Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Εγώ πήρα 3400 το cbr μου... Είναι λίγο ακριβά τα μικρά ή είναι η ιδέα μου? Δυστυχως δεν ειναι καθολου η ιδεα σου! Πολυ καλο και αυτο που εχει ιδιο κινητηρα με του beverly αν θυμαμαι αλλα ειναι πιο "μαουνα"! Και που να δεις το πιο καινουργιο μοντελο που εχει γινει facelift μπροστα με φωτα LED, τσεκαρε.. Κymco Xciting 300 Αυτο κοιταγα κ εγω ειναι ερκετα ωραιο...μωρε καραβι ολοκληρο ειναι αλλα θα τον βολεψει γιατι εχει εκτοπισμα κ θελει ψιλο καναπεδομηχανακι φαση Είναι άσχημα με τόσο όγκο και τόση πλαστικούρα. Δεν θυμίζουν μοτοσικλέτα. Τι λέω? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ. Εντάξει είναι άνετα και γκαζιάρικα, αλλά Ειναι scooter...ουτε εμενα μου αρεσουν τοσο πολυ κ προτιμαω μοτοσυκλετες αλλα παραδεχομαι οτι αυτο που εχουν σχεδιαστει να κανουν το κανουν πολυ καλα κ για αυτο τα τελευταια χρονια η αγορα τους εχει ανεβει παρα πολυ πολυ μεγαλη διαφορα σε καταναλωση!!μεσα πολη που το θελει κυριως να παρει 300αρι.....εχουμε και Νεξους 300 του '10 αν θελει :) Λες ε???πιο πολυ οντως γαι μεσα στην πολη ειναι...θα ηταν καλη φαση αλλα δυστυχως το εχει απορριψει δεν τον βρισκω πουθεναααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες