tonh dv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Παιδια καλησπερα!Εχω ενα Dv50CC και θελω να του βαλω το μοτερ της Daytonα το 125cc! Λοιπον εαν το βαλω αξιζει ??? 1 αν με σταματησουν αστυνομικοι θα μπορουν να με γραπσουν για υπερκυβισμο???(τα καπακια τον δυο μοτερ ειναι τα ιδια) 2 τι εξατμιση μου προτεινετε να βαλω 3 τι γραναζομα να του κανω ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 καλησπερα, λοιπον μπορουν να σε γραψουν αν δουν τους αριθμους της μηχανης (κατω απο την μηχανη) εξατμιση νομιζω πως η προτεκ ειναι μια χαρα, αν θες πολυ θορυβο, παρα πολυ ομος βαλε μοτοσπορ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonh dv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 ευχαριστω !! εχω συνενοιθει με τον μηχανικο μου να αλλαξουμε τους κοδικους των καπακιων !!να βαλουμε τον κοδικο του 50cc στα καπακια του μοτερ 125cc!! πολυ εξυπνο !! λετε οτι και με αυτην την παντεντα θα το καταλαβουν και παλι ???επισησ μοτοσπορτ με σηγαστηρα εαν με σταματησοθν θα με γραψουν για ηχορυπανση (ΜΟΤΟΡΣΠΟΡΤ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΡΑ )?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Εξατμιση βαλε sebring.Γραναζια 14-36(αν σε φανει κοντο 15-36). Και να σβησεις και τα νουμερα στον κυλινδρο(εκει που γραφει 125CM3). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonh dv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πως μπορώ να σβήσω τα νούμερα από τον κύλινδρο?? Είμαι σε δηλιμα sebrig , protech tri oval , η motosport χοντρομπουρα ???(πια από τις τρεις θα μου αποδίδει καλύτερα με η χωρίς σιγαστήρα αλλά να κάνει και όμορφο θόρυβο) Μου ειπε ένας γνωστός μου ότι το καλύτερα γραναζομα είναι 13 ,45 ισχύει ??? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 από τον tonh dv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 λοιπον τα νουμερα τα τρως με τροχακι ή λιμα (τα δικα μου τα εφαγα με ισια λιμα ) απο εξάτμιση βαλε protech γιατι στην motosport και στη sebring φευγει ο σιγαστιρας και αλλά αμα τον φορας στην motosport παλι κανει θορυβο και στην protech ειναι βιδοτος και ειναι και πιο ομορφη B) για γραναζια βαλε 14-36 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonh dv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 παιδια τι λετε να βαλω το μοτερ το 125 cc με injection ???( πιο μετα θα μπορω να το πειραξω)???( πως θα μπορω πιο μετα να το πειραξω ??) :devil: η να βαλω το μοτερ το 125 με το κλασσικο καρμπυλατερ ?? :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 τι? πουλανε και μοτερ 125i ? αυτο λενε οτι καει 1,77L/100km και οτι ειναι 9 αλογα αρα πολυ καλο, τωρα αν παλι θες να το πειραξεις λίγο δυσκολο γιατι δεν παιζει να βγαινουν προγράμματα για αυτο αλλα λογικα εκκεντροφορο και κυλινδροπιστονα ισως παιρνει απο τα απλα .παντως αν θες να το πειραξεις πολυ καλητερα παρε το κλασικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες