Jump to content
nuntius

Αποκλεισμός στο θέατρο Χυτήριο

Recommended Posts

Mπακούνιν άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα ..... καλά μετά τα γραφόμενά μου περί κοινωνικής συνοχής , ευθύνης και Συνταγματικού πλαισίου νομίζω είναι περιττό να εκφράσω την εκτίμηση μου στον αχταρμά του αναρχικού μοντέλου οπότε ... Ελλάδα και αναρχία :

Π.Π.

για να το ελαφρύνω κι εγώ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι και να μιλάω εγώ για εμένα και όχι άλλοι (οι οποίοι και δεν με γνωρίζουν) αντι εμού?

Σαφέστατα και έχεις το δικαιωμα να αυτοπροσδιορίζεσαι και να μιλάς για εσένα. Το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι άλλοι για τον εαυτό τους. Οπως π.χ. η ένωση Αθέων για τους οποίους μίλησες με απαξιωτικά λόγια βασιζόμενος στο ανέκδοτο με τις αδερφές, και λέγοντας αδελφές όχι τις αποκλειστικές νοσοκόμες από ότι καταλάβαμε. Οσα λοιπόν δικαιώματα αναγνωρίζεις στον εαυτό σου θα πρέπει να αναγνωρίζεις και στους άλλους. Και όπως λέει και ο λαός μας, όσα δε θες να σου κάνουν, καλό θα είναι να μην τα κάνεις ούτε εσύ.

Δεν σε προσδιόρισα όμως, σχολίασα την παρατήρηση του Lektikou. Υπάρχει διαφορά. Αν δε τη βλέπεις ψάξτην όπως έψαξες και όλα τα άλλα στα κείμενα περί Συντάγματος που μας παρέθεσες.

Τώρα για το πρωταρχικό ερώτημα του Lektikou, γιατί υπάρχει η ένωση Αθέων δλδ και τι λένε... παρόλο που και εμένα με ξένισε πολύ όταν το διάβασα σε εκείνο το ποστ, είναι ίσως πιο εποικοδομητικό να καθόμαστε και να σκεφτόμαστε πρώτα πριν κριτικάρουμε. Η απάντηση είναι απλή. Για τον ίδιο λόγο που υπάρχει η κάθε ένωση. Π.χ. γιατι υπάρχει η ένωση Κρητών που ζουν στην Αθήνα. Για να μαζεύονται και να λένε:

-από είσαι σύντεκνε?

-από την Κρήτη?εσύ?

-κι εγώ από την Κρήτη.

και να λήγει εκεί η συζήτηση? τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που "αναρωτήθηκες" αυτό κάνουν σε όλες τις ενώσεις και όλες οι ενώσεις έχουν ανούσια ύπαρξη. Δεν είναι έτσι όμως... μια πολύ απλή, εύκολη, ευνόητη και σύντομη απάντση που μπορεί να σου δώσει ο οποιοσδήποτε είναι για να συζητήσουν επί παντός επιστητού κάποιοι άνθρωποι που έχουν κοινά χαρακτηριστικά...

κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το mybike... σαν μια "ένωση μοτοσυκλετιστών"...

το λέει και η ετυμολογία της λέξης άλλωστε... "ένωση" από το "ενώνω" "κάποιων" που χαρακτηρίζονται από κάτι. Απλό δεν είναι? γιατι πρέπει να το διακωμωδούμε για να το υποβιβάζουμε... όπως έκανε ο Βάτραχος...?

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

M.B.???

My Bike?

πλάκα κάνω...για να χαλαρώσουμε λίγο. :peep:

Χαλαροί είμαστε. Αν είμασταν άθεοι ή ομοφυλόφιλοι ή ΑΜΕΑ ή μετανάστες ή σκουρόχρωμοι τότε θα αγχωνόμασταν σε αυτή τη χώρα και θα φοβόμασταν ακόμα και για τη ζωή μας, τώρα γιατί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλάκα κάνω...για να χαλαρώσουμε λίγο. :peep:

Προσωπικά αυτό που βρίσκω αστείο, έστω και τραγικά αστείο, είναι ότι η συμμαχία των σκληροπυρηνικών χριστιανών και των σκληροπυρηνικών αρχαιολατρών ξεχνάει ότι Ιησούς και Σωκράτης βγήκαν από την μέση με την πρόφαση της εξύβρισης και της προσβολής του Θεού.

ΥΓ. Προτού πεταχτεί κανείς, προφανώς δεν συγκρίνω οποιονδήποτε από αυτούς τους δύο με τους συντελεστές της παράστασης, επί της αρχής μιλάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά λυπάμαι γιατί βλέπω πως η ελληνική κοινωνία ολισθαίνει σε πολύ

σκοτεινούς δρόμους οι οποίοι οδηγούν σε καταστάσεις χωρίς επιστροφή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λέει και η ετυμολογία της λέξης άλλωστ... "ένωση" από το "ενώνω" "κάποιων" που χαρακτηρίζονται από κάτι. ΑΠλό δεν είναι? γιατι πρέπει να το διακωμωδούμε για να το υποβιβάζουμε... όπως έκανε ο Βάτραχος...?

( Βρε πως λυγάνε οι θεωρίες μια - μια όταν έρχονται στην πράξη) ... Τροφή για σκέψη λοιπόν :

Νόμιζα ότι υπηρχε σάτιρα, ελευθεροτυπία, ελευθερία στην Ελλάδα και άλλα τέτοια πράγματα.... Α! είναι επιλεκτική;

Υπάρχει κάποιος κατάλογος να ενημερωθώ σχετικά ;

Καλώς ή κακώς και η πίστη είναι μια ένωση ορισμένων ανθρώπων με κοινές σκέψεις που τους ενώνει όπως την περιγράφεις.

Αυτήν γιατί μπορούμε να την διακωμωδούμε; για να την υποβιβάσουμε; ... όπως κάνουν πολλοί..;

Δεν σε προσδιόρισα όμως, σχολίασα την παρατήρηση του Lektikou. Υπάρχει διαφορά. Αν δε τη βλέπεις ψάξτην όπως έψαξες και όλα τα άλλα στα κείμενα περί Συντάγματος που μας παρέθεσες.

Είμαι σε ηλικία που μου επιτρέπει να εκφέρω γεγονότα και άποψη χωρίς να τα ψάξω μόνο και μόνο για να τα γράφω σε ένα forum.

Από εκεί κι ύστερα απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν σε εμένα.

Χαλαροί είμαστε. Αν είμασταν άθεοι ή ομοφυλόφιλοι ή ΑΜΕΑ ή μετανάστες ή σκουρόχρωμοι τότε θα αγχωνόμασταν σε αυτή τη χώρα και θα φοβόμασταν ακόμα και για τη ζωή μας, τώρα γιατί?

Πεθαίνω ! Πες μου κι αυτό με την κοκκινοσκουφίτσα είναι καταπληκτικό..... !

Άντε τώρα :bye:... να μην ενοχλώ για να τελειώσουν και τη ''δουλίτσα τους'' τα παιδία.

Τροφή για σκέψη 2 : όταν εκτελούσανε τον Γκιόλια δεν άκουσε κανείς για ελευθεροτυπία, φασιστικά καθεστώτα κλπ κλπ ... πολλοί ακόμα δεν ξέρουν τι ήταν και τι έκανε... πολλά γίνονται και ακούγονται για εκβιασμούς, απειλές ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων και όχι μόνο αλλά δεν κουνιέται....φύλλο! ... με κάτι τέτοια θεματάκια όμως....σούσουρο περί ελευθεροτυπίας!

Τροποποιήθηκε από τον VatraX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά βάτραχε,δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να περάσεις.

Χριστιανική ή ακροδεξιά προπαγάνδα;

Θα μου πεις τώρα,πια η διαφορά.

ΟΚ,δίκιο.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απάραδεκτη προφανώς η δολοφονία του Σωκράτη Γκόλια, επίσης ήττα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, γεγονός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

( Βρε πως λυγάνε οι θεωρίες μια - μια όταν έρχονται στην πράξη) ... Τροφή για σκέψη λοιπόν :

Νόμιζα ότι υπηρχε σάτιρα, ελευθεροτυπία, ελευθερία στην Ελλάδα και άλλα τέτοια πράγματα.... Α! είναι επιλεκτική;

Υπάρχει κάποιος κατάλογος να ενημερωθώ σχετικά ;

Καλώς ή κακώς και η πίστη είναι μια ένωση ορισμένων ανθρώπων με κοινές σκέψεις που τους ενώνει όπως την περιγράφεις.

Αυτήν γιατί μπορούμε να την διακωμωδούμε; για να την υποβιβάσουμε; ... όπως κάνουν πολλοί..;

μμμ... ναι... φαγητάκι... κι ότι πεινούσα και βαριόμουν να μαγειρέψω... μόνο που είναι κούφιο το πακέτο σου, καθώς στις περιπτώσεις που δεν αφορούν στείρα μαθηματικά του στυλ 1 και 1 κάνουν 2 τότε και ο σκοπός καθώς και το ύφος των λεγομένων έχουν σημασία και διαφοροποιούν κατά πολύ ακόμα και μια ίδια πρόταση...

τροφή για σκέψη... όχι του κοινού, καθαρά δικιά σου αν θες:

την παρομοίωση με τις "αδερφές" όταν την είπες την χάρηκες κρυφά, ενδόμυχα και εσώψυχα?

όταν τις λες "αδελφές" και όχι "ομοφυλόφιλους" το κάνεις για να τους υποβιβάσεις? για να μας προκαλέσεις? γιατι απλά αυτό είναι πιο εύκολο? ή γιατί αυτό συνήθως ακούς από το οικείο σου περιβάλλον?

ποια η άποψή σου για την ομοφυλοφιλία? υπάρχει τελικά σεξουαλική ελευθερία/απελευθέρωση, εννοείται στα όρια που δεν καταπατά την ελευθερία των άλλων (π.χ. εξαιρούνται παιδοφιλοφιλία, βιασμός, κλπ)?

ποια η άποψή σου για την ύπαρξη ένωσης ελληνορθόδοξων Χριστιανών π.χ. στη Γαλλία και ποια η άποψή σου για την ύπαρξη ένωσης αθέων στην Ελλάδα? ταυτίζονται? εχουν τα ίδια δικαιώματα και ουσία ύπαρξης? ή η προσωπική και υποκειμενική πίστη του καθενός κρίνει και ακυρώνει και την ουσία ύπαρξης του άλλου?

Αν απαντήσεις ειλικρινά στον εαυτό σου σε αυτά μου αρκεί. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι απάντησες, απλά να συνειδητοποιήσεις τις απαντήσεις σου εσύ ο ίδιος.

για την τελευταία σου ερώτηση, επαναλαμβάνω το έργο δεν το έχω δει, και δυστυχώς χάρη σε μερικούς μερικούς δεν θα το δω ποτέ για να μπορέσω με τη δικιά μου κριτική σκέψη να σχηματίσω άποψη για το κατά πόσο πρόκειται για "τέχνη" και τι "σκοπούς" μπορει να κρύβει.... έτσι θα πρέπει να αρκεστώ στην γνώμη που έχουν ή οι μεν ή οι δε χωρις καν να μπορώ να σχηματίσω τη δικιά μου.... τρελή ελευθερία λέμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@vaelsod

για την τελευταία σου ερώτηση, επαναλαμβάνω το έργο δεν το έχω δει, και δυστυχώς χάρη σε μερικούς μερικούς δεν θα το δω ποτέ για να μπορέσω με τη δικιά μου κριτική σκέψη να σχηματίσω άποψη για το κατά πόσο πρόκειται για "τέχνη" και τι "σκοπούς" μπορει να κρύβει.... έτσι θα πρέπει να αρκεστώ στην γνώμη που έχουν ή οι μεν ή οι δε χωρις καν να μπορώ να σχηματίσω τη δικιά μου.... τρελή ελευθερία λέμε!

100% δίκιο... ε αυτήν την πρόταση εδώ έχασε η ελευθερία ...

υγ πολές ήττες μαζευοντε σε αυτή την χώρα ... κάτι που με λυπεί είτε η ήττα προέρχεται απο τα αριστερά είτε απο τα δεξιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μμμ... ναι... φαγητάκι... κι ότι πεινούσα και βαριόμουν να μαγειρέψω... μόνο που είναι κούφιο το πακέτο σου, καθώς στις περιπτώσεις που δεν αφορούν στείρα μαθηματικά του στυλ 1 και 1 κάνουν 2 τότε και ο σκοπός καθώς και το ύφος των λεγομένων έχουν σημασία και διαφοροποιούν κατά πολύ ακόμα και μια ίδια πρόταση...

Όχι ...αυτό περιγράφει την ανακρίβεια και όχι την επικοινωνία. Επικοινωνία που δέχεται ερμηνείας λέγεται διπλωματία, προπαγάνδα, αοριστολογία κ.ο.κ αναλόγως με τις προθέσεις. Όταν 2 άνθρωποι επικοινωνούν και μάλιστα γραπτώς , επιβάλλεται η ακριβολογία... αλλά τέλος πάντων..

Ειλικρινά βάτραχε,δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να περάσεις.

Χριστιανική ή ακροδεξιά προπαγάνδα;

Θα μου πεις τώρα,πια η διαφορά.

ΟΚ,δίκιο.........

:mB_kalo_e: Οι κουμμουνιστές ακόμα εχθρούς βλέπουν ... όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους τους κυνηγάει... καληνύχτα παιδί μου..

..........

Μπλα μπλα μπλα μπλα..... τίποτα από αυτά .... Θα σε βόλευε ενδεχομένως αλλά δυστυχώς για εσένα δεν σκέφτομαι έτσι...Οι λέξεις πούσ#$#ς , αδερφή , ομοφυλόφιλος και η αρχαία ελληνική λέξη κίναιδος περιγράφουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Η λέξη αδερφή που χρησιμοποίησα έχει αποκλειστικά περιγραφική έννοια και δεν είναι ούτε συναισθηματικά, ούτε ψυχικά ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο φορτισμένη. Το γεγονός ότι ΕΣΥ επέλεξες να της επικολλήσεις όλο αυτό το ανοσιούργημα που περιγράφεις από πάνω είναι λόγια ΔΙΚΑ σου και ΟΧΙ δικά μου. Πόσο μάλλον όταν το μοναδικό πράγμα που έγραψα είναι ένα ανέκδοτο!

και Τροφή για σκέψη 3:

Kοίτα όλα αυτά που έγραψες από κεφαλής σου με ένα ανέκδοτο ! Και απορείς ακόμα γιατί ανεγκέφαλοι και μη Χριστιανοί θεωρούν βλάσφημο αυτό το έργο ;

Όλα τα άλλα είναι λαβή για να μου προσάψεις πράγματα που ουδέποτε έγραψα ή με αντιπροσωπεύουν. Αν σε κάνουν να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ πίστευέ τα αλλά αυτό είναι δική σου οπτική και όχι δική μου. Εγώ όταν έχω προθέσεις τις εκφράζω περιγραφικά και ξεκάθαρα και όχι χρησιμοποιόντας την ίδια λέξη για άλλα πράγματα.... και εν γένει ανθρώπους που σοκάρονται με λέξεις όπως πο$%σος, κ@3434λι κ.α. αλλά τη λέξη φαλλός την χρησιμοποιούν ακόμα και στην παιδική χαρά τους θεωρώ τουλάχιστον υποκριτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ...αυτό περιγράφει την ανακρίβεια και όχι την επικοινωνία. Επικοινωνία που δέχεται ερμηνείας λέγεται διπλωματία, προπαγάνδα, αοριστολογία κ.ο.κ αναλόγως με τις προθέσεις. Όταν 2 άνθρωποι επικοινωνούν και μάλιστα γραπτώς , επιβάλλεται η ακριβολογία... αλλά τέλος πάντων..

Δεν με ενδιαφέρουν οι ορισμοί του βατραχο-μπαμπινιώτη, αλλά η αναγνωριση ότι η ίδια πρόταση μπορεί να λεχθεί από 2 άτομα με διαφορετικό ύφος και να δηλώνει ουσιαστικά πράγματα αντίθετα, από εμένα είναι δεδομένη. Επομένως στο γραπτό λόγο, πίσω από ένα πληκτρολόγιο αυτή η διαφορά χρήζει περαιτέρω επεξήγησης για να διαλευκανθεί αλλιώς είναι μη αναγνωρίσιμη. Κατα τα άλλα, ακριβολογία σε όλα σου τα ποστ δεν είδα πουθενά.

Αν δεν συμφωνείς κανένα πρόβλημα... δεν αλλάζει κάτι στη δική μου αναζήτηση της αληθινής ερμηνείας μιας γραπτής πρότασης ενός αγνώστου.

Καλή συνέχεια στις γραπτες σου επικοινωνίες!

Μπλα μπλα μπλα μπλα..... τίποτα από αυτά .... Θα σε βόλευε ενδεχομένως αλλά δυστυχώς για εσένα δεν σκέφτομαι έτσι...Οι λέξεις πούσ#$#ς , αδερφή , ομοφυλόφιλος και η αρχαία ελληνική λέξη κίναιδος περιγράφουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Η λέξη αδερφή που χρησιμοποίησα έχει αποκλειστικά περιγραφική έννοια και δεν είναι ούτε συναισθηματικά, ούτε ψυχικά ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο φορτισμένη. Το γεγονός ότι ΕΣΥ επέλεξες να της επικολλήσεις όλο αυτό το ανοσιούργημα που περιγράφεις από πάνω είναι λόγια ΔΙΚΑ σου και ΟΧΙ δικά μου. Πόσο μάλλον όταν το μοναδικό πράγμα που έγραψα είναι ένα ανέκδοτο!

και Τροφή για σκέψη 3:

Kοίτα όλα αυτά που έγραψες από κεφαλής σου με ένα ανέκδοτο ! Και απορείς ακόμα γιατί ανεγκέφαλοι και μη Χριστιανοί θεωρούν βλάσφημο αυτό το έργο ;

Όλα τα άλλα είναι λαβή για να μου προσάψεις πράγματα που ουδέποτε έγραψα ή με αντιπροσωπεύουν. Αν σε κάνουν να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ πίστευέ τα αλλά αυτό είναι δική σου οπτική και όχι δική μου. Εγώ όταν έχω προθέσεις τις εκφράζω περιγραφικά και ξεκάθαρα και όχι χρησιμοποιόντας την ίδια λέξη για άλλα πράγματα.... και εν γένει ανθρώπους που σοκάρονται με λέξεις όπως πο$%σος, κ@3434λι κ.α. αλλά τη λέξη φαλλός την χρησιμοποιούν ακόμα και στην παιδική χαρά τους θεωρώ τουλάχιστον υποκριτές.

απάντηση γενικά: επίσης ενα ακόμα μπλα μπλα μπλα μπλα.... ποστ σου...

απάντηση στην 1η παράγραφο: το ανέκδοτο που έγραψες ακόμα δεν μας είπες με ποιον τρόπο το συσχέτισες με την ύπαρξη της ένωσης αθέων, τι εννοούσες, τι μπορεί να συνδέει το ανέκδοτο αυτό με την ύπαρξη αυτής της ένωσης και για ποιον λόγο είναι το 1ο πράγμα που σου ήρθε να γράψεις (και όχι να πεις... που σημαίνει πως το σκέφτηκες πρώτα) ώς απάντηση για την υπαρξη αυτής της ένωσης. Κατά τα άλλα νομίζω πως φαίνεται λίγο ακόμα από το κεφάλι και το παπούτσι σου στην προσπάθειά σου να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου....

απάντηση στην 2η παράγραγο: σου επιστρέφω την τροφή σου καθώς, δεν εξέφρασα καμία απορία για το για ποιο λόγο όλοι όσοι ανέφερες θεωρούν το έργο βλάσφημο... ο τραμπουκισμός και η απαγόρευση μου προκάλεσαν αλλεργία... θα σου συνιστούσα να ξαναδιαβάσεις το θρεντ πριν ξαναεκφράσεις το τι έχω πει και τι όχι... δεν είναι ευγενές εκ μέρους σου να βάζεις άλλα λόγια στο στόμα μου... και "όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι είναι φύσει και θέσει ευγενείς"... διάλεξε τι είσαι.

απάντηση στην 3η παράγραφο: τα βράδυα μου και ο ύπνος μου (όσο κι αν αυτό μπορεί ενδεχομένως να σε απογοητεύει) δεν έχουν καμία σχέση ή συσχέτιση με τις απόψεις σου σε αυτό το θρεντ. Ούτε σου προέσαψα τίποτα. Πράγματα που εσύ ο ίδιος άφησες θολά και αόριστα στον γραπτό σου λόγο (και εξακολουθείς να αφήνεις) σου συνέστησα να τα διερευνήσεις μόνος σου εσωτερικά. ΑΝ δε θέλεις να το κάνεις δικαιωμα σου φυσικά. Εσύ χάνεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον...

vaelsod- Το καταλαβαίνω ένωση μοτοσικλετιστών κτλ αλλα ενωση για κατι που δεν εισαι, ε μου φαινεται χαζο.

Φαντάσου ένωση αμοτοσικλετιστων... :lol: ε δεν μου κάθεται καλά. Αλλα ο καθένας οπως νομίζει δεκτό :gathering:

VatraX- δεν μπόρεσα ακομα να συνδυάσω το ανέκδοτο με αυτο που ειπα. Ειμαι ο μονος που δεν το κατάλαβε?

Μπορείς να μου εξηγήσεις ?

και βεβαία μπορούμε να κάνουμε αστεία με gayδες "ελευθεριά" έχουμε.

Sepul - ακόμα περιμένω απάντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον...

vaelsod- Το καταλαβαίνω ένωση μοτοσικλετιστών κτλ αλλα ενωση για κατι που δεν εισαι, ε μου φαινεται χαζο.

Φαντάσου ένωση αμοτοσικλετιστων... :lol: ε δεν μου κάθεται καλά. Αλλα ο καθένας οπως νομίζει δεκτό :gathering:

δεκτό, κι εμένα στην αρχή όπως είπα μου φάνηκε κάπως...

Μετά όμως, θυμήθηκα όλες τις αντιδράσεις που είχαν γίνει με τις νέες ταυτότητες και με την "ελευθερία" (ή όχι) του να γράφεις στην παλιά ταυτότητα "άθεος"... ίσως λοιπόν ο κοινωνικός ρατσισμός για κάτι που δεν είσαι, να αποτελεί ένα χαρακτηριστικό μεταξύ κάποιων ατόμων, που τους ενώνει...

ίσως λοιπόν για την ύπαρξη ή ακόμα περισσότερο την ανάγκη της ύπαρξης αυτής της ένωσης ουσιαστικά να έχουν συντελέσει αυτοί που έχουν ακριβώς το αντίθετο χαρακτηριστικό (οι μη άθεοι) και που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο "καταπολέμησαν" (και ίσως συνεχίζουν να το κάνουν) την ύπαρξή των πρώτων (των αθέων δλδ)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλά η αναγνωριση ότι η ίδια πρόταση μπορεί να λεχθεί από 2 άτομα με διαφορετικό ύφος και να δηλώνει ουσιαστικά πράγματα αντίθετα, από εμένα είναι δεδομένη.

Μόνο για εσένα!

Η επιστήμη σηκώνει τα χειροπόδαρα ψηλά!

Τη γραμματική δεν την έφτιαξα εγώ, επειδή δεν την έμαθαν / εμαθε / έμαθες μέχρι τώρα δεν θα τους / του / σου την μάθω εγώ.

.......απάντηση στην ..... φυσικά. Εσύ χάνεις!

Θεωρώ ότι όπως και στο ανέκδοτο στην ένωση Άθεων μαζεύονται όλοι μαζί και λέει κάποιος: '' Δεν υπάρχει Θεός'' και πετάγονται οι 99 από κάτω και λένε '' Μπράβο , εύγε , πες τα δεν υπάρχει. ''. Ο συσχετισμός ήταν στο ανέκδοτο κι εσύ κόλλησες στο ''αδερφές''.

Θολά και αόριστα έγιναν στο μυαλό σου που συνέδεσε ένα ανέκδοτο με τις υπόλοιπες αντιλήψεις σου περι ομοφυλοφιλιάς ..... και το ανέκδοτο δεν σχολιάζει καν αυτό!

Υ.Γ.: ΕΓΩ από όλο το thread κρύβομαι ;; Εγώ απαντάω με λεπτομέρειες και ανάλυση σε ότι με ρώτησε ο καθένας... και ότι άποψη είχα την ανέλυσα μακροσκελέστατα και ξεκάθαρα! ...... Πραγματικά κοπέλα μου εδώ δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ένα ανέκδοτο και μας λες ότι το ίδιο πράγμα μπορεί να σημαίνει και το αντίθετο , δεν περιμένω να καταλάβεις τα υπόλοιπα που γράφω.

Άντε καληνύχτα κι εσύ ... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

VatraX- δεν μπόρεσα ακομα να συνδυάσω το ανέκδοτο με αυτο που ειπα. Ειμαι ο μονος που δεν το κατάλαβε?

Μπορείς να μου εξηγήσεις ?

και βεβαία μπορούμε να κάνουμε αστεία με gayδες "ελευθεριά" έχουμε.

Αναρωτήθηκες τι μαζεύονται και κάνουν ...

Απάντησα σε αυτό με το ανέκδοτο γιατί θεωρώ ότι όπως και στο ανέκδοτο στην ένωση Άθεων μαζεύονται όλοι μαζί και λέει κάποιος: '' Δεν υπάρχει Θεός'' και πετάγονται οι 99 από κάτω και λένε '' Μπράβο , εύγε , πες τα δεν υπάρχει. ''.

Πραγματικά μου φάνηκε προφανής ο συνδυασμός γι'αυτό δεν επεκτάθηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

: ΕΓΩ από όλο το thread κρύβομαι ;; Εγώ απαντάω με λεπτομέρειες και ανάλυση σε ότι με ρώτησε ο καθένας...

Είσαι χρυσαυγιτης ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι χρυσαυγιτης ?

Κάνεις δίαιτα ; :blink:

ΟΧΙ δεν είμαι ..... τι ξεκούμπωτη ερώτηση ήταν αυτή ;

Δηλαδή δεν ψηφισες ούτε θα ψηφίζεις Χ.Α.?

Όχι και όχι ..... πάει κάπου η βαλίτσα ή απλά trollάρεις άσχετα ;; :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ.: ΕΓΩ από όλο το thread κρύβομαι ;; Εγώ απαντάω με λεπτομέρειες και ανάλυση σε ότι με ρώτησε ο καθένας... και ότι άποψη είχα την ανέλυσα μακροσκελέστατα και ξεκάθαρα! ......

Άντε καληνύχτα κι εσύ ... :baby:

απέχεις μακράν από τη πραγματικότητα... οπότε άσε τα χέρια της επιστήμης ελεύθερα μπας και μπορέσουν κάποια στιγμή να σε βοηθήσουν.

Κατα τα άλλα είχα όντως μια υπέροχη νύχτα, σε ευχαριστώ για την ευχή σου.

Θα σου την ανταποδώσω κι ας είναι μέρα για τους υπόλοιπους γιατί είναι φανερός ο σκοταδισμός σου.... καληνύχτα και σε εσένα... αν και εύχομαι κάποια μέρα να καταφέρεις να δεις και τη μέρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1η σκεψη οτι καποιοι εχουν δημιουργησει προς οφελος τους ολη αυτη την "διαφορετικοτητα"

2η σκεψη ....ειναι φυσικη η αναγκη του ανθρωπου να διαφερει!..ποιος οριζει την "αξια" ομως αυτων των διαφορων??

3η σκεψη σας "αγαπαω" ολους?? ή σας "μισω" ολους??.....αν επιλεγω ποιους μισω και ποιους αγαπω με τι κριτηρια το κανω??...ειναι σωστα??

....γιατι στρεφομαστε ο ενας εναντιων του αλλου???.....

Η κοινωνια εχει αρχισει και σταυρωνει οποιον βρει μπροστα της θολωμενη απο την υποτιθεμενη* φτωχια!!

*υποτιθεμενη = η δυναμη ειναι στους πολλους, αλλα οταν οι πολλοι αρπαζουν το "τυρακι" τοσο ευκολα η δυναμη γυρναει σε λιγους και η φτωχια απλωνεται και περα απο το χρημα........... και παιρνει τεραστιες διαστασεις!

Το μονο σιγουρο ειναι οτι παμε κατα διαολου...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6110:2012-10-15-14-24-52&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Υπο τη συνοδεία βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφειμ πήγε στο Α.Τ. Ομονοιας και κατέθεσε μήνυση κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου "Corpus Christi" για κακόβουλη βλασφημία.

Στην κατάθεση που έδωσε ο Άγιος Πειραιώς τόνισε όλα τα βλάσφημα στοιχεία κατά του Κυρίου Ιησού Ημών Χριστού που παρουσιάζονται στην θεατρική παράσταση και προκαλούν ανατριχίλα, αλλά και βάναυση προσβολή του ελληνορθόδοξου θρησκευτικού συναισθήματος.

Μητροπολίτης Σιατίστης: «Η Χρυσή Αυγή διώκει και εξευτελίζει τον Χριστό καθημερινά»

http://www.tsantiri.gr/ellada/mitropolitis-siatistis-i-chrisi-avgi-dioki-ke-exeftelizi-ton-christo-kathimerina.html

Πώς σχολιάζει ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, τη Χρυσή Αυγή και τους πιστούς που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια, στο θέατρο «Χυτήριο», όπου παίζεται η παράσταση Corpus Christi.

Ο Μητροπολίτης ασκεί αυστηρή κριτική και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και στους πιστούς, που συμμετείχαν στα επεισόδια, οι οποίοι, όπως σημείωσε«είναι ικανοί να καταστρέψουν, να κτυπήσουν και πιθανώς να λυντσάρουν τους υβριστές στο όνομα της πίστης. Τι θλιβερό. Αλλά και πόσο επίκαιρο. Ο Χριστός αποδοκιμάζει τη μέθοδο τους»!

Σημειώνεται, ότι είναι ο πρώτος Μητροπολίτης, που αναφέρεται στα επεισόδια, που σημειώθηκαν στο περιθώριο της παράστασης.

Το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του Μητροπολίτη Σιατίστης, Παύλου για τη Χρυσή Αυγή:

«Άφησα τελευταία τη «Χρυσή Αυγή» που στην πραγματικότητα είναι «μαύρη νύκτα».

Είναι θλιβερό ότι κάποιοι «χριστιανοί αγωνιστές» ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό.

Τον Χριστό που η «Χρυσή Αυγή» τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.

Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;».

Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού;

Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν «καλός».

Κάθε εναγκαλισμός και χάιδεμα χριστιανού η πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει «εν ου παικτοίς». Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος.

Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου.

Δεν θα ακυρώσουμε την αλήθεια του Θεού για να λύσουμε τα προβλήματα μας. Αντιθέτως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί την αλήθεια του Θεού την αντικαταστήσαμε με την αλαζονεία μας και την επιπολαιότητα μας.

Στώμεν λοιπόν καλώς! Στώμεν μετά φόβου! Η άκρη του κουβαριού είναι του Χριστού το θέλημα και όχι οι αυθαιρεσίες και οι εξυπνάδες των ανθρώπων»!

ΠΗΓΗ: pheme.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε και μετα τις μηνύσεις να αναψουμε και μια ωραια φωτια και να καψουμε οσους πανε να δουνε την παρασταση μαζι με τους ηθοποιους. :kaaaala:

Οσο υπαρχουν φανατικοι παντα θα υπαρχουν και θυματα Σημερα το θυμα ειναι μια παρασταση (αν ειναι σαχλαμαρα ή τεχνη ειναι ασχετο) αυριο θα ειμαστε εσυ/εγω/εμεις/αυτοι/οι αλλοι/ ( Ελπιζω να μην σε πειραζει vatrax, που σου εκλεψα τον ακριβη τροπο γραφης σου!!! Αλλωστε εμεις οι ημιμαθεις/αγενεις/αναρχικοι/ απο καποιον πρεπει να μαθουμε.) :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλωστε εμεις οι ημιμαθεις/αγενεις/αναρχικοι/ απο καποιον πρεπει να μαθουμε.) :crazy:

Και απλυτοι παρακαλω....

Τελος παντων, διαβαζοντας το παρακατω κειμενο....

Υπο τη συνοδεία βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφειμ πήγε στο Α.Τ. Ομονοιας και κατέθεσε μήνυση κατά των

Μου δημιουργηθικε η εξης απορια.

Ενας ''ανθρωπος'' της εκκλησιας και του θεου, επικροτει κινησεις και πραξεις γενικοτερα των ακροδεξιων, την ωρα μαλιστα που εχουν ηδη κανει εκτροπα και επιθεσεις σε ανθρωπους?

ασε το γεγονος οτι κανουν επιθεση σε οποιον δεν μοιαζει για ελληνας.

Εδω φτασαμε σε σημειο να κανουν επιθεση στους ιδιους τους ελληνες. Αυτο πως το επιτρεπει γενικα ενας μητροπολιτης? Ενα σνθρωπος που κανονικα θα επρεπε να ειναι κατα της βιας κλπ?

Θα μου πειτε πως ξερεις οτι επικροτει?

Μα για να τον συνοδευουν( :surrender: ) παει να πει οτι εχει επαφες μαζι τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα