Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 μου θύμισε το τρολλάρισμα που είχε φάει ο Λεβέντης! δείτε το ολο κ δώστε βάση, ο άλλος χαμπάρι! Troll Level: Master Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) εμενα παντως μου θυμισε εναν αντιπαθητικο πριξαρχιδα που εκανε εκπομπη για ταινιες στον cinema στο mad που επιτιδες προσπαθουσε να βρει οσο ποιο σοφιστικε , "ψαγμενες¨" λεξεις για να "αναλυσει" την ταινια (για να πει δηλαδη οτι δε του αρεσε γιατι ηταν κακιασμενη λουγκρα) με αποτελεσμα να βγαζει μια ανωτεριλα προς τους χιμπατζιδες τηλεθεατες που δε μπορουν να καταλαβουν τον εξεζητημενο λογο του χαχαχα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιωργη το κειμενο που παρεθεσες στο πρωτο ποστ,ειναι θαυματουργο!!!! Το εκτυπωσα και το εδωσα σε μια θειά μου,η οποια ειχε να ενεργηθει πανω απο μηνα....μιλαμε κοπιδι την πηγε...ισα που προλαβε και εφυγε για το WC... εχε$τηκε στο γελιο.... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Γελάω 10' Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 από τον ziro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 εμενα παντως μου θυμισε εναν αντιπαθητικο πριξαρχιδα που εκανε εκπομπη για ταινιες στον cinema στο mad που επιτιδες προσπαθουσε να βρει οσο ποιο σοφιστικε , "ψαγμενες¨" λεξεις για να "αναλυσει" την ταινια (για να πει δηλαδη οτι δε του αρεσε γιατι ηταν κακιασμενη λουγκρα) με αποτελεσμα να βγαζει μια ανωτεριλα προς τους χιμπατζιδες τηλεθεατες που δε μπορουν να καταλαβουν τον εξεζητημενο λογο του χαχαχα Ηλίας Φραγκούλης, χαχχαχαχχα θεος! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 exacto! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες