demisatere 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Με λένε Νίκο και μετά απο καιρό ( που παρακολουθώ) το forum αποφάσισα να γραφτώ. Η αλήθεια είναι ότι η φιλοσοφία και οι απαντήσεις των μελών, μου έκαναν φοβερά θετική εντύπωση... Υ.Γ: Επειδή έχω δει τη ''συμπάθεια'' των περισσότερων για την κατασκευαστική εταιρία της μηχανής μου, σας ενημερώνω ότι απλά έτυχε( και την έχω) και δεν είμαι ορκισμένος bmwάκιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Καλως ηρθες στην παρεα μας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 ίδιο όνομα και μηχανή. καλώς όρισες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 καλώς ήρθες! :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Καλώς τον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Καλώς ήρθες Νίκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες