007 Θα το πω......Με το πρωτο επεισοδειο το Χαρη εβαλα σε ενα κουτι ετικετα που εγρφε με μεγαλα πορτοκαλι γραμματα ΜΥ DREAM ως σημερα με το τελος της ιστοριας αυτης το αθροισμα ολων αυτων που μαζεψα ειναι 3.350 ευρω και πολλες πολλες εμπειριες...................Εχω να δηλωσω λατρης του ρητου που λεει:Η ΖΩΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...... Αλεξανδρε και υπολοιποι του φορουμ να ξερετε:ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellcar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) apisteuto!!!to diavasa se 2 meres..pragma exopragmatiko gia mena pou de diavazo sxedon pote!!!taxideua k ego mazi..alla giati etsi to telos gamoto???me erixe...krima to palikari.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2007 από τον hellcar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2007 Δινοντας "Ονειρο ζωης" στο google,το πρωτο αποτελεσμα ειναι το Oνειρο ζωης του mybike :vv: αμα δουν το αβαταρ σου όμως θα σκασει η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος. Βγαλτο αμεσως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2007 Εισαι κορυφη. Οτι και να πω ειναι λιγο. Δε ξερω που το βρηκες το ταλεντο αυτο που εχεις αλλα αξιοποιησε το. Σε συνδυασμο με τη τρελα που κουβαλας θα πας μπροστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 ρε παιδια ξενερωσα ασχημα με το τελειωμα της ιστοριας..ενιωσα λες και πεθανε καποιος δικος μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ISIGONIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....... ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ....... ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ.... ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ.......... ΗΔΗ ΜΕ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ......... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ........ΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ........ ''ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DhZou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2007 Διάβασα όλη την ιστορία σε 2 μέρες, ταυτίστηκα απόλυτα με τον "Χαρίλαο" και στο τέλος έπαθα σοκ. Η ιστορία του ALX δεν λέει να βγει απ' το μυαλό μου. Κρίμα... Only the good die young all the evil seem to live forever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dirty 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2007 Αλέξη, καλημέρα, Χτες το διάβασα...Ν' αγιάσουν τα μελάνια σου...Ωραίος... Καλούς δρόμους να 'χεις και πάντα να μαθαίνουμε καλά νέα σου... Κώστας (Ο Βρώμικος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2007 Kαλημερα Κωστη.Χαθηκαμε βρε!Καλως ηρθες στο mybike και ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motoriders Club 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 Αλέξανδρε συγχαρητηρια!!! Μια ιστορια δεν θα ηταν τοσο ομορφη αν δεν ηταν βγαλμενη απο την ιδια τη ζωη. Δυστυχως τις περισσοτερες φορες στις καταστασεις που ζουμε δεν υπαρχει το λεγομενο "happy end"... Ισως τα πραγματα στην ιστορια εξελιχθηκαν με τον τραγικοτερο τροπο, αλλα ποσα αντιστοιχα παραδειγμα δεν ακουμε καθημερινα? Προσωπικα με αγγιξε η ιστορια σου καθως τυγχανει και εγω το πρωτο μου ταξιδι να εχει σχεση με την συγκεκριμενη διαδρομη αλλα και χρονικη περιοδο. Οσα διαβαζα ηταν τοσο οικεια που ενιωθα πως ταξιδευα μαζι με την παρεα... Ηταν λες και βρισκομουν και εγω σε αυτη την παρεα... η θλιψη που ενιωσα με το τελος της ιστοριας δεν την εχω ξανανιωσει σε κατι που διαβασα ή ειδα.... Εχεις πραγματικα ταλεντο ή για καποιο λογο αυτα που γραφεις προερχονται μεσα απο την καρδια σου... χωρις να ξερω τι σχεση μπορει να εχεις με τους πρωταγωνιστες.... Να ειστε ολοι καλα.... ΥΓ. Πραγματικα αξιζει να γινοταν καποια στιγμη ταινια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2007 Αλέξανδρε γιά σου και από 'μένα, κοινότυπα αλλά αναπόφευκτα θα προσθέσω τα συγχαρτήρια μου από καρδιάς και με μεγάλη θέρμη..... Μου σύστησε να διαβάσω τα γραφόμενα σου ένας τυχαίος φίλος, ο συγκάτοικος μου στο φετινό 36ωρο. Με συγκίνησε βαθιά η ιστορία του "Χαρίλαου", αλλά θαύμασα και "ζήλεψα" το χάρισμα που έχεις γιά να γράφεις Μπράβο Αλέξανδρε Θα ήθελα να λοιπόν να τονίσω ότι ο τρόπος σου στο γράψιμο, αν και έχει περιθώρια βελτίωσης, είναι πολύ ψηλά και επειδή έχω ταξιδέψει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα στην Ευρώπη θέλω να πληροφορήσω τους συμφορουμίτες ότι το διήγημα σου είναι κατά βάθος ένας ταξιδιωτικός οδηγος πολύ καλός, μα πάρα πολύ καλός.... Διαβάστε και ξαναδιαβάστε λοιπόν φίλοι τον "Χαρίλαο" Ειδικά εσείς που θέλεται να ταξιδέψετε μακρυά...διαβάστε και αναλύσετε καλά τον "Χαρίλαο" Μπορεί να σας σώσει την ζωή. Ας είναι αναπαυμένος και γαληνεμένος ο συνάδελφος μοτοσυκλετιστής .... Ας έχεις πάντα έμπνευση Αλέξανδρε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TSU 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2007 Το σχετικό link το είχε postάρει φίλος (ALEXPS) σε γειτονικό forum πριν από 2 περίπου μήνες. Είδα ότι ο συγγραφέας είσαι εσύ και ξεκίνησα να το διαβάζω. Έβλεπα ότι διατηρούσες μία σταθερή στάση στην αφήγησή σου. Μου άρεσε που δεν συμμετείχες ο ίδιος. Το τέλος ήταν και για μένα αναπάντεχο. Ώρα καλή του Χαρίλαου. Τα λέγαμε παλιότερα σε άλλο forum. Νά 'σαι καλά ALX. Πάντα όρθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2007 Nα σαι καλά κι εσύ φίλε TSU.Σε θυμάμαι. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2007 Εσύ γνωριζόσουν σε προσωπικό επίπεδο με τον "Χάρη", ή ήτανε απλά φίλος φίλου όπως αναφέρεις? Για όσους δεν το έχουνε πάρει χαμπάρι ακόμα υπάρχει και νέα ιστορία υπο τον τίτλο "Η Θολή Γραμμή του Ορίζοντα". Η ιστορία του Μάρκου είναι και αυτή βασισμένη σε αληθινή ιστορία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2007 1) Φίλος 2) Οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasoff 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2007 ALX :respekt: Δεν υπαρχουν και πολλα που μπορεις να πεις ηταν μεσα απο μια σκληρα ομορφη πραγματικοτητα. Μπραβο και να εισαι παντο καλα να γραφεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silisav 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 popo pikraaaa :( kapos etsi eimoun kai ego kai to diavazo kai vourkono tora :(. ( alla skeftome to xtaki mou exo kai pairno kouragio ante xarilae kai makari na einai ta teleftea eisitiria.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2007 συγλονιστικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2007 AD TUUM, DOMINE, TRIBUNAL APELLO.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 ρε παιδια εγω γιατι δεν το βλεπωτο βρηκα τυχαια στο ιντερνετ κ εχω τρελαθει!!! εχω φτασει εως την 14 σελιδα κ ανυπομονο να διαβασω κ τα υπολοιπα Μολις γραφτηκα για αυτο κυριως τον λογο αν μπορει να βοηθησεις καποιος καπως??? ρε παιδια εγω γιατι δεν το βλεπωτο βρηκα τυχαια στο ιντερνετ κ εχω τρελαθει!!! εχω φτασει εως την 14 σελιδα κ ανυπομονο να διαβασω κ τα υπολοιπα Μολις γραφτηκα για αυτο κυριως τον λογο αν μπορει να βοηθησεις καποιος καπως??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Παιδιά...μετά τις αναδημοσιεύσεις που βρέθηκαν σε διάφορα blogs της ιστορίας αυτής, τα κείμενα (ως κείμενα) έφυγαν από το mybike και συγκεντρώθηκαν σε ένα αρχείο pdf που μπορείτε να το βρείτε στο πρώτο ποστ αυτού του τόπικ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου που άφησα επίτηδες. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lpantzos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 Απίστευτο. απλά απίστευτο. Συγχαρητήρια για το γράψιμο. Η ιστορία με συγκλόνισε. Νέος στις Μηχανές, δεν έχω κάνει ταξίδι με αυτήν στο εξωτερικό, αλλά ένιωσα σαν να ήμουν μέλος της παρέας, σα να ζούσα τις στιγμές. Μοναδική ιστορία φίλε, μοναδική όμως δυστυχώς και η ίδια η ζωή με τις ανατροπές και την πορεία που δίνει στα πράγματα μερικές φορές. Να ναι ελαφρή το χώμα που τον σκεπάζει τον "Χαρίλαο". Τουλάχιστον πρόλαβε κι έζησε το όνειρό του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2008 polu oraio!ti mixani ithele na parei me tosa lefta? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) καιρο ειχε να με συνεπαρει ετσι ενα συγγραφιμα, ειχα φτασει σε απιστευτο σημειο να ταυτιζομαι με τον χαριλαο μετα απο καιρο καταφερα να παρω το vstrom και ετοιμαζομαστε να παμε ισπανια 6-7 ατομα, ειχα αμφιβολιες αν θα επρεπε να παω για οικονομικους λογους, διαβαζοντας την ιστορια του "φιλου μας" χαριλαου πηρα τηλεφωνο οτι "ΟΚ μεσα και εγω κλειστε μου θεση στο ονειρο" τωρα που το τελειωσα και αφου εκατσα σαν μλκας αρκετη ωρα μπροστα στην οθονη συνεχιζω να θελω να παω, και θα περασω σαν να ειναι η τελευτεα φορα γιατι ετσι πρεπει να ζουμε σαν ειναι η τελευτεα μερα μας, χωρις να σκεφτομαστε την δουλεια,την εικονα μας στους αλλους, τους πολιτικους, το συστημα υγειας κλπ κλπ ΖΗΣΤΕ ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΧΑΡΙ, ΜΑΘΙΕ,ΓΙΩΡΓΟ κ.α. (ειμαι σιγουρος οτι θα εχετε στησει τρελο παρτυ εκει ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2008 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες