Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Καλό θα ήταν να ξέρουμε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι κλοπές. Φωτισμός περιβάλλοντος, περιοχή, συναγερμός, άλλα μέτρα προστασίας και τι ακριβώς κλπ. Βέβαια αν στο σηκώνουν ότι και να κάνεις δεν έχεις πολλές ελπίδες... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magita 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 Καλησπέρα , μου έκλεψαν κι εμένα χθες το βράδυ το μηχανάκι μου απο το Θησείο.... Αφορά ένα KTM DUKE 2003 - χρώματος πορτοκαλί με μαύρο.. αριθμός πινακίδας ΝΗΤ 106 για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο στο magitadi@gmail.com ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) μακαρι να τη βρειτε κι οι 2 σας http://www.mybike.gr/topic/58275-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%B7-%CE%BA%CF%84%CE%BC-duke-ii-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9/page__fromsearch__1 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2012 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες