stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2012 Ζηλευεις επειδη ειχα 15 αλογα παραπανωωωωωω!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ducartist 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Καλημέρα και καλή αρχή στην αναζήτηση της ιδανικής για την ώρα μοτοσυκλέτας. Ως ευτυχής κάτοχος Μ796 θα σου πω την γνώμη μου. Η μοτοσυκλέτα είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι. Οι απόψεις διίσταντανται και γενικά ότι και να σου πούμε εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις με γνώμονα την αίσθηση και την εμπειρία που θα σου δώσει ένα test ride. Η επιλογή είναι μια πολυπαραμετρική εξίσωση και ας τα πιάσω τα πράγματα ένα ένα (τουλάχιστον για το τερατάκι που σαφώς γνωρίζω καλύτερα). Άνεση οδηγού: είμαι πάνω από 1.85 και κουμπώνω μία χαρά. Όταν την οδήγησα πρώτη φορά στο τεστ ένιωθα πάρα πολύ βολικά επάνω της. Η σέλα είναι ιδανική και κινήσε με πολύ ευκολία επάνω της ιδιαίτερα όταν θέλεις να παίξεις μαζί της στις στροφές. Οδηγική αίσθηση: Ελαφριά και εύκολη στο να την μάθεις. Σε βάζει μόνη της να στρίψεις και δεν θα σε τρομάξει μιάς και ο κινητήρας είναι ήπιος. Μέσα στην πόλη όπως έγραψε και ο φίλτατος klem, στις χαμηλές στροφές θα σου σπάσει λίγο τα νεύρα (το σκορτσάρισμα πάει σύννεφο). Από την άλλη το γεγονός ότι είναι ελαφριά, οδηγιέται με άνεση. Το τιμόνι κόβει τόσο-όσο οπότε στα μποτιλιαρίσματα στο φανάρι κουτσά στραβά θα φτάσεις μπροστά χωρίς να ιδρώσεις. Άνεση συνοδηγού: Για να πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι είναι η καλύτερη. Δεν έχω ανεβάσει 2ο άτομο παρά μόνο σε πολύ κοντινές αποστάσεις και με λίγα χιλιόμετρα στο κοντερ. Δεν γκρίνιαξε κανείς, ωστόσο δεν νομίζω ότι θα πολυβολέψει. Φορτωτική ταξιδίου: Τank Bag 18l, Tail Bag 14l, Side bags 14l η κάθε μία, και ένα σακίδιο στην πλάτη τύπου σχολικής τσάντας. Δεν την φορτώνεις δλδ οπότε ξεχνάμε τα ταξίδια μεγάλου τουρισμού (εκτός και αν είσαι τρελός...σαν τον γράφοντα). Στον αέρα παλεύεις με το τέρας...μέχρι 140Km/h 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ducartist 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Και θα συμπληρώσω για να κλέισω με την υποκειμενική μου άποψη. Test Ride πριν και πάνω από όλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σήμερα πέρασα και την είδα πάλι απο κοντά. Είναι κουκλί. Τα γονατά μου περισσεύουν λίγο και βγαίνοουν πιο έξω απο ακεί που φαίνεται ότι εχει σχεδιαστεί να βγαίνουν... αλλά δε βαριέεεσαιι.. δεν πειράζει. Δυστυχώς test ride η αντιπροσωπία δεν έχει! Κάτι άλλο που είδα εκεί και ερωτευτικα... είναι το KTM SMT... και μου κουμπώνει και γάντι... και έχει και όλα όσα ζητάω...! Αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ παναθεμα το!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) kaza, επειδή κατi ειπώθηκε για motard πριν, και επειδή απ'οτι φαίνεται τα γουστάρεις, το nuda το έχεις check-άρει ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 καλοπούλητο φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σήμερα πέρασα και την είδα πάλι απο κοντά. Είναι κουκλί. Τα γονατά μου περισσεύουν λίγο και βγαίνοουν πιο έξω απο ακεί που φαίνεται ότι εχει σχεδιαστεί να βγαίνουν... αλλά δε βαριέεεσαιι.. δεν πειράζει. Δυστυχώς test ride η αντιπροσωπία δεν έχει! Κάτι άλλο που είδα εκεί και ερωτευτικα... είναι το KTM SMT... και μου κουμπώνει και γάντι... και έχει και όλα όσα ζητάω...! Αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ παναθεμα το!! Ποιο ειναι κουκλι???το καινουργιο μονστερ?........Ρε,στο λεω εδω και κατι μηνες,εχεις προβλημα στα ματια!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες