Jump to content
Sign in to follow this  
ziro

Β.Ιταλία...help please...

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω ψάξει πολύ στο net και όλο πέφτω σε αδιέξοδο, μήπως ξέρει κανένας αξιόπιστη και δοκιμασμένη εταιρεία για ενοικίαση αυτοκινήτου;

Ενδιαφέρομαι για μικρό και οικονομικό(π.χ. 107) αλλά οι μεν γνωστές είναι ακριβές(190Ε μαζί με απασφάλιστρο επειδή είμαι 24) και για τις δε οικονομικές διαβάζω διάφορες ιστορίες απατεωνιάς...

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια,εχω ακουσει ομως για τρελες απατεωνιες οπως σωστα λες.συνηθως τα μικρα ειναι 3κιλυνδρα κ δεν στο λενε.πας μετα να πατησεις γκαζι κ αυτο σερνεται...

που θα κινηθεις,δες για τρενα κτλ,εχουν καλο κ αξιοπιστο δυκτιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει ένα σωρό web εταιρίες που λειτουργούν σαν πράκτορες και ψάχνουν σε 10αδες εταιρίες για προσφορές.Κάνουν εκατομμύρια κρατήσεις, είναι διεθνείς και γενικά σου περιγράφουν τι περιλαμβάνει η κράτηση. Αν διαλέξεις τις οικονομικότερες προσφορές, τότε σίγουρα δεν θα είναι από γνωστές και πολυεθνικές εταιρίες αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι από μεγάλες εθνικές. Επίσης δεν κάνεις κράτηση για συγκεκριμένο μοντέλο αλλά για συγκεκριμένη κατηγορία. Δηλαδή μπορεί να δείχνει Golf αλλά εννοεί οποιοδήποτ αυτής της κατηγορίας πχ renault megane. Αν δεν θες να πάρεις ρίσκα μπες στα σάιτ των επώνυμων εταιριών πχ europcar,hertz,avis και πάρε προσφορά. Το αμάξι θα είναι σίγουρα καινούργιο και 0 ρίσκο. Το έχω κάνει επανειλημένως αλλά τώρα πυ έμαθα το κόλπο με τα σάιτ των πρακτόρων που σου είπα, δεν πρόκειται. Πορτογαλλία τον χειμώνα είχα κάνει κράτηση για τύπου golf για 4 μέρες και diesel. Η εταιρία τελικά ήταν κάποια πορτογαλλική αλλά μεγάλη και τοπικά επώνυμη. Νοικίασα renault megane dce 2011 με ημιδερμάτινα και 17αρες 68 ευρώ για 4 μέρες. Απεριόριστα χιλιόμετρα αλλά κάλυπτε ζημιές άνω των 2500 ευρώ. Δίνεις δηλαδή την πιστωτική και σου κάνουν μια κράτηση ποσό μέχρι 2500. Αν το γυρίσεις οκ, τελειώνει η δέσμευση του ποσού. Όλα ήταν όπως τα είπαν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Θα βρεις ευκαιρίες με αυτό τον τρόπο οπότε θεωρώ ότι αξίζει το όποιο ρίσκο.

Και τα site των agent είναι επώνυμα και γράφεις και σχόλια, δεν τους συμφέρει να κάνουν μαμακίες.

πχ

https://www.arguscarhire.com/argusBook.html?clientID=361047&temp=hybrid1&elID=091220271501115580&countryID=PT&pickupID=2640&returnID=2640&pickupName=Lisbon%20-%20Airport&returnName=lisbon%20-%20airport&pickupDate=20&pickupMonth=8&pickupYear=2012&returnDate=24&returnMonth=8&returnYear=2012&pickupHour=10&pickupMinute=0&returnHour=10&returnMinute=0&age=30&&currencyID=EUR&carGroupID=0&residenceID=GR&ip_resId=GR&CT=MP&referrer=2:.gr&source=PPC&gclid=COXxnunisLICFYZV3godFDIAPg#book

http://www.autoeurope.eu/car.cfm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας μετα να πατησεις γκαζι κ αυτο σερνεται...

Με ενδιαφέρει πρωτίστως η οικονομία σ'αυτό το ταξίδι. Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες και απ'οτι διαβάζω κι εδώ στο φορουμ είναι απ'τους οδηγικούς παράδεισους. Θα τον απαρνηθώ όμως -προσωρινά- με το αμάξι για να εξερευνήσω τα όρια της πρόσφυσης με το 2τροχο μου. Soon... :devil:

Και τα site των agent είναι επώνυμα και γράφεις και σχόλια, δεν τους συμφέρει να κάνουν μαμακίες.

πχ

https://www.arguscar...3godFDIAPg#book

http://www.autoeurope.eu/car.cfm

Το να γράφεις πάντως σχόλια στο site τους δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Αν δεν τους αρέσει το σβήνουν φαντάζομαι. Επειδή όπως είπα το έχω ψάξει λίγο, ειδικά για το πρώτο site που αναφέρεις διάβασα τα χειρότερα reviews για Ιταλία. Για την autoeurope οι γνώμες διίστανται.

Όπως και να'χει ευχαριστώ για τις απαντήσεις :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα