ringos22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) παιδια ηρθα και εγω λιγο καθυστερημενα βεβαια να συστηθω.Με λενε αλεξανδρο ειμαι κατοχοσ ενως yamaha dt115 το οποιο ειναι λιγο παλιο αλλα στισ δυσκολες περιπτωσεις με εχει βγαλει παληκαρι και νιωθω περηφανος που εχω ενα τετοιο μηχανακη τωρα σκοπευω να αγορασω ακομα ενα yamaha tt 250 το παιρνω πιο πολυ γιατι σε μερικα χρονια βγαζω διπλομα και νια και που θα αλλαξω λεω να μην παρω παλη 125 γιατι θελω να κανω οταν βγαλω το διπλομα και κανα ταξιδακη. το dt ενοειτε οτι θα το κρατησω γιατι ειναι παληκαρισιο μηχανακη .και παλι καλως σας σας βρηκα!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2012 από τον ringos22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 Καλώς όρισες,πάντα όρθιος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 άργησες κανα 3μηνο! :P καλώς ήρθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες