dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Βασικα απτο http://www.bet-tipsters.com/ τα παιρνει αυτα που κοιταω εγω... εκτος αν εννοεις αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Βασικα απτο http://www.bet-tipsters.com/ τα παιρνει αυτα που κοιταω εγω... εκτος αν εννοεις αλλο. .. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 καλος. Εγω φοβαμαι την μπαγερν δεν ξερω γιατι Μεχρι τις διακοπες του Ιανουαριου,η Μπαγερν θα σαρωνει. Μετα τις διακοπες,κανει κοιλιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Για παμε: νορντζελαντ - τσελσι 2 1.25 γαλατασαραι - μπραγκα under 1.7 γιουβε - σαχταρ οβερ 1.6 μπατε - μπαγερν οβερ 1.45 βαλενθια - λιλ 1 1.45 με 2.1 ευρω Για να δουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Μακάρι να πας ταμείο Διονύση. Σήμερα δεν άγγιξα τίποτα μου μυρίζει κουβάς. Σπαρτάκ-Σέλτικ 2-3 απόδοση 6 στον οπάπ. Σε τέτοια ματς δεν αξίζει άσσος στο 1,40 αλλά άντε βρες τα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 τα ποιασα ολα ρε φιλε με γ@μησε μονο η γιουβε στο τελος 1 -1 . Στο 93 ειχε δοκαρι η ρωσικη... Τουλαχιστον το επιασε ο αδερφος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Καμια πρόταση για σήμερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 οver city 1 arsenal 1 schalke Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 οver city 1 arsenal 1 schalke Τι απόδοση βγάζει αυτό σε σύνολο? Επίσης μπορείς να αντικαταστήσεις το ματς της Αρσεναλ με καμια άλλη πρόταση? Είμαι Γαύρος και δεν έχω σκοπό να το παίξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Για πειτε κανενα καλο ρε παιδια , με σοβαρες αποδοσεις. Τι αρσεναλ να παω να παιξω, αυτο ειναι σιγουρακι αλλα λογικα καπου στο 1.50, μπορει και πιο κατω. Λεω porto παρι 4-6 city-dortmund 4-6 σαλκε-μονπελιε (??) Under λεω για αντερλεχτ-μαλαγα τι λετε ? Για οβερ λεω ! ζενιτ-μιλαν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Καμια πρόταση για σήμερα; Άσσο και οβερ τον Ολυμπιακο. Το καλυτερο στανταρακι.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Οβερ πόσο δίνει? έτσι το παίζω και είμαι και οπαδοηθικά σωστός απέναντι στην ομάδα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Το όβερ είναι στο 1.55 Πάντως αποδόσεις του στύλ 1.30-1.50 δεν αξίζουν πιστεύω. Ένα να σπάσει πας μεγαλοπρεπή κουβά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 αυτα που εδωσα δινουν γυρς στο 2,85 αποδοση παιξε οβερ τον ολυμπιακο πολυ πιθανο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Mεσα επεσα στο Αρσεναλ-ολυμπιακος (ακριβες σκορ) Αλλα το στοιχημα δεν το επιασα, ηταν πολυ μπομπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Παιζεις Χαποελ-Λυων διπλο...1-3 ημιχρονο...γινεται 3-3 κ@ντηλια π@ναγιες και στο 90φευγα 3-4... Παιζεις Χελσινμοργκ-Τβεντε ασσο στο 3.40... ερχεται 2-2 Παιζεις τον ανυπαρκτο το βαζελο διπλο και σου φερνει χ... Εεε αντε γεια ρεεε ...Αντε γεια!!! Μπραβο στο βαζελο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 παιζω σημερα 315 αουε - ρεγκενσμποργκ 1 327 ραντερς - μιντιλαντ Over 349 Νιουκαστλ - μαντσεστερ 2 366 απολλων λεμε - ανορθωσις 2 373 εστοριλ - ριο αβε 2 375 φενερ - μπεσικτας 1 379 πουμας - μοντερει 1 382 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 1 386 ναπολι - ουντινεζε 1 389 πορτο - σπορτινγκ λισ. 1 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ @#@#%@^#@$@#$^%%&$%&%&^#$^@$%^#@$^#$^#$^ 600 ευρα και τριτη αγοραζα την XR 250... ρε φιλε δεν γινεται αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trikiklo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Οι διάφορες λίγκα στο ποδόσφαιρο κάνουν διάλειμμα οπότε κοιτάμε στο μπάστεκ και έχουμε και λέμε: Μάλαγα-Μακάμπι 2 @1,95 Ρεάλ-Παο 2 @3,60 Σιέννα-Αλμπα 1 @1,22 (αποδόσεις από interwetten) καλή επιτυχία! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trikiklo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Τι λέει, κανά καλό τιπ με καλή απόδοση για σήμερα Κυριακή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 1 Over 2.5 Ουνιόν Βερολίνου v FSV Φρανκφούρτης 2 Over 2.5 Πάντερμπορν v Σεντ Πάουλι 3 Over 2.5 Λωζάνη Σπορτς v Ζυρίχη 4 Over 2.5 Κασιμπάσα v Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού 5 Over 2.5 Εσπανιόλ v Ράγιο Βαγεκάνο 6 Over 2.5 Ίντερ v Κατάνια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 παιζω αλλα με τακτικη η οποια βασιζεται οχι στην δυναμικη των ομαδων αλλα στη στατιστικη και μεχρι τωρα μου εχει αποφερει κερδη αρκετα. τι εννοω:παντα παιζω μονο 1 παιχνιδι απο τα μονα που δινει ο οπαπ και το ριχνω χ με 3ευρω. αν κερδισω εχει καλως,τριπλασιαζω.αν χασω ριχνω το επομενο μονο παλι χ αλλα αυτη τη φορα βαζω 6 ευρω,δηλαδη τα διπλα απο πριν και παει λεγοντας, 12,24,48κτλ. βαση των πιθανοτητων και στατιστικων περιπου 1 στα 3 μονα αποδεκτα βγαινει χ οποτε αν πουμε στις 3 προσπαθειες εχω πονταρει 3+6+12=21ευρω.το χ δινει παντα *3 οποτε αν κερδισω παει το τελευταιο πονταρισμα *3 δηλαδη 12*3=36. 36-21=15ευρω καθαρο κερδος. Μια απορία.Με το συστημα συτο αν παιξω 300 ευρω αντι για 3, θα εχω κερδος 1500 ευρω? Και γιατι δεν ανεβαζεις το στοιχημα να λυσεις το προβλημα της ζωης σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Αν με τα 300 ευρώ χάσεις, θα πρέπει να ποντάρεις 600 στο επόμενο, και όσο χάνεις συνεχίζεις 1200, 2400, 4800, 9600 κοκ.. Αν έχεις τέτοια ποσά στην άκρη παίξτο και κέρασέ μας και μια μπύρα που βοηθήσαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Αν με τα 300 ευρώ χάσεις, θα πρέπει να ποντάρεις 600 στο επόμενο, και όσο χάνεις συνεχίζεις 1200, 2400, 4800, 9600 κοκ.. Αν έχεις τέτοια ποσά στην άκρη παίξτο και κέρασέ μας και μια μπύρα που βοηθήσαμε Αυτο ακριβως ηθελα να δειξω Το συστημα του διπλασιασμού στα τυχερα παιχνιδια ειναι 100% λανθασμενο.Ειναι σιγουρη καταστροφη. Η στατιστικη δεν εχει καμια σχεση στην περιπτωση μας. Απλως με την στατιστικη καταγραφουμε το παρελθον το οποιο σε καμια περιπτωση δεν μπορει να προβλεψει το μελλον. Μπορει με αυτο το συστημα να κερδισεις καποιες φορες, η μια ομως που θα χασεις, θα σου παρει ολα τα κερδη μαζι και το κεφαλαιο που εχεις πονταρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μονα αποδεκτα... ΜΑΛΑΓΑ - ΜΙΛΑΝ---OVER ΑΓΙΑΞ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ---OVER MOΝΠΕΛΙΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...OVER ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...G-G ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΛΚΕ...OVER ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ...G-G ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ...OVER ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Βρηκα αυτο το θεμα και θελω να σας εξομολογηθω το μικρο μου μυστικο... το ducati μου το πηρα απο το στοιχημα.. Ναι ισως αν ημουν τρελλος τζογαδορος τα λεφτα που κερδισα να τα ξαναπαιζα.. Αλλα ειπα οχι, τουλαχιστον εχω κατι χειροπιαστο στα χερια μου.. Και μην με βαζετε σε πειρασμο με τα προγνωστικα γιατι θελω και ενα hypermotard το τελευταιο διαστημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες