dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Τωρα που αρχισε και το τσαπιονς λιγκ , ειναι και τα πρωταθληματα ολο και καποιο στοιχηματακι θα παιξουμε... Εδω οποιος θελει μπορει να βαζει δικες του προγνωσεις , κερδη , αποτελεσματα συζητησεις κ.τ.λ. Λεω για την τριτη να βαλω Juventus Turin - Shakhtar Donetsk 1 Benfica Lissabon - FC Barcelona 2 FC Nordsjaelland - Chelsea FC 2 Manchester City - Borussia Dortmund over Τι λετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Την ομαδαρα (Manchester city) μου θα την βαλεις 4-6! Τελευταια δεν εχει καθολου καλη αμυνα (1-2 γκολ σε καθε αγωνα) αλλα εχει επιθεση φωτια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Για παμε καμια προβλεψη για αυριο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Κάποια καλή σελίδα στο Internet για προγνωστικά ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Βλεπω στοιχημα και αφριζω... Επαιξα 6 ομαδες χωρις συστημα, με 2,10 εβγαζα 217 ευρω. Τελευταιος αγωνας ηταν Τορινο Ουντινεζε. Το εβαλα διπλο. 0-0 στο 90 , βαζουν γκολ με κεφαλια και δεν το μετραει γιατι λεει δεν περασε την γραμμη. Τραβουσαν οι παικτες τα μαλλια τους, τα ιδια και γω... Δεν με θελει με τιποτα .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Ποτε,θεωρω λαθως να πονταρω τα λεφτα μου σε κατι που βασιζεται κυριως στην τυχη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Κάποια καλή σελίδα στο Internet για προγνωστικά ; προγνωστικα τα βγαζει το μεσημερι συνηθως..αλλα ειναι καλο site. http://www.top3bets.com/index.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 παιζω αλλα με τακτικη η οποια βασιζεται οχι στην δυναμικη των ομαδων αλλα στη στατιστικη και μεχρι τωρα μου εχει αποφερει κερδη αρκετα. τι εννοω:παντα παιζω μονο 1 παιχνιδι απο τα μονα που δινει ο οπαπ και το ριχνω χ με 3ευρω. αν κερδισω εχει καλως,τριπλασιαζω.αν χασω ριχνω το επομενο μονο παλι χ αλλα αυτη τη φορα βαζω 6 ευρω,δηλαδη τα διπλα απο πριν και παει λεγοντας, 12,24,48κτλ. βαση των πιθανοτητων και στατιστικων περιπου 1 στα 3 μονα αποδεκτα βγαινει χ οποτε αν πουμε στις 3 προσπαθειες εχω πονταρει 3+6+12=21ευρω.το χ δινει παντα *3 οποτε αν κερδισω παει το τελευταιο πονταρισμα *3 δηλαδη 12*3=36. 36-21=15ευρω καθαρο κερδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Παλια επαιζα αρκετα αλλα με μικροποσα.... Το εκοψα ομως...... Τωρα μπορει μια φορα το διμηνο....αμα μου ερθει καμια αναλαμπη..... Σχεδον παντα χαμενος βγαινεις....... παιζω αλλα με τακτικη η οποια βασιζεται οχι στην δυναμικη των ομαδων αλλα στη στατιστικη και μεχρι τωρα μου εχει αποφερει κερδη αρκετα. τι εννοω:παντα παιζω μονο 1 παιχνιδι απο τα μονα που δινει ο οπαπ και το ριχνω χ με 3ευρω. αν κερδισω εχει καλως,τριπλασιαζω.αν χασω ριχνω το επομενο μονο παλι χ αλλα αυτη τη φορα βαζω 6 ευρω,δηλαδη τα διπλα απο πριν και παει λεγοντας, 12,24,48κτλ. βαση των πιθανοτητων και στατιστικων περιπου 1 στα 3 μονα αποδεκτα βγαινει χ οποτε αν πουμε στις 3 προσπαθειες εχω πονταρει 3+6+12=21ευρω.το χ δινει παντα *3 οποτε αν κερδισω παει το τελευταιο πονταρισμα *3 δηλαδη 12*3=36. 36-21=15ευρω καθαρο κερδος. Αν ειχα λεφτα θα επαιζα γτ το ξερω αυτο το...συστημα κανα χρονο τωρα αλλα θελει money...... Kαι αφου no money τοτε no honey....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bballer1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 τωρα τελευταια με κυνηγαει η γκαντεμια...που θα παει..θα γυρισει ο τροχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 καθε Παρασκευη ριχνω ενα δελτιο με 5 αγωνες απο ολο το κουπονι με ημιχρονα-τελικα στο 1Χ με συστημα 2-3-4-5 χωρις πολλαπλασιαστη (7,80€) οι αποδοσεις παιζουν συνηθως απο 12 εως 16...σε καθε κουπονι Σ/Κ ερχονται συνηθως 10 στο 1Χ...μια φορα στη ζωη μου θελω την πενταδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trikiklo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Εγώ παίζω συχνά, αλλά όχι σε ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο, μόνο εξωτερικού, άντε και κανά ευρωπαικό ή παγκόσμιο όταν παίζει, έτσι για πλάκα. Βασικά πάντω παίζω Μπούντεσλίγκα και πριμέρα Ντιβιζιον. Σήμερα έπαιξα την τριδούλα μου στην ισπανία: Βαλένθια - Σαραγόσα 1 @ 1,45 Ρ.Σοσιεδαδ - Α.μπιλμπάο 2 @ 2,70 Γρανάδα - Θέλτα 1 @ 2,20 (παίζουν αύριο) αποδόσεις από ιντερβέττεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Περιμένω το live του ΟΠΑΠ. Θα κάτσω στο πρακτορείο να δω το Μάνστεστερ - Τότεναμ κι αναλόγως θα "κινηθώ". Και να πληρωθώ αμέσως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 προγνωστικα τα βγαζει το μεσημερι συνηθως..αλλα ειναι καλο site. http://www.top3bets.com/index.html καλο φαινετε το Norwich vs Liverpool το πετυχε. Να δουμε τι θα βγει με τη dortmund... Εγω καμια φορα κοιταω το goldenbet.com και το βετ ατ home για τα στατιστικα του.. Αν προλαβω θα παιξω: Ατρομητοο - Ολυμπιακο 2 Ιντερ 1χ Την dortmund oveρ juventus roma 1 sevilla barca over Kαι βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Το verona-bari με εστειλε κουβα μαγκες Χ μεχρι το 89 την γκαντεμια μου μεσα περιμενω ενα αλλο με σχετικα στανταρ για να παρω πισω αυτα που πονταρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 παιζω αλλα με τακτικη η οποια βασιζεται οχι στην δυναμικη των ομαδων αλλα στη στατιστικη και μεχρι τωρα μου εχει αποφερει κερδη αρκετα. τι εννοω:παντα παιζω μονο 1 παιχνιδι απο τα μονα που δινει ο οπαπ και το ριχνω χ με 3ευρω. αν κερδισω εχει καλως,τριπλασιαζω.αν χασω ριχνω το επομενο μονο παλι χ αλλα αυτη τη φορα βαζω 6 ευρω,δηλαδη τα διπλα απο πριν και παει λεγοντας, 12,24,48κτλ. βαση των πιθανοτητων και στατιστικων περιπου 1 στα 3 μονα αποδεκτα βγαινει χ οποτε αν πουμε στις 3 προσπαθειες εχω πονταρει 3+6+12=21ευρω.το χ δινει παντα *3 οποτε αν κερδισω παει το τελευταιο πονταρισμα *3 δηλαδη 12*3=36. 36-21=15ευρω καθαρο κερδος. Θεωρητικά χρειάζεσαι άπειρο χρήμα για να πετυχαίνει συνεχως το συστημα! Επίσης θελει να χεις κεφάλαιο και επίσης χρειάζεσαι κατι @@ ΝΑ με το συμπαθειο! Γιατι οταν φτασεις στις 10+ συνεχόμενες χασούρες στο επόμενο χινάρι που θα ρίξεις θες πολυ θαρρος γιατι θα χρειαστει να το παιξεις με κανα 1000ευρω+ (ανάλογα απο τα πόσα ξεκινάς παντα). Γνώμη μου είναι καλύτερα σε αυτό το σύστημα να παίζεις 2 ασσάκια των 1,70-2,00 και πάντα ιντερνετικά ωστε να εχεις ματσακια να παιζεις συνεχεια ολη την μέρα. Το ρίσκο σε αυτό το σύστημα φαίνεται μηδαμινό αλλά δεν είναι καθόλου γιατι με ενα κακό σερι χάνεις το κεφάλαιο μπαμ μπαμ. υποθετικά ξεκινας με 5ευρω το συστημα και πονταρεις σε μονο αποδεκτο Χ, αν δεν ερθει Χ σε 10 συνεχόμενα πονταρίσματα τότε έχεις χάσει 5+10+20+40+80+160+320+640+1280+2560=-5115 ΕΥΡΩ!!! Και αναγκαστικά το ενδεκατο πονταρισμα σου πρεπει να ειναι 5120ευρω για να πιάσεις ενα Χ και να κερδίσεις 15χιλιάρικα με καθαρο κερδος 5χιλιάρικα. Καλά όλα αυτά, αλλα τα βάζεις τα 5χιλιάρικα σε ενα Χ? :shock: :shock: :shock: Και αν δεν το πιάσεις??? Και εμείς που είμαστε άφραγκοι πρεπει να ξεκινάμε με 50λεπτα για να μην ξεφύγουμε τραγικά. Που αν τα πιανουμε συνεχώς με την μια, θα βγάζουμε 1ευρω κέρδος σε κάθε δελτίο. ΒΑΡΕΜΆΡΑ! Το καλό ομως αν ξεκινάς με 50λεπτα τοτε χρειαζεσαι και λιγοτερο κεφαλαιο αφου στις 10 συνεχομενες αποτυχίες θα έχεις χασουρα 500ευρω και θα πρεπει το επομενο πονταρισμα σου να ειναι 500ευρω και να πιάσεις το δελτίο αλλιώς το πουλο! Πάντως όσοι σκοπεύετε έστω να το δοκιμάσετε καλυτερα να πατε σε ενα δελτιο με ασσάκια που εμπιστεύεστε με 2-3 παιχνίδια, οχι παραπάνω. Θα βγάζετε και περισσοτερο κέρδος σε καθε κερδισμενο δελτιο. Το συγκεκριμένο σύστημα να ξέρετε οτι λειτουργεί, και ειναι ο λογος που στα καζίνο απαγορεύουν τα πονταρισματα να υπερβουν εναν αριθμό. Στο σύστημα αυτο μπορεις να έχεις κέρδος πάντα εφόσον τα πονταρίσματα σου ξεπερνούν την απόδοση του 2. Αλλά παιδες εγω που το δοκιμασα σε αποτελέσματα περσινων αγώνων έτσι για την πλάκα με ενα χαρτι και στυλο ωστε να δω αν μου κάτσει κακό σερι αποτυχιων, πραγματι μου κατσε μετα απο καποιο διαστημα και θεωρητικά εχασα οτι ειχα πονταρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Θεωρητικά χρειάζεσαι άπειρο χρήμα για να πετυχαίνει συνεχως το συστημα! Επίσης θελει να χεις κεφάλαιο και επίσης χρειάζεσαι κατι @@ ΝΑ με το συμπαθειο! Γιατι οταν φτασεις στις 10+ συνεχόμενες χασούρες στο επόμενο χινάρι που θα ρίξεις θες πολυ θαρρος γιατι θα χρειαστει να το παιξεις με κανα 1000ευρω+ (ανάλογα απο τα πόσα ξεκινάς παντα). Γνώμη μου είναι καλύτερα σε αυτό το σύστημα να παίζεις 2 ασσάκια των 1,70-2,00 και πάντα ιντερνετικά ωστε να εχεις ματσακια να παιζεις συνεχεια ολη την μέρα. Το ρίσκο σε αυτό το σύστημα φαίνεται μηδαμινό αλλά δεν είναι καθόλου γιατι με ενα κακό σερι χάνεις το κεφάλαιο μπαμ μπαμ. υποθετικά ξεκινας με 5ευρω το συστημα και πονταρεις σε μονο αποδεκτο Χ, αν δεν ερθει Χ σε 10 συνεχόμενα πονταρίσματα τότε έχεις χάσει 5+10+20+40+80+160+320+640+1280+2560=-5115 ΕΥΡΩ!!! Και αναγκαστικά το ενδεκατο πονταρισμα σου πρεπει να ειναι 5120ευρω για να πιάσεις ενα Χ και να κερδίσεις 15χιλιάρικα με καθαρο κερδος 5χιλιάρικα. Καλά όλα αυτά, αλλα τα βάζεις τα 5χιλιάρικα σε ενα Χ? :shock: :shock: :shock: Και αν δεν το πιάσεις??? Και εμείς που είμαστε άφραγκοι πρεπει να ξεκινάμε με 50λεπτα για να μην ξεφύγουμε τραγικά. Που αν τα πιανουμε συνεχώς με την μια, θα βγάζουμε 1ευρω κέρδος σε κάθε δελτίο. ΒΑΡΕΜΆΡΑ! Το καλό ομως αν ξεκινάς με 50λεπτα τοτε χρειαζεσαι και λιγοτερο κεφαλαιο αφου στις 10 συνεχομενες αποτυχίες θα έχεις χασουρα 500ευρω και θα πρεπει το επομενο πονταρισμα σου να ειναι 500ευρω και να πιάσεις το δελτίο αλλιώς το πουλο! Πάντως όσοι σκοπεύετε έστω να το δοκιμάσετε καλυτερα να πατε σε ενα δελτιο με ασσάκια που εμπιστεύεστε με 2-3 παιχνίδια, οχι παραπάνω. Θα βγάζετε και περισσοτερο κέρδος σε καθε κερδισμενο δελτιο. Το συγκεκριμένο σύστημα να ξέρετε οτι λειτουργεί, και ειναι ο λογος που στα καζίνο απαγορεύουν τα πονταρισματα να υπερβουν εναν αριθμό. Στο σύστημα αυτο μπορεις να έχεις κέρδος πάντα εφόσον τα πονταρίσματα σου ξεπερνούν την απόδοση του 2. Αλλά παιδες εγω που το δοκιμασα σε αποτελέσματα περσινων αγώνων έτσι για την πλάκα με ενα χαρτι και στυλο ωστε να δω αν μου κάτσει κακό σερι αποτυχιων, πραγματι μου κατσε μετα απο καποιο διαστημα και θεωρητικά εχασα οτι ειχα πονταρει. εγω ειχα ξεκινησει με 1,50 ευρω και ειχα κακο σερι για 5 αγωνες αλλα επιασα το 6 και ισοφαρισα και μετα απο αυτο παιζω μονο με το κερδισμενο κεφαλαιο και δεν εχει χρειαστει να ξαναβαλω απο τα "δικα μου" παντως οτι ειναι ψυχοφθορο ειναι.αν δεν καθοτανε το 6ο θα το παρατουσα και θα εκλεγα το 100αρικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 εγω ειχα ξεκινησει με 1,50 ευρω και ειχα κακο σερι για 5 αγωνες αλλα επιασα το 6 και ισοφαρισα και μετα απο αυτο παιζω μονο με το κερδισμενο κεφαλαιο και δεν εχει χρειαστει να ξαναβαλω απο τα "δικα μου" παντως οτι ειναι ψυχοφθορο ειναι.αν δεν καθοτανε το 6ο θα το παρατουσα και θα εκλεγα το 100αρικο εμ είδες... με 50λεπτα πρεπει να ξεκινάς καλύτερα.. Εγω το εκανα πείραμα προηγουμένως και ετσι αποφάσισα να μην το ξεκινησω καν. Συνηθως να εφτανα σε 5 συνεχωμενες αποτυχιες και μετα να κερδιζα το 6ο οπως και εσυ... αλλα εκατσε και σερι 10 αποτυχιων! Δοκιμασε το με αλλο κεφάλαιο ξεχωριστα και παιξε 2 ματς καλύτερα ασσο αλλά και διπλό(οχι Χιναρι), που και τα 2 να σου βγαζουν απόδοση πανω από 3. Θες δηλαδη ασσάκια με πανω απο 1,80. Το πιθανότερο ειναι να κερδίζεις συνέχεια ψιλά αλλα θεωρω λιγοτερο το ρισκο απο ενα Χ, Ασε που μπορεις να παιξεις πχ 2 ασσακια με αποδοση κ των 2 σε 4 και να εχεις και περισσοτερο συστηματικό κέρδος. Το καλό με αυτό το σύστημα είναι οτι μπορεις να το εφαρμόσεις ασχέτως του τι παιζεις σαν στοιχηματζης. Δηλαδή αν μπορεις να κερδίζεις στανταρακια δελτια συνεχεια με απόδοση ανω του 3 τοτε εισαι αρχηγός! Δηλαδή και με 4αδα να πας με ασσακια στο 1.30 πάλι κερδος εχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 εμ είδες... με 50λεπτα πρεπει να ξεκινάς καλύτερα.. Εγω το εκανα πείραμα προηγουμένως και ετσι αποφάσισα να μην το ξεκινησω καν. Συνηθως να εφτανα σε 5 συνεχωμενες αποτυχιες και μετα να κερδιζα το 6ο οπως και εσυ... αλλα εκατσε και σερι 10 αποτυχιων! Δοκιμασε το με αλλο κεφάλαιο ξεχωριστα και παιξε 2 ματς καλύτερα ασσο αλλά και διπλό(οχι Χιναρι), που και τα 2 να σου βγαζουν απόδοση πανω από 3. Θες δηλαδη ασσάκια με πανω απο 1,80. Το πιθανότερο ειναι να κερδίζεις συνέχεια ψιλά αλλα θεωρω λιγοτερο το ρισκο απο ενα Χ, Ασε που μπορεις να παιξεις πχ 2 ασσακια με αποδοση κ των 2 σε 4 και να εχεις και περισσοτερο συστηματικό κέρδος. Το καλό με αυτό το σύστημα είναι οτι μπορεις να το εφαρμόσεις ασχέτως του τι παιζεις σαν στοιχηματζης. Δηλαδή αν μπορεις να κερδίζεις στανταρακια δελτια συνεχεια με απόδοση ανω του 3 τοτε εισαι αρχηγός! Δηλαδή και με 4αδα να πας με ασσακια στο 1.30 πάλι κερδος εχεις καλο ακουγεται το συστημα "ασσακια" και θα το δοκιμασω σιγουρα αλλα θα βαζω 2 αγωνες γιατι οσο πιο λιγους αγωνες πονταρεις τοσο πιθανοτερο να κερδισεις. αντε κ καλη μας επιτυχια! να ξετιναξουμε τη μπανκα του οπαπ και των sites! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η μλκια για οποιον δεν εχει κεφαλαιο είναι το οτι αμα ξεκινάς με 50λεπτα και απο τις 12 η ωρα να παιζεις online αναγκαστικά θα παιξεις μόνο 8 ματς μέχρι τις 12 το βραδυ. Γιατι πρεπει να περιμενεις να τελειωσει το ενα ματς για να ξεκινησει το άλλο. Οποτε αν κερδίσεις και τα 8 ματς με 50 λεπτα στο καθενα και Xιναρια εχεις βαλει 4ευρω x 3,30 = 13,20 - 4 = 9,20 κερδος ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Αντιστοιχα κερδιζεις περισσοτερα αναλογα τα ματς που χανεις... Αν εχεις χασει τα 5 πρωτα ματς τοτε εχουμε: 0,50+1+2+4+8=15,50(κεφαλαιο) και επειτα ποντάρουμε 16ευρω και πιανουμε το Χιναρι στο 6ο ματς με αποδοση 3.30 και κερδιζουμε 52,80 - 15,50 = 37,3ευρω κέρδος. (EDIT!) -16=21.3 Κερδος Επειτα συνεχίζουμε με 50λεπτα στο 7ο ματς... Πες το χάνουμε και αυτο και πιάνουμε το 8ο, τοτε έχουμε. 0,50+1=1,50 πονταρισμα 1 ευρω στο 8ο, το πιανουμε και κερδιζουμε 3,30-1,50=1,80 +21,3=23,10 Κερδος για μια συνηθισμένη μέρα με χασουρες σε 6 ματς απο τα 8. Καλά ειναι μωρε αμα εισαι ανεργος και εχεις στην άκρη το επονομαζόμενο κεφάλαιο ή αλλιώς (ταμείο ανεργίας) αρκει να μην χασεις πανω απο 9 ματς συνεχόμενα! Γιατι με 500ευρω κεφάλαιο και με 50λεπτα να ποντάρεις αμα σου ρθει σερι 9αποτυχιων κλαφτα χαράλαμπε! 0,50+1+2+4+8+16+32+64+128=255,5 Οποτε στο 10ο ματς πρεπει να πονταρεις τα τελευταία σου 256ευρω του κεφαλαίου σου! Και θα ναι η τελευταία σου ελπίδα πριν την χρεοκοπία! Υ.Γ Βέβαια αν το πιάσεις τοτε κερδίζεις 256 x 3.30 = 844.8 - 511.5(το συνολικό σου κεφαλαιο ωπου και το πονταρες ΟΛΟ) = 333.3 ΚΕΡΔΟΣ μιας ημέρας! :yahoo: Αλλα οπως είπα... θέλει πολλα @@@@@@@@ για να πονταρεις σε ενα Χ τα τελευταια 256ευρω απο τα 500+ που ειχες για κεφάλαιο! Και αν το χάσεις?? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 από τον zampination Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 οπως και να το δει κανεις,το στοιχημα ειναι χαμενα λεφτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 zampination(πως σε λενε ρε συ? Αντωνης εδω) αν και δεν παιζω στοιχημα συμφωνω μαζι σου. Βεβαια για να λεμε και την πικρη αληθεια, το να παιζει κανεις καποιο παιχνιδι που περιλαμβανει τυχη(μαζι και τα στοιχηματα δηλαδη) ακομα και με καποιο τροπο οπου να μπορει να φερει κερδος θελει λεφτα. Τι εννοω? Κατα την γνωμη μου οσοι πιστευουν πως θα αρχησουν με 5 ευρω και περιμενουν να βγαλουν ενα αξιοσεβαστο ποσο τοτε μαλλον κατι δεν εχουν μετρησει σωστα. Εχεις βρει ενα συστημα οπου πιστευεις οτι μπορει να φερει κερδος? καντω! αλλα καντω σωστα, μαζεψε ενα μεγαλο κεφαλαιο(οταν λεω μεγαλο δεν εννοω 100€, μιλαμε για κανα 1000+) οπου θα ειναι μονο για αυτον τον σκοπο.Θα μου πεις ομως,ποιος σημερον ημερα διαθετει 1000€ για κατι τετοιο? εεεεεμ ομως ετσι παν αυτα αν θες να κανεις μια καλη δουλεια. Κρατα σημειωσεις τι πηγε καλα? τι οχι? πως πρεπει να διαμωρφωθει το συστημα? Ας πουμε υπαρχει ενα παρομοιο συστημα στην ρουλετα οπου λεγεται Martingale betting system.Οπως ειναι αυτο σου δινει 49% νικης και καθε νικη σου δινει 1€,με καποιες αλλαγες μπορει να φτασει στο ~84%.Το θεμα ειναι πως αν πας να το κανεις στο καζινο θα σε πεταξουν εξω με τις κλωτσιες ενω σε online καζινο εχει οριο στο bet οποτε αν εισαι ατυχος και χασεις μερικες φορες τοτε χανεις μεγαλο ποσο(το οποιο θα σου φερει 1€ νικη παντα) Προφανως ολα αυτα δεν τα λεω για να την πω σε καποιον ή να το παιξω ψαγμενος, απλα την γνωμη μου λεω και κουβεντα να γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Aντώνη, Δημήτρης εδω! ^_^ Για εμένα τα 1000ευρω κεφάλαιο πάλι λίγα είναι γι αυτο τον τύπο στοιχήματος... το να έχεις 1022ευρω(συγκεκριμένα) σου φτάνει για μέχρι 11 αποτυχημένες προσπάθειες με την προυπόθεση το κάθε αρχικό σου ποντάρισμα να είναι 50λεπτα! Αν κάποιος πραγματικά πιστεύει οτι σε 11 προσπάθειες θα πιάσει έστω ενα Χ τοτε ας το κάνει! Κατα τη γνώμη μου είναι μεγάλο το ρίσκο οταν εισαι άφραγκος και πιστευω σε ενα πράγμα μόνο.. Κάποια στιγμή θα του κάτσει η γκαντεμιά και δεν θα πιάσει κανενα Χινάρι σε 11προσπάθειες.. Μπορεί να είναι εξαιρετικά σπάνιο... αλλά... αλλά. Και απο την 11η προσπαθεια για να μπορεσεις να εχεις 12η πρεπει να εχεις κεφαλαιο 2044ευρω, για 13η 4088 και πάει λέγοντας... Εγω προσωπικά θα θελα να εχω 41055ευρω κεφαλαιο και να παιζω 5ευρα αρχικό πονταρισμα με αποδοση 3 ωστε να νοιωσω σιγουριά Ωστε να εχω το περιθωριο 13ων προσπαθειων και να πω οτι ζω και απο αυτό έπειτα 5+10+20+40+80+160+320+640+1280+2560+5120+10240+20580 Το θέμα πάλι είναι οτι για να νοιωσεις σιγουριά απόλυτη πρεπει να εχεις κανα μυριο καβάτζα και να παιζεις με 5ευρω αρχικό ποντάρισμα! Μπορείτε να δοκιμασετε εδω για να δειτε τι ευκολα βγαίνετε εκτος απαξ και γκαντεμιαστειτε! Ειναι μια online free ρουλετα χωρις περιορισμό πονταρισματος. Εσεις παιξτε οτιδηποτε που να εχει αποδοση 3 προς 1, δηλαδη η τις στηλες η τις 12αδες. Ετσι μας δινει την ίδια αποδοση οσο ενα Χ στο στοιχημα. Εχετε ταμειο 500$ και παιξτε παντα ή στις στηλες ή στις 12αδες 5$. όποτε χανετε διπλασιαστε το ποσο, και οποτε κερδίζετε μετα ξαναπονταρετε 5$. Οι περισσοτερες προσπάθειες που εχετε με 500$κεφαλαιο ειναι ή 6 ή 7. Αν σε 6 προσπαθειες δεν κερδισετε ουτε μια φορά τοτε GAME OVER ENJOY! http://www.funny-gam...z/roulette.html Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 από τον zampination Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κάνω ενα πείραμα τωρα παίζοντας αυτο το παιχνιδάκι με τη ρουλετα, εφτασα με καποιες κωλοφαρδιες στα 16000$ κεφάλαιο και ξεκίνησα απο κει και περα να παιζω μονο στη μεσαία στηλη με αρχικό ποντάρισμα 25$ ωστε να δω αν και σε ποσες προσπαθειες θα φαληρίσω. Μέχρι στιγμής μου ετυχε 2 φορες να πονταρω εως 3200$ δηλαδή μεχρι 7 αποτυχημένες προσπαθειες βασισμενος στην καθαρη τυχη μιας και πονταρω μονο μεσαια στηλη. Μεχρι τωρα στην 8η προσπαθεια κερδιζα. Εχω αυτή τη στιγμη 28925$ και συνεχίζω να δω που θα φτάσω ποντάροντας παντα 25$ μετα απο καθε νίκη και διπλασιαζοντας το πονταρισμα σε καθε αποτυχημένη προσπάθεια. Ψαχνω γενικώς μια δικλειδα ασφαλείας(αν υπάρχει) οσον αφορα το αρχικό κεφάλαιο. Αν υπάρχει σε αυτο το Randomized παιχνιδι τοτε θα ειναι πολυ πιο ευκολο στο στοιχημα μιας και θα ψαχνουμε σημεία τα οποία ξερουμε για τους χ-ψ λογους οτι θα βγουν. Δεν ειναι εντελώς στην τύχη στο στοιχημα ποδοσφαίρου, μετράμε και εμεις ως στοιχηματζιδες σαν ενας θετικός παράγοντας. Θα ποστάρω και screenshot κάποια στιγμή αν δεν φαληρίσω άμεσα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 από τον zampination Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 η ρουλετα ειναι μεγαλη απατη γιατι στο demo με virtual money δεν εχει οριο και κερδιζεις και συχνα,ενω με κανονικα λεφτα και οριο εχει και δεν κερδιζεις κ τοσο ευκολα.περιπου 200ευρω εφαγα στην κωλορουλετα αλλα ευτυχως τα ρεφαρα στο ταβλι και εκτοτε δεν εχω ξανασχοληθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες