Jump to content
steven_04

Intermot 2012 @ Cologne

Recommended Posts

Προσπαθουν να μαθουν πως να κανουν καμια κολληση της προκοπης ρε, για αυτο αργει! :hunter:

Άντε κάνε κανένα στεγνό καθάρισμα στην μπουρούχα σου με την καγκελόπορτα, που θα μιλήσεις για τις κολλήσεις της Suzuki!!! :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Mάλισταααααααααα....

Ας κάνουμε μια σούμα λοιπόν αλβαβητικά....

aprilia

Δεν έχουμε κάτι καινούριο που να κάνει την τεράστια διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα. Τα πανέμορφα RSV4, Dorsoduro κτλ, είναι πολύ όμορφα όπως ήταν...

BMW

Nέο R1200GS L/C Μ@ναρος! Καλοφτιαγμένη, όμορφη, hitech και πολύ muscle mega on off. Ελπίζω μόνο να βγει πιο αξιόπιστη από τον προκάτοχο και να μην έχει εκείνες τις "παιδικές" αρρώστιες που είχε το αερόψυκτο 1200.

DUCATI

Το νέο Multistrada, δεν άλλαξε πολύ. Μια χαρά είναι... πανέμορφο.

Το panigale (μαζί με τα RSV4 της aprilia) από τα ομορφότερα supersport που έχουν βγει ποτέ! Το panigale επίσης τι γ@μάτο κωλοφάναρο είναι αυτό!!!

Τα mosterια κάθε καινούριο μοντέλο και ομορφότερα τελικά! Πολύ μΕ αρέσουν!

Το Diavel από την άλλη, ένα από τα ασχημότερα (για μένα) μηχανάκια που έχει βγάλει ποτέ η Ιταλική φίρμα.

GENERIC

Aυτό το αυστριακό generic.... καλά έκαναν και το ονόμασαν έτσι, γιατί μια γενικότητα είναι. Πίσω μοιάζει ολίγον με dorsoduro (οι εξατμίσεις) μπροστά μοιάζει λίγο με Z750 λίγο με CCM, και στο πλάι με MT3. Λίγο απ' όλα δηλαδή.... μπλιαχ

ΚΑWASAKI

Πολύ τσαμπουκαλεμένο το καινούριο Z800! Το φανάρι βγάζει πολύ κακία ρε παιδάκι μου! H ιδανική "φάτσα" για street fighter ever!!!

Κοιτώντας το όμως από το πλάι το μηχανάκι, τολμώ να πω πως το 750 μου άρεσε περισσότερο.

ΚΤΜ

Μπορεί να ψιλοφλώρεψε όσον αφορά τα χώματα, αλλά εμένα μ' αρέσ'! Στην άσφλαφστρο θα γκαμάει πάντως. Το παλιό να σας πω την αλήθεια, εμφανισιακά, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά ήταν πιο "πολεμικό" είναι η αλήθεια!

Το Super Duke από την άλλη, είναι πολύ "κακό". Το τσογλάνι των δρόμων. Για να παίζεις είναι το απόλυτο παιχνίδι, αλλά για τα δικά μου θέλω,... δεν κάνει. Γυμνό μηχανάκι χωρίς ίχνος προστασίας από αέρα για τα ταξίδια? nono.gif

ΜΟΤΟ GUZZI

H Moto Guzzi έχει φτιάξει πολύ ωραία μηχανάκια τα τελευταία χρόνια. Αυτό το Norge πραγματικά μου αρέσει πάαααρα πολύ. Τούρινγκ μηχανάκι κι όμως τόσο μαζεμένο! Μπορεί να μην έχει τις επιδόσεις των αντιπάλων του στην κατηγορία, αλλά είναι ένα μηχανάκι που σίγουρα θα το αγόραζαν πολλοί αν την έψαχναν λίγο πιο... διαφορετικά. Για μένα είναι πανέμορφο πάντως!

Επίσης πρόσεξα πως οι Ιταλοί έφτιαξαν το αδύνατο σημείο του Stelvio. Tα μπροστινά φανάρια που ήταν μια αηδία! Δώσανε ένα τόνο πιο όμορφο κατεβάζοντας το φέρινγκ σαν αγριεμένο φρύδι πάνω από τα φανάρια κι έτσι χάθηκε αυτό που θύμιζε έντονα μάσκα αερίων. Τώρα μάλιστα! Τώρα θα το αγόραζα άνετα! Από το πλάι και το πίσω μέρος, το μηχανάκι είναι πραγματικά πολύ όμορφο!

Moto-Guzzi-StelvioNTX.jpg

SUZUKI

Vstrom 1000. To έκτρωμα της έκθεσης. Ο Κουασιμόδος της επόμενης χρονιάς! Με άνεση πρέπει να παίρνει το πρώτο βραβείο ασχήμιας! Απ' όπου και να το κοιτάξεις, άσχημο είναι. Μπρος πλάι και πίσω!

TRIUMPH

Aυτό το Explorer 1200 εμένα δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν θα το έλεγα άσχημο αλλά ούτε και όμορφο. Πιθανότατα θα το έλεγα αδιάφορο σχεδιαστικά. Μάλλον αυτό θα ταίριαζε καλύτερα, οπότε είτε σε αρέσει, είτε δε σε αρέσει. Από χαρακτηριστικά καλό είναι για αυτά που δίνουν και τα άλλα της κατηγορίας, οπότε γιατί όχι για κάποιον που το γουστάρει?

ΥΑΜΑΗΑ

Η ΥΑΜΑΗΑ κάτι ωραίο φαίνεται να ετοιμάζει στα μεσαία προς μεγάλα κυβικά. 3κύλινδρος κινητήρας πασπαρτού για πολλές κατασκευές. Street, ψηλό street και οn off ίσως. Αναμένουμε λοιπόν....

Το FJR τώρα. Το FJR για μένα, έχει "χαλάσει" σε σχέση με τα παλιότερα μοντέλα. Η ΥΑΜΑΗΑ προσπαθεί σιγά σιγά να το κάνει από sport touring, καθαρά touring μηχανάκι. Πάει να γίνει κάτι σαν το GT της BMW (όχι ότι αντιγράφει.... στο στυλ μιλάω) Με αυτόματους συμπλέκτες κτλ... εμένα πια με χάλασε. Το παλιότερο το γούσταρα με 1000... αυτό... no more!

To Super Tenere τελικά... όσο το κοιτάζω (και το συνηθίζω) μ' αρέσει. Μια χαρά είναι. Μαζί με το GS τα ομορφότερα mega on offια.

Πειράζει να πω πως τώρα πρόσεξα πόσο χάλια φέρινγκ έχει η Μ1 του Λορένθο? Από μπρος δείχνει πολύ χάλι ρε παιδί μου. Θυμίζει εκείνα τα φέρινγκ των αγωνιστικών μοτοσυκλετών του '70!

Για το τέλος άφησα αυτό>>>>

2-8.jpg

Ρε παίδες...... μόνο σε μένα μου φέρνει σαν πολύ περιποιημένο τραβέλι? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες ευχαριστούμε πάρα πολύ για το φωτογραφικό υλικό και τον κόπο σας!

Πραγματικά πήραμε μία πολύ καλή γεύση από πράγματα τα οποία δεν θα βλέπαμε ποτέ εδώ.

Άντε και του χρόνου!

Για το τέλος άφησα αυτό>>>>

Ρε παίδες...... μόνο σε μένα μου φέρνει σαν πολύ περιποιημένο τραβέλι? :tooth:

Όχι! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειστε κακογουστοι ρε, ο γαμος σας χαλασε. Ακου κει τραβελι το μωρο, απο κοντα αμα το δειτε θα σας πεσουν τα σαγονια!!!!

Τροποποιήθηκε από τον steven_04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα