θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Παιδιά εκανα τις οικονομιες μου μαζεψα τα λεφτάκια μου και τώρα ειμαι έτοιμος για να αγοράσω ενα καλό κρανάκι....Ποιός όμως θα μου το λέγε ότι παρολο που ο οικονομικός παράγοντας βγήκε απο την μεση(οσο μπορει να βγει στις μερες μας) θα ήταν τοσο δύσκολη η επιλογή του κράνους?Για να μην σας ζαλίζω λοιπόν παραθέτω εδώ μερικά κράνη που μου άρεσαν απο την μικρή ερευνα που εκανα.... Active dual sport acerbis caberg v2r AGV K-3 mono black matt AGV K-4 Evo torque Black Revenge solid mat black MT ΥΓ1:ειμαι άσχετος απο κράνη ΥΓ2:εχω ερωτευτει το acerbis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 καλα κρανη αλλα γιατι ολα μαυρα? για θεμα ασφαλειας κατι πιο ανοιχτο δεν υπαρχει? Ειδικα τα ματ που δεν γυαλιζουν προσωπικα τα θεωρω επικινδυνα. Τι χρωμα μηχανη εχεις? Αν και ειναι το λιγοτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Εχεις δικιο αλλα μου αρέσει πολύ το μαυρο...εχω ενα μαυρο xt 500.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) πες μου οτι θα παρεις και μαυρο μπουφαν και το βραδυ θα σαι αορατος..η μονη στιγμη της ημερας που πρεπει να βλεπομαστε..παρε ενα ασπρομαυρο ρε παιδι μου τουλαχιστον ξερεις ποσοι στραβοι κυκλοφορουνε στον δρομο?ειδικα το βραδυ δεν βλεπουν ΤΙΠΟΤΑ για να σου το κανω πιο λιανα εγω παρατηρουσα προχθες 2 μηχανες νυχτα ..η μια ηταν ενα μαυρο ματ vstrom που ηταν σχεδον στο φως μιας λαμπας. στο κατασκοταδο λιγο πιο κατω ηταν ενα ασπρο scooter το οποιο φαινοταν καλυτερα απο το VSTROM στο φως... εχεις ενα 40% απο τα δικα μου ματια να φανεις αν φορας κατι ασπρο..και κυριως το κρανος το οποιο προεξεχει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2012 από τον george3021 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 οντως εχεις δικιο θα κοιτάξω και κατι πιο ανοιχτοχρωμο....να ρωτήσω κατι τώρα επειδή εχω κολλησει με το acerbis ειναι καλή μαρκα για κράνη?δηλαδή αν ηταν να προτιμησω αναμεσα σε acerbis kai agv τι θα μου προτεινες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 για τα acerbis δεν ξερω τα agv καλα κρανη ειναι αρκει να σε βολευουν..οχι κορυφαια αλλα σιγουρα την δουλεια τους την κανουνε αυτο το Κ4 το γλυκοκοιταζα και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 εχω ακουσει καλά λόγια για τα avg....απλά θέλω κάποιος αν ξέρει να μου πει για το acerbis γιατι οπως ξέρετε καλό ειναι να παντρευεσαι απο έρωτα και όχι απο προξενιο....;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desert Eagle 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για την Acerbis δεν ξέρω έχω την εντύπωση, αν δεν κάνω λάθος, ότι συνεργάζεται με την AGV στα κράνη. Για την AGV η οποία γενικά είναι αρκετά καλή μάρκα έχω ακούσει κάτι ψιλοπαραπονάκια όσον αφορά τις φτηνές σειρές της. Πες μας μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις; Δες και εδώ ίσως σε βοηθήσει κάπως σχετικά με τα επίπεδα ασφάλειας των κρανών http://sharp.direct.gov.uk/ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2012 από τον Desert Eagle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 διαθέτω μεχρι 150 ευρω περίπου.....δηλαδή 150 με 200 ευρω περιπου θεωρούνται λίγα για κράνος?νομιζα πως θα ήταν κάτι μετριο προς το καλό αυτο που θα αγοραζα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 σε αυτα τα λεφτα δες το bell m1 που λενε οτι ειναι value for money και δεν εχει γραφτει αρνητικο σχολιο. απο εκει και περα καλο και το agv k4 στα 180-200 παιζει και το nolan n85. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Ωραίο το agv μαρέσει...αλλά κόλησσα με το acerbis.....ειναι γύρω στα 50 ευρώ φθηνοτερο και μαρέσει πιο πολύ εξωτερικά(απο το ιντερνετ που το βλέπω βέβαια γιατι αύριο θα πάω να το δω απο κοντά)....απλά δεν ξέρω απο τεχνικά χαρακτηριστικα τι διαφορές έχει και αν αξίζει σαν κράνος.....(γιατι ο βασικότερος παράγοντας ειναι η ασφάλεια).....οπότε αν καποιος μπορεί να μου δώσει κάποια πληροφορια θα με βοηθησει πολύ σχετικά με τον αξιζει αυτο το μοντελο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 για abs κελυφος διαβαζω κοινως ειναι απλο πλαστικο. μην το παρεις τα υπολοιπα που εγραψα εχουν: agv k4 fiberglass bell m1 fiberglass nolan n85 polycarbonate το καλυτερο υλικο ειναι το fiberglass οχι οτι το πολυκαρμπονατο ειναι μαπα αλλα λενε οτι ληγει μετα απο 5χρονια πρακτικα αν το δεις το θεμα το κρανος δεν αντεχει 5 χρονια καθημερινης χρησης. παρε αυτο που καθετε καλυτερα στο κεφαλι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 οτι κάθεται καλύτερα στο κεφάλι μου βγάζοντας το acerbis απέξω έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 ε ναι αμα θελεις μεγιστη ασφαλεια με αυτα τα χρηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θοδωρης 12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 κατάλαβα....θα τα δοκιμασω και τα τρία αν και ειμαι αναμεσα στο agv και στο acerbis και απο εκει και πέρα όποιο κάθεται καλύτερα στο κεφάλι μου....γιατι καλώς η κακώς ενα κράνος πρέπει να είναι εύχρηστο γιατι θα το χρησιμοποιω καθημερινα....μια άλλη ερωτηση τώρα....ψάχνω στο skroutz για καλύτερες τιμές....αν πάω στο μαγαζί και δοκιμασω το μεγεθος δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα αν το παραγγείλω απο διαδικτυο???(εννοώ τελικά να ειναι διαφορετικο η κάτι τέτοιο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 δεν υπαρχει προβλημα. παντως αυτη την εποχη εχουν ξεκινησει και οι εκπτωσεις μπορει να βρεις και καλυτερο κρανος σε αυτα τα χρηματα που διαθετεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.lidsdirec...l?price=1%2C100 παρε ενα fg-15 αν σ αρεσει στο ματι κ σου καθεται καλα στο κεφαλι πολυ καλο κρανος κ σε πολυ καλη τιμη 160 euro μαζι με τα μεταφορικα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2012 από τον foten21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desert Eagle 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μακρυά από ABS και θερμοπλαστικά είναι ξεπερασμένα σαν υλικά και τεχνολογία και τα έχουν παρατήσει τουλάχιστον οι σοβαρές εταιρείες στα καινούργια τους κράνη. Τέτοια κράνη εγώ προσωπικά τα θεωρώ τάπερ με λουράκι. Όσον αφορά για το HJC FG-15 και το Bell Μ1 έχω ακούσει καλά λόγια και θα συμφωνήσω. Εγώ θα σου πρότεινα επίσης το Shark RSX για το οποίο ομοίως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (αν μπορείς να το βρεις), όπως και το UVEX Uvision το οποίο απ΄ότι είδα ο Γερμανός το έχει προσφορά στα 200 € από 400 €. Επίσης σε τέτοια τιμή μπορείς να ψαχτείς και σε x-lite τα οποία είναι πολύ καλά. Κατά την γνώμη μου αποφάσισε πρώτα ποιο θέλεις για να ξεκαθαρίσει σιγά σιγά το μυαλό σου. Πήγαινε σε ένα μαγαζί και δοκίμασε να δεις το νούμερό σου και αν σου κάθεται καλά και αφού είναι όλα κομπλέ, παρήγγειλέ το από το internet σε καταστήματα όπως το http://www.louis.de ή το http://www.fc-moto.d...CFUZd3wodhnaWXw τα οποία είναι αξιόπιστα και έχουν παραγγείλει αρκετοί από εδώ ή αλλιώς από την αποθήκη της Ηλιούπολης εαν βρεις αυτό που ψάχνεις, ή αν βρεις καμιά καραμπινάτη και συμφέρουσα προσφορά πάρτο από μαγαζί εδώ. Για ποιο λόγο άλλωστε να ταϊσεις τον Γερμαναρά όταν μπορείς να το τσιμπήσεις από εδώ!!! Όσον αφορά το μέγεθος να ξέρεις ότι αν έχεις περίμετρο κεφαλιού π.χ. 59 cm που κανονικά σύμφωνα με τα κλασσικά μεγέθη είσαι στο large δεν πάει να πει ότι 100% αυτό είναι το μέγεθός σου για όλα τα κράνη. Μπορεί π.χ. σε ένα Uvex να είσαι medium. Να ξέρεις ότι δεν κάνουν όλα τα κράνη για όλα τα κεφάλια, για αυτό πριν πάρεις δοκίμασε γιατί καλύτερα να φοράς στο κεφάλι σου ένα θερμοπλαστικό κράνος αξίας 60 € σε σωστό μέγεθος, παρά ένα pure carbon δεκαπλάσιας αξίας σε λάθος μέγεθος (λέμε τώρα ). Επίσης πριν προχωρήσεις σε έρευνα αγοράς αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε αυτό το άρθρο http://www.motocikleta.gr/distribution/topic4416.html είναι ίσως ότι ποιο πλήρες έχω διαβάσει ποτέ σχετικά με τα κράνη. :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2012 από τον Desert Eagle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 AGV K-4 Evo torque Black Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 to hjc παρε πολυ καλο και ελαφρυ.το bell λενε οτι κανει πολυ θορυβο και κουναει .εχει ομως πολυ καλλη ποιοτητα υλικων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 http://www.lidsdirec...l?price=1%2C100 παρε ενα fg-15 αν σ αρεσει στο ματι κ σου καθεται καλα στο κεφαλι πολυ καλο κρανος κ σε πολυ καλη τιμη 160 euro μαζι με τα μεταφορικα +125 Τα Acerbis τα φτιαχνει η AGV. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 εγω μετα απο παροτριση του desert eagle μπηκα εδω και ψαχτηκα και εχω να πω οτι το agv k-4 explorer με φλερταρει επιμονα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες