sylcon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Σκεφτομαι να πουλησω το παπι και να παρω μια μοτοσυκλετα χαμηλων κυβικων σε στυλ super motard .Μαρεσει πολυ η suzuki dr 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 αν και δε κατέχω το άθλημα πολύ......έχω σαν γενικότερη φιλοσοφία όποτε κάνω αλλαγές στη ζωή μου να τι κάνω ριζικές......επομένως θα σου πρότεινα οτι για να δεις διαφορά από το 125άρι παπί, να πάς και σε ελαφρώς περισσότερα κυβικά......διάλεξε δηλαδή 250 super motard. Αν μείνεις στα 125 θα δεις διαφορά μόνο στην θέση και στυλ οδήγησης. Γιατί να μην δεις διαφορά (έστω και μικρή) και στο γκάζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sylcon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 αν και δε κατέχω το άθλημα πολύ......έχω σαν γενικότερη φιλοσοφία όποτε κάνω αλλαγές στη ζωή μου να τι κάνω ριζικές......επομένως θα σου πρότεινα οτι για να δεις διαφορά από το 125άρι παπί, να πάς και σε ελαφρώς περισσότερα κυβικά......διάλεξε δηλαδή 250 super motard. Αν μείνεις στα 125 θα δεις διαφορά μόνο στην θέση και στυλ οδήγησης. Γιατί να μην δεις διαφορά (έστω και μικρή) και στο γκάζι? Eιναι οτι θελω να συχισω να εχω χαμηλη καταναλωση αγοραζοντας αυτη τη μικρου κυβισμου μοτοσυκλετα.Αλλα παραλληλα να εχω και καλητερα κρατηματα στο δρομο, λιγοτερους κραδασμους και καλητερη ορατοτητα λογω θεσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 αν η χρήση σου είναι για μέση ταχύτητα άνω των 40χλμ/ω το 250άρι θα αποδειχτεί πιο οικονομικό από το 125 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sylcon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 αν η χρήση σου είναι για μέση ταχύτητα άνω των 40χλμ/ω το 250άρι θα αποδειχτεί πιο οικονομικό από το 125 :) αν ειναι ετσι τοτε οντως με συμφερει 250 cc. αλλα ποια super motard 250 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες