Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Μέχρι και τα τρισέγγονα μας θα τα πληρώνουν και αυτά....και τα πάρτυ και τις βίλες της λεγάμενης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bip..bip 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Και αν πας απο τις ολυμπιακες εγκαταστασεις σε πιανει η καρδια σου...απλα καθονται και σαπιζουν :( :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Και αν πας απο τις ολυμπιακες εγκαταστασεις σε πιανει η καρδια σου...απλα καθονται και σαπιζουν :( :( Απέναντι μένω σχεδόν....το πιο σύγχρονο κέντρο αναμετάδοσης στην γαμωευρώπη και το έκαναν shopping mall. (ναι το Golden Hall). Να τα πληρώναμε για να μείνουν άντε πες να πάει στο διάολο θα έχω αφήσει κάτι στα παιδιά μου....να τα πληρώνω και να σαπίζουν μαζί με τα παιδιά μου....δεν μαμιόμαστε καλύτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Τελικά είχαν δίκιο …ποτέ δεν έπρεπε να κάνουμε ολυμπιακούς αγώνες …μόνο τα λαμόγια κέρδισαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες