tonh dv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Παιδιά καλησπέρα έχω ένα CRYPTON X 135 γνήσιο ! θέλω να του βάλω πάνω μια εξάτμιση ! Είμαι ανάμεσα στην YOSHIMOURA TRI OVAL CONE και στην RACETECH TITANIUM ! Με ποια από τις δυο το μηχανάκι θα αποδίδει καλύτερα με η χωρίς σιγαστήρα ?με ποια θα κάνει περισσοτερα θόρυβο χωρίς σιγαστήρα ?και το βασικό με ποια από τις 2 δεν θα με γράφουν οι αστυνομικοι όταν φοράω σιγαστήρα ? ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΌΣΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 NOB-1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sklavenitis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 File egw exw mia protech trioval kai eimai arketa efxaristimenos.....Apo 9orivo poli....Egw 9a su protina re Racetech alla tin TITANIUM oxi tin inox peripu 220e enw i yoshi 300+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες