stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) αγοραζοντας το παπακι μου μου δωσανε δωρο και ενα ΜΤ imola σε μαυρο ματ πολυ ωραιο κρανος στο καλουπι του xr-1100 αλλα υπαρχει ενα θεμα....δεν ειχε νουμερα και μου εδωσε ενα M με αποτελεσμα σε καθε λακουβα το κεφαλι μου να θυμιζει τα σκυλακια που εχουμε στα αυτοκηνιτα...ψαχνοντας κατι κοντα στο μπατζετ μου ειδα το συγκεκριμενο κρανος και το εχω ερωτευτει!! ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο κρανος εχοντας υποψιν την τιμη του (140)?? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2012 από τον stathis_jetix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desert Eagle 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Θερμοπλαστικό για υλικό κατασκευής; Μπααααα... Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα της προκοπής!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 εχω 50αρακι τα λεφτα μου ειναι μεχρι 150 τι ικανοποιητικο υπαρχει με αυτα τα λεφτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Desert Eagle 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Φίλε Στάθη μην μπαίνεις στην νοοτροπία ότι έχω μικρό μηχανάκι άρα και δεν χρειάζεται να δώσω πολλά για κράνος. Από την στιγμή που το κράνος είναι απαραίτητος εξοπλισμός ενός αναβάτη προτιμότερο είναι να στερηθείς κάποια λεφτά από αλλού και να τα δώσεις εκεί αρκεί να αγοράσεις κάτι σωστό. Βεβαίως όταν λέμε λεφτά μην νομίζεις κανα 500ρικο, με κανα 50ρικο παραπάνω πιστεύω παίρνεις ένα πολύ καλό κράνος. Ας μην βγεις 2 Σαββατόβραδα. Επειδή έχει ανοιχτεί πρόσφατα θέμα συζήτησης παρόμοιο με το δικό σου διάβασε εδώ και πάρε μερικές γνώμες για το τι παίζει http://www.mybike.gr/topic/56935-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82/ και ότι θες εδώ είμαστε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathis_jetix 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες