Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Παιδιά ψάχνω για κάποιο μηχανουργείο στην Αθηνα (και στις γύρω περιοχές) για να μου φτιάξει κάποια εξαρτήματα σε CNC, και έλεγα μήπως ξέρετε κάποιον να μου προτείνετε, ή ακόμα αν κάποιος από εδώ έχει μηχανουργείο και κάνει τέτοιες δουλειές! Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 http://www.bazigosmolds.com/index.asp?lang=gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωχ ............... άντε να δούμε τη σκέφτηκε πάλι το Απίστευτος Πετραν ??? Από Σπύρου Πάτσι και γύρο μεριά φαντάζομαι πέρασες ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ωχ ............... άντε να δούμε τη σκέφτηκε πάλι το Απίστευτος Πετραν ??? Από Σπύρου Πάτσι και γύρο μεριά φαντάζομαι πέρασες ? αααχαχχαχα, οχι δεν είναι για την μηχανή τα εξαρτήματα που θέλω! από ...καράβι είναι! :P εύκολα είναι στην κατασκευή, αλλά λόγω μιας ιδιαιτερότητας στο σχήμα δεν γίνονται σε απλή φρέζα, πήγα και σε δικό μου άνθρωπο και μου είπε ότι μόνο σε CNC θα μπορέσω να τα φτιάξω! Και έλεγα αν έχει κάποιος να προτείνει μηχανουργείο που έχει πάει ή ξέρει, για να μην ψάχνω στην τύχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες