Jump to content
aposperittis

Όσοι έχετε και αμάξια προσοχή στις τσάντες σας!

Recommended Posts

Η δειλία δεν με χαρακτήριζε ποτέ. Για εμένα πάνω από όλα η οικογένεια και η τιμή. Ναι φυλακή χίλιες φορές παρά να δω ελεύθερο αυτόν που μου κατέστρεψε την ζωή. Είναι κρίμα από ανθρώπους 27 ετών να μην ξέρουν ακόμα την αξία της οικογένειας. Για αυτό πάνε και αυτοκτονούν όταν τα βρουν δύσκολα αδιαφορώντας για το τι θα απογίνει το παιδί τους. Γιατί έχουν μάθει να είναι εγωιστές και παρτάκιδες. Δεν ξέρουν να πολεμούν και να υπερασπίζονται την οικογένεια τους.

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν εμπαιναν στο σπιτι σ κ στο διπλα δωματιο ηταν τα παιδια σου κ κινδυνευαν δεν 8α επιανες τη καραμπινα εε?θα ελεγες θα παω φυλακη αστο δεν πειραζει....

Εμενα αν μπουν σπιτι μου θα προτιμισω να τους σκοτοσω και να ειμαι σιγουρος οτι ειναι νεκροι και ας παω φυλακη. Γιατι αν τους τραυματισεις δεν θα σε ξεχασουν και θα ξαναρθουν πιο οργανωμενοι! Και δεν θα εχουν στοχο τα λευτα αλλα την ζωη την δικη σου και την οικογενειας σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είστε ρατσιστές όλοι σας με τους κλέυτες.. απλά πεινάνε τπτ άλλο και να μην κρύβεται τα πράγματά σας γιατι αν δεν σας κλέψουνε τι θα φάνε? ε??

μονο την πάρτι σας σκέφτεστε

ΥΓ δηλ σας φένεται λογικο να ψαχουμε να βρούμε κρυψώνες για τα πραγμα τα μας παρα να κανουμε κάτι.. για αυτο!

δικιο εχεις προχ8ες που μου κλεψαν το κρανος εγω χαρηκα για το παιδι που καταλαβε οτι το κρανος σωζει ζωες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δειλία δεν με χαρακτήριζε ποτέ. Για εμένα πάνω από όλα η οικογένεια και η τιμή. Ναι φυλακή χίλιες φορές παρά να δω ελεύθερο αυτόν που μου κατέστρεψε την ζωή. Είναι κρίμα από ανθρώπους 27 ετών να μην ξέρουν ακόμα την αξία της οικογένειας. Για αυτό πάνε και αυτοκτονούν όταν τα βρουν δύσκολα αδιαφορώντας για το τι θα απογίνει το παιδί τους. Γιατί έχουν μάθει να είναι εγωιστές και παρτάκιδες. Δεν ξέρουν να πολεμούν και να υπερασπίζονται την οικογένεια τους.

Η δειλία μέχρι την άνεση του κόβω χέρι-σκοτώνω απέχει παρασάγγας. Δεν σε κάνει πιο γενναίο εάν σκοτώσεις ή εκφραστείς δια της βίας για να υπερασπιστείς τα δικά σου ιδεώδη.

Το εάν άνθρωποι 27 ετών ξέρουν την αξία της οικογένειας ή όχι, μάλλον θα το κρίνουν άλλοι και όχι εσύ φίλε. Το συμπέρασμα από τα λεγόμενα σου ότι 27 χρόνοι με παιδιά αυτοκτονούν επειδή δεν ξέρουν την αξία της οικογένειας δεν είναι μόνο αβάσιμο, είναι γ@ματα Παναή.

Τέλος, γιατί αυτό πολύ τράβηξε, λόγω του ότι έχω δεύτερου βαθμού συγγενή που είναι αυτή τη στιγμή σε εμπόλεμη ζώνη και μου έχει μιλήσει για μερικά πράγματα που έχει δει, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε και να μην είστε τόσο εύκολοι σε μη αντιστρέψιμες πράξεις βίας.

Τέλος, η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν και πίσω από το πληκτρολόγιο το παίζετε Σβαρτζενεγκερ,αλλά άμα δείτε κομμένο χέρι στο δρόμο το πιθανότερο είναι να κάνετε κακάκια και να λιποθυμίσετε, το ίδιο αν μπουν 3 άτομα στο σπίτι σας με καλάσνικοφ.

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα δεν είναι τι θα σου κλέψει κάποιος (τσάντα, λεφτά, ταυτότητες, κλειδιά, κινητά. κάρτες τράπεζας, δίπλωμα κλπ.) ούτε γιατί έφτασε να κλέψει (πάντα υπήρχαν κλέφτες, απλά τώρα πιο πολύ λόγω ανεργίας, ανικανότητας της αστυνομίας και του κράτους, συνήθειας ατιμωρήσίας και άλλων πολλών) ...το θέμα είναι μέχρι που θα φτάσει αυτός που θέλει να σε κλέψει πλεον?

Αν είναι απλά να με σπρώξει και να πάρει τη τσάντα μου, let it be....απλά μου κοστίζει λεφτά και πολλά νεύρα...

Αν όμως, μόλις αντισταθείς είναι ικανός/η να σου κάνει ζημιά εώς και να σε σκοτώσει, τότε λυπάμαι αλλά θα αυτοδικήσω χωρίς τύψεις και χωρίς δισταγμό.

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, την σημέρον ημέρα, δε νομίζω ότι θα περιμένω να δω τις προθέσεις του οποιοδήποτε ελληνάρα που ναι τον συμπονώ, ούτε του κάθε μετανάστη, που ναι είναι κρίμα, μέχρι να βρεθώ σφαγμένη, χτυπημένη ή έστω χωρίς κινητό , κλειδιά και άλλα σημαντικά ....

Ξεχνιέμαι ακόμα και τώρα και βάζω την τσάντα μου δίπλα μου ή στο πάτωμα του συνοδηγού.... :closedeyes: (είμαι χαζή)

Επίσης, είναι 2 χρόνια περίπου που έχω ένα μαχαίρι δίπλα μου, στην θήκη της πόρτας του οδηγού.........λογικά θα κωλώσω αλλά μπορεί και όχι και αν προλάβω να το καρφώσω σε κανενός το μάτι ή το λαιμό... Γενικά είμαι της άποψης ότι, όποιος με πειράξει πλεον, καλά να πάθει μετά ότι του συμβεί....

σορρυ για το επιθετικό, απλά τσαντίζομαι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν ακούω αυτό :

Πρόκειται για έναν 26χρονο Γεωργιανό, ο οποίος στις 10 Ιουλίου αφαίρεσε την ζωή της Αγγελική Καρποδίνης, όταν εισέβαλε στο σπίτι της, για να την ληστέψει. Η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 26χρονο ενώ το άψυχο σώμα της βρήκε ο σύζυγός της

τι περιμένεις να κάνω μετά εγω όταν κάποιος προσπαθήσει να με κλέψει σπιτι μου αμαξι η οπουδήποτε να τον ρωτήσω αν θα με ξυλοκοπήσει μεχρι θανάτου εμενα η την γυναίκα μου

η αυτα που γράφει ο απο πάνω.. ??

ο φόβος σε κάνει να κάνεις πολλα πράγματα..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι γνώμες και γνώμες. Ο κάθε ένας κάνει αυτό που θεωρεί καλό για την δικιά του οικογένεια.

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει οντως μεγαλη διαφορα να μιλας απο μακρια και ζωντας σε ενα κρατος δικαιου,απο το να ζεις στην μπανανία,γιατι ετσι καταντησαμε.

Με το συμπάθειο δεν θελω να προσβαλω ουτε αυτον που ζει στο κρατος δικαιου ουτε αυτον που ζει στην μπανανια.

Τροποποιήθηκε από τον itom32

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα