Jump to content
ALX™

MotoGP > Round 13 Misano - Marco Simoncelli circuit

48 ψήφοι

1. 1. Ποιος θα πάρει την 1η θέση?

• Pedrosa
    • Lorenzo
    • Spies
    • Rossi
    • Hayden
      0
    • Dovi
    • Crutchlow
      0
    • Bradl
      0
    • Bautista
      0
  2. 2. Ποιος θα πάρει την 2η θέση?

3. 3. Ποιος θα πάρει την 3η θέση?

Recommended Posts

Eπιστροφή και πάλι στην Ιταλία για μια ωραία πίστα όπως αυτή του San Marino.

Friday

FP1 11:00

FP2 15:00

Saturday

FP3 11:00

QP 15:00

Sunday

WUP 10:40

Race 15:00

Misano+Circuit.jpg

Tα περσινά αποτελέσματα

Misano Adriatico, Sunday, September 04, 2011 Pos. Points Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time/Gap 1 25 1 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing Yamaha 160.6 44'11.877 2 20 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 160.2 +7.299 3 16 27 Casey STONER AUS Repsol Honda Team Honda 159.9 +11.967 4 13 58 Marco SIMONCELLI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 159.6 +17.353 5 11 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 159.6 +17.390 6 10 11 Ben SPIES USA Yamaha Factory Racing Yamaha 159.5 +18.092 7 9 46 Valentino ROSSI ITA Ducati Team Ducati 159.2 +23.703 8 8 19 Alvaro BAUTISTA SPA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 158.8 +30.678 9 7 8 Hector BARBERA SPA Mapfre Aspar Team MotoGP Ducati 158.4 +37.502 10 6 35 Cal CRUTCHLOW GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 158.4 +37.720 11 5 7 Hiroshi AOYAMA JPN San Carlo Honda Gresini Honda 158.3 +39.548 12 4 17 Karel ABRAHAM CZE Cardion AB Motoracing Ducati 158.2 +40.506 13 3 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 157.5 +53.349 14 2 14 Randy DE PUNIET FRA Pramac Racing Team Ducati 156.9 +1'02.366 15 1 24 Toni ELIAS SPA LCR Honda MotoGP Honda 155.9 +1'20.156 Not Classified 65 Loris CAPIROSSI ITA Pramac Racing Team Ducati 132.0 20 Laps 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 151.4 26 Laps

Weather Conditions:

| Track Condition: Dry| Air: 28º| Humidity: 62%| Ground: 35º

Records:

Pole Lap: Casey STONER 1'33.138 163.3 Km/h Fastest Lap: Lap: 12 Jorge LORENZO 1'33.906 162.0 Km/h Circuit Record Lap: 2011 Jorge LORENZO 1'33.906 162.0 Km/h Best Lap: 2011 Casey STONER 1'33.138 163.3 Km/h

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Valentino Rossi will take part in his final home MotoGP as a Ducati rider this weekend at Misano.

The seven time MotoGP champion is returning to Yamaha next season after a (so far) winless tenure on the Desmosedici and Misano, officially titled the San Marino Grand Prix, will thus mark the final Rossi-Ducati appearance on their home Italian asphalt.

The Doctor is from Tavullia, just a few kilometres from the newly renamed 'Misano World Circuit Marco Simoncelli', where he won for Yamaha in 2008 and 2009. Rossi finished seventh for Ducati last season.

Rossi, who has taken two podiums since joining Ducati at the start of 2011, will have a new frame and swingarm to try on his GP12 this weekend, and recently took part in private Ducati test at the circuit.

“Misano is one of two home races for us, so there will be a lot of fans and a very special atmosphere, as is always the case when we race in Italy. The track is challenging and difficult, but I like it a lot," said Rossi.

"It has some really fun sections, such as the exit from the "Tramonto" corner and the big, fast corners after the back straight. We'll have to work well in the practice sessions in order to fight and to try and do a nice race."

“It's Valentino's home race, and Misano is definitely a special round for him," added team manager Vittoriano Guareschi. "We'll work on the setup to try and give him the conditions he needs to ride at a good, consistent pace for the entire race.”

Rossi is currently eighth in the championship with six rounds to go. Injured team-mate Nicky Hayden will return to action this weekend.

www.crash.net

EDIT

O Stoner δεν θα τρέξει τελικά ούτε στο Misano.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

301287_10151150764571460_4484379_n.jpg

traditore!!! :ranting: :ranting: :ranting:

Δεν θα το' λεγα. Μάλλον επαγγελματίας στη δύση της καριέρας του που θέλει να την τελειώσει με ...καλύτερο τρόπο. Το αξίζει άλλωστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνέντευξη Τύπου Misano Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του τριημέρου

photoshadow.png

pressmiano-6461461-w12001347576976.jpg |

Οι Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Cal Crutchlow, Valentino Rossi και Jonathan Rea βρέθηκαν στην αίθουσα συνεντεύξεων της πίστας Misano Marco Simoncelli και μίλησαν για το τριήμερο. Οι δύο Ισπανοί της παρέας επικεντρώθηκαν στο πρωτάθλημα, ενώ όλοι μαζί είχαν έναν καλό λόγο για τον Marco Simoncelli. Ας δούμε όμως τι είπαν οι πρωταγωνιστές.

Συνέντευξη Τύπου

Ερ: Η τελευταία σου νίκη ήταν στην Ιταλία, στο Mugello. Έχεις 13 βαθμούς διαφορά από τον Dani, είναι κοντά.

Jorge Lorenzo (Yamaha Factory): Ναι, στους τελευταίους δύο αγώνες δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, παρότι ήμασταν κοντά. Τώρα ήρθαμε σε αυτήν την πίστα η οποία ήταν καλή για εμάς τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι κέρδισα και ήμουν δεύτερος τα προηγούμενα χρόνια. Φτάσαμε στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και σίγουρα η πίεση θα παίξει ρόλο.

Ερ: Στο Aragon κάνατε δοκιμές για πολλά πράγματα. Θα χρησιμοποιήσεις κάποια από αυτά εδώ;

JL: Στο Aragon βρήκαμε κάτι καλό που μας έδωσε ταχύτητα, στην πραγματικότητα το βρήκαμε στο Brno, αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον καινούριο κινητήρα. Θα έχουμε την ίδια μοτοσικλέτα με το Brno, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι. Θα περιμένουμε να παλέψουμε για τη νίκη και ίσως στο Aragon να έχουμε καλύτερη μοτοσικλέτα.

Ερ: Έξι αγώνες έμειναν. Η μάχη πλέον είναι μεγάλη με τον Dani.

JR: Θα ήθελα να είχα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στη βαθμολογία αυτήν τη στιγμή, αλλά για διάφορους λόγους δεν το έχω καταφέρει. Από τη μία είναι αρνητικό λοιπόν, αλλά από την άλλη είναι θετικό διότι παλεύουν δύο Ισπανοί, είναι καλό για το άθλημα. Είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τη θεαματικότητα στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο.

Ερ: Φοράς μια ιδιαίτερη μπλούζα, γιατί;

JR: Ελάτε το απόγευμα στο box της ομάδας για να μάθετε.

Ερ: Ερχόμαστε στον Dani Pedrosa. Έρχεσαι εδώ Dani σε πολύ καλή κατάσταση και με καλή υγεία. Είναι μεγάλη η πρόκληση ε;

Dani Pedrosa (Repsol Honda): Οι δύο τελευταίοι αγώνες ήταν καλοί, είμαι ικανοποιημένος για αυτό. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι, να οδηγούμε καλά και εδώ το ίδιο. Είναι σημαντικά να είσαι συγκεντρωμένος. Κάναμε δοκιμές στο Aragon και ήταν σημαντικό για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Ερ: Θα δούμε μερικά από τα νέα εξαρτήματα στο Misano;

DP: Βασικά δουλέψαμε στη βελτίωση της πρόσφυσης και εξαρτάται το αν θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Ερ: Το Misano πως σου φαίνεται;

DP: Είναι καλή πίστα, μου αρέσει η οδήγηση και έχω πάει καλά στο παρελθόν. Η μοτοσικλέτα είναι καλή εδώ και θα προσπαθήσω να έχω καλό αγώνα.

Ερ: Έχεις καινούριο teammate. Ο Casey αναρρώνει στην Αυστραλία και ο Jonny μπήκε στη θέση του.

DP: Άκουσα ότι ο Casey πάει καλά, αυτό είναι καλό νέο. Ο Jonathan είναι εδώ τώρα, είχε καλές δοκιμές στο Aragon. Έχει συνηθίσει λίγο τη μοτοσικλέτα και αυτό είναι καλό για εκείνον. Είναι καλή ευκαιρία.

Ερ: Περνάμε στον Cal Crutchlow. Τρίτος στο Brno και καλές δοκιμές μετά τον αγώνα. Ήταν καλά τα πράγματα τις περασμένες εβδομάδες.

Cal Crutchlow (Monster Yamaha Tech3): Νομίζω ότι πάμε καλά. Οι επόμενοι 3 αγώνες είναι συνεχόμενοι, πρέπει λοιπόν να έχει συνέχεια και το ξεκίνημα στην Ιαπωνία είναι σημαντικό. Ανυπομονώ να συνεχίσω έτσι και τώρα που έχω πετάξει από πάνω μου το βάρος του βάθρου, ελπίζω να είμαι πιο μόνιμα εκεί. Αν κλείσουμε λίγο τη διαφορά από τους πρώτους νομίζω ότι θα έχουμε κάνει καλή δουλειά στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Ερ: Το Misano; Έχεις εμπειρία εδώ και μια νίκη.

CC: Πέρυσι δεν πήγα καλά εδώ, ήταν καταστροφικό. Έρχομαι τώρα ως φαβορί για το βάθρο. Θα το παλέψω.

Ερ: Το βάθρο όπως είπες ήταν σημαντικό στο Brno.

CC: Ήταν όντως καλό πράγμα για μένα και την ομάδα. Μπορούμε τώρα να χτίσουμε πάνω σε αυτό και για την επόμενη χρονιά. Ελπίζω να πάμε στο χειμώνα καλά και να είμαστε έτοιμοι το 2013. Είμαι συγκεντρωμένος για τον αγώνα και για το τέλος του πρωταθλήματος.

Ερ: Έχεις έναν παλιό γνώριμο εδώ πλέον, ο Jonny είναι εδώ.

CC: Είναι υπέροχο που ήρθε ο Jonny, το αξίζει. Έδειξε ήδη την ταχύτητά του και είναι έτοιμος. Αν κοιτάξουμε εμένα πέρυσι θα καταλάβουμε ότι δεν ήμουν γρήγορος από την πρώτη χρονιά, μου πήρε αρκετό χρόνο για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω ότι χρειάζεται χρόνο και εμπειρία με αυτές τις μοτοσικλέτες. Νομίζω ότι θα πάει καλά.

Ερ: Περνάμε στον Valentino Rossi. Vale είναι το τελευταίο σου GP με την Ducati μέσα στην πατρίδα σου.

Valentino Rossi (Ducati Team): Πέρυσι ο αγώνας μου εδώ δεν ήταν τόσο κακός. Ήμουν σε θέση να παλέψω με τον Sic τον Dovizioso και ήταν διασκεδαστικό. Δύο εβδομάδες πριν κάναμε δοκιμές εδώ με νέα εξαρτήματα. Είχαμε καλές δοκιμές με καλή απόδοση και αίσθηση, αλλά τώρα πρέπει να καταλάβουμε πόσο βελτιωθήκαμε.

Ερ: Πόσο δύσκολο είναι για σένα και την Ducati τώρα που φεύγεις. Δεν πρέπει να είναι εύκολα.

VR: Η συζήτηση είχε αρχίσει από νωρίς, αλλά τώρα δεν μένουν μόνο 2 αγώνες. Έχουμε μπροστά μας 6 αγώνες και έχουμε πολλούς διαφορετικούς αγώνες και να κάνουμε κάτι καλό.

Ερ: Ποια είναι τα αισθήματα όταν έρχεσαι εδώ, σε μια πίστα που πήρε το όνομα του Marco Simoncelli;

VR: Όταν έρχεσαι εδώ, σε μια πίστα με το όνομα του Marco, αισθάνεσαι περισσότερο την απώλεια. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα για τον Marco και την οικογένειά του.

Ερ: Περνάμε στον Jonathan Rea. Μεγάλη ευκαιρία για σένα Jonathan να αγωνίζεσαι εδώ.

Jonathan Rea (Repsol Honda): Όταν αγωνιζόμουν στη Ρωσία για τα Superbike έμαθα τα νέα με τη Honda. Για να πω την αλήθεια δεν είχα πολύ χρόνο να το σκεφτώ διότι έπρεπε να έρθω στο Brno. Πρέπει να ευχαριστήσω το HRC και τη Honda για την ευκαιρία. Επίσης τους χαιρετισμούς μου στον Casey, είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες του πρωταθλήματος και δυστυχώς λείπει. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ με τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο.

Ερ: Στο Brno είχες ένα τεστ και έπειτα στο Aragon.

JR: Στο Brno δεν μπορώ να πω ότι έκανα δοκιμές διότι ήμουν σαν ζόμπι, είχα πολλά να μάθω. Αισθάνθηκα καλύτερα στο Aragon, είχα μερικούς αναβάτες στην πίστα και τους ακολούθησα για μερικές στροφές. Το διασκέδασα περισσότερο και αισθάνθηκε τη μοτοσικλέτα GP. Χρειάζεται χρόνο όπως είπε ο Cal, η διαφορά είναι μεγάλη σε σχέση με τους άλλους, αλλά έχω κίνητρο να τη μειώσω.

Ερ: Είναι δοκιμασία να έρχεσαι από ένα άλλο πρωτάθλημα.

JR: Είναι σίγουρα δύσκολο και το είδαμε από τους αναβάτες που ήρθαν από το πρωτάθλημα όπως ο Ben και ο Cal. Έκαναν τα λάθη τους την πρώτη χρονιά, αλλά είναι πολύ καλοί τώρα. Δεν περιμένω να συγκριθώ μαζί τους φυσικά, είμαι εδώ για να το ευχαριστηθώ σε μια υπέροχη πίστα όπως το Misano, με τους Ιταλούς θεατές.

Ερωτήσεις Δημοσιογράφων

Ερ: Η πίστα έχει ονομαστεί Marco Simoncelli πλέον. Θέλω τη γνώμη σας για την αλλαγή, τον Marco και τον Tomizawa.

DP: Είναι κάτι καλό, η οικογένειά του είναι εδώ και είναι καλό. Υπάρχουν πολλοί θαυμαστές με τις μπλούζες του και δημιουργεί καλά αισθήματα, εκτός από το ότι δεν είναι μαζί μας. Μας παρηγορεί λίγο, το ίδιο και για τον Tomizawa.

JR: Ήταν ένας από τους αστέρες του αθλήματος. Είχε πολλούς φίλους, πολλούς θαυμαστές, ήταν χαρισματικός. Νομίζω ότι είναι καλό για την πίστα που άλλαξε όνομα. Το άξιζε. Στεναχωρηθήκαμε και για τον Tomizawa, έχουμε ακόμα αναμνήσεις από αυτό.

CC: Νομίζω ότι είναι τιμή του Misano να παίρνει το όνομα του Marco. Οι θεατές φοράνε τα μπλουζάκια του, ήταν σημαντικός χαρακτήρας.

JR: Ήμουν τυχερός που γνώρισα σε ένα rally event. Μόλις έμαθα τα νέα με επηρέασε πάρα πολύ, είναι αρνητικό και πρέπει να κοιτάμε μόνο τα θετικά από ένα τέτοιο συμβάν.

Ερ: Valentino δοκίμασες μερικά εξαρτήματα είπες. Ποια εξαρτήματα ήταν; Θα τα δοκιμάσεις εδώ και θα κάνουν κάποια διαφορά εδώ;

VR: Ήταν ένα καινούριο πλαίσιο και ένα καινούριο ψαλίδι. Ήταν διαφορετικά στην ακαμψία και στο μέγεθος. Η σύγκριση ήταν καλή στις δοκιμές και θα τα χρησιμοποιήσω εδώ αύριο. Αυτά θα έχουμε από εδώ και στο εξής, ίσως και κάτι ακόμα αργότερα.

Ερ: Θέλεις να δεις τι θα κάνεις σε αυτούς τους δύο αγώνες για να αποφασίσεις τι θα κάνεις την επόμενη χρονιά ή έχεις ήδη αποφασίσει;

JR: Σίγουρα θέλω να έρθω στο MotoGP, είναι το όνειρο του κάθε αναβάτη. Το ίνδαλμα μου ήταν ο Kevin Schwantz και θέλω να έρθω εδώ. Το μέλλον μου δεν είναι στο χέρι μου για την ώρα, πρέπει να περιμένω, αλλά παίρνω τα πράγματα με τη σειρά και θα δούμε τι θα γίνει.

Ερ: Ερώτηση για τον Jorge και τον Dani. Έχουν μείνει 6 αγώνες. Ποιόν αγώνα περιμένετε να κερδίσετε, ποιος θα είναι πιο εύκολος για τη Yamaha ή τη Honda;

JL: Σε κάθε πίστα πηγαίνω με στόχο τη νίκη. Στη θεωρεία το Motegi θα είναι η χειρότερη πίστα για τη Yamaha, λόγω της επιτάχυνσης. Είμαι ανοιχτόμυαλος όμως και θέλω να παλέψω σε όλους τους αγώνες.

DP: Η ψυχολογία δεν αλλάζει. Είναι πρωτάθλημα, σε όλους τους αγώνες οι μοτοσικλέτες πάνε καλά. Το θέμα είναι να οδηγείς καλά και να έχεις καλό timing. Δεν έχει σχέση με την πίστα.

Ερ: Μας έχουν λείψει οι αγώνες που κέρδισαν κάνοντας μεγάλη διαφορά. Η νίκη στο Brno σου άλλαξε λίγο την ψυχολογία, ότι μπορείς να κερδίσεις και σκληρές μάχες;

DP: Συνήθως κερδίζω έχοντας μεγάλη διαφορά, αλλά έχω κερδίσει και αγώνες έπειτα από μάχη. Δεν υπάρχει σχέδιο για κάθε αγώνα. Πρέπει κάθε στιγμή να βλέπεις τον αγώνα και να κάνεις το καλύτερο και να κερδίζεις.

Ερ: Έχεις φτιάξει το chatter στις δόκιμες του Aragon;

DP: Όχι.

Ερ: Ποιος πιστεύεται έχει την μεγαλύτερη πίεση μεταξύ του Lorenzo και του Pedrosa;

CC: Νομίζω οι κατασκευαστές! Θα είναι καλή μάχη διότι σε μερικές πίστες θα είναι ταχύτερη η Honda και σε μερικές η Yamaha. Ελπίζω να κερδίσει η Yamaha.

VR: Έχουν ίδια πίεση. Ο Dani σε πολλές σεζόν παλεύει για το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα καταφέρνει λόγω σωματικών προβλημάτων. Δεν είχε μέχρι τώρα μια καθαρή χρονιά. Έχει λοιπόν αρκετό κίνητρο. Ο Jorge όμως είναι πολύ δυνατός και έχει κίνητρο.

JR: Εδώ είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Πίεση υπάρχει πάντα και όλοι θέλουν να κερδίσουν. Ευτυχώς εγώ θα φύγω και θα δω το υπόλοιπο πρωτάθλημα από το σπίτι μου και ελπίζω να δω μερικούς καλούς αγώνες όπως το Brno.

msfree

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα ποδήλατα οι οδηγοί του MotoGP

Στους δύο τροχούς, όχι σε αυτούς της αγωνιστικής μοτοσικλέτας τους, αλλά στα ποδήλατα τους, βρέθηκαν οι αναβάτες του MotoGP στην πίστα του Misano, προς τιμήν του αδικοχαμένου Marco Simoncelli.

Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Ben Spies και οι υπόλοιποι οδηγοί έκαναν ένα γύρο με τα ποδήλατα τους στην ιταλική πίστα όπου θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος και η οποία έχει ονομαστεί σε «Misano World Circuit Marco Simoncelli».

Η βόλτα με τα ποδήλατα έγινε στα πλαίσια του φιλανθρωπικού event «The Cycle of Wishes», με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή στην κατηγορία των 500cc, Kevin Schwantz, να είναι ο άνθρωπος που διοργάνωσε την εκδήλωση.

Και φώτο στι λινγκ...

http://www.zougla.gr/automoto/article/sta-podilata-i-odigi-tou-motogp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GP APEROL DI SAN MARINO E RIVIERA DI RIMINI

MotoGP Free Practice Nr. 1 Classification 2012

Misano Adriatico, Friday, September 14, 2012

Pos. Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time Gap 1st/Prev.

1 9 Danilo PETRUCCI ITA Came IodaRacing Project Ioda-Suter 252.0 1'43.178

2 51 Michele PIRRO ITA San Carlo Honda Gresini FTR 261.5 1'43.327 0.149 / 0.149

3 77 James ELLISON GBR Paul Bird Motorsport ART 259.2 1'45.730 2.552 / 2.403

4 44 David SALOM SPA Avintia Blusens BQR 257.4 1'46.886 3.708 / 1.156

5 11 Ben SPIES USA Yamaha Factory Racing Yamaha 265.6 1'48.298 5.120 / 1.412

6 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 263.8 1'48.409 5.231 / 0.111

7 68 Yonny HERNANDEZ COL Avintia Blusens BQR 254.6 1'48.553 5.375 / 0.144

54 Mattia PASINI ITA Speed Master ART 258.7 1'50.482 7.304 / 1.929

5 Colin EDWARDS USA NGM Mobile Forward Racing Suter 250.3 1'53.064 9.886 / 2.582

4 Andrea DOVIZIOSO ITA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha

6 Stefan BRADL GER LCR Honda MotoGP Honda

8 Hector BARBERA SPA Pramac Racing Team Ducati

14 Randy DE PUNIET FRA Power Electronics Aspar ART

17 Karel ABRAHAM CZE Cardion AB Motoracing Ducati

19 Alvaro BAUTISTA SPA San Carlo Honda Gresini Honda

26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda

35 Cal CRUTCHLOW GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha

41 Aleix ESPARGARO SPA Power Electronics Aspar ART

46 Valentino ROSSI ITA Ducati Team Ducati

56 Jonathan REA GBR Repsol Honda Team Honda

99 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing Yamaha

Weather Conditions:

| Track Condition: Wet| Air: 18º| Humidity: 63%| Ground: 15º

Records:

Fastest Lap: Lap: 11 Danilo PETRUCCI 1'43.178 147.5 Km/h

Circuit Record Lap: 2011 Jorge LORENZO 1'33.906 162.0 Km/h

Best Lap: 2011 Casey STONER 1'33.138 163.3 Km/h

Κανένας δε βγήκε στη βρόχα :tooth: :tooth: :tooth:

rsm12_46valentinorossi_p1l9850_original.jpg

Ανεπιβεβαίωτες φήμες, λένε ότι ο Rossi στο πρόσφατο τεστ στο Misano με τα καινούρια εξαρτήματα, γύρναγε κάτω από το ρεκόρ πίστας!!!! Ο Jerremy Burgess φέρεται να είπε πως ο Rossi βιάστηκε να πάρει την απόφασή του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

rsm12_46valentinorossi_p1l9850_original.jpg

Ανεπιβεβαίωτες φήμες, λένε ότι ο Rossi στο πρόσφατο τεστ στο Misano με τα καινούρια εξαρτήματα, γύρναγε κάτω από το ρεκόρ πίστας!!!! Ο Jerremy Burgess φέρεται να είπε πως ο Rossi βιάστηκε να πάρει την απόφασή του.

:lol: :lol: :lol: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ ποιός να βγεί. Συμφωνα με τις προβλέψεις, ο αγώνας θα είναι στεγνός. Θα βγούνε αύριο, θα κάνουν 5-10 γύρους στο FP3, θα κάνουν το QP να πάρουν θέσεις, και μετά αγώνα. Η φάση θα είναι (και δεν είναι κι απίθανο) αύριο που θα βρέχει στο QP να βγει κάνας Ρόσσις πρωτοσδεύτερος και στον στεγνό αγώνα να τον περνάν οι γνωστοί ύποπτοι από πάνω, από κάτω, απ έξω , από μέσα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ώρα θα δείξει τα δοκιμαστικά σήμερα?

Σε λίγο έχει FP3 και στις 15.00 έχει τις κατατακτήριες

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε λίγο έχεi FP3 και στις 15.00 έχει τις κατατακτήριες

Thanks...

Πριν κάνετε τις προβλέψεις σας ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο..

http://www.mybike.gr/topic/56867-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

16537735.jpg

Μλκίες.... ψιλοστέγνωσε η πίστα στο τέλος που κάποιοι ήταν στα πιτ και γι' αυτό βλέπουμε τέτοιες περίεργες διαφορές.

26787037.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα