ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) κατσε τωρα συγκρινεις εναν αναρχικο με εναν φασιστα; να παω να πεσω απο κανα γκρεμο με το cbr τωρα αμεσως αν ειναι Να παρεις μεγαλη φόρα αδελφε,για να το σιγουρεψεις το άλμα. Συγκριση αναρχικου/φασιστα ναι,δεν μπορει να γινει γιατι ο ενας ριχνει καμμια φάπα και ο άλλος ειναι επαγγελματιας δολοφονος(17Νοεμβρη)κλπ κλπ Α,να μη ξεχασω τα παλλικαρια που πιασανε εχθες.Εκτελεσαν 5 ατομα με συμβολαιο,ειχαν συμμετοχες σε καταληψεις,εισαγωγη 50 κιλα κοκαινης κλπ κλπ. Μετα τη δολοφονια 5 ατόμων στην Κύπρο από 2 τουλάχιστον Ελληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν, η αντιτρομοκρατική ερευνα πιθανη συμμετοχή στη δολοφονία Γκιόλια. Οι δολοφόνοι είναι γνωστά άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.Ο ένας έμενε σε οίκημα της περιοχής του κέντρου που ήταν υπό κατάληψη</span></p> Μάλιστα, ο 41χρονος άντρας έχει ξαναπασχολήσει τις ελληνικές αρχές και έχει συλληφθεί δύο φορές τη μία το 2007 για ναρκωτικά και τη δεύτερη στις 16 Ιουλίου του 2010 μαζι με άλλα έντεκα άτομα για την εισαγωγή κοκαΐνης με ιστιοφόρο από την Ιταλία, το οποίο είχε πιαστεί στην Λευκάδα.Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 41χρονος είχε συλληφθεί και στο Βερολίνο όπου διαδήλωνε κατά της G8.</span></div> http://news24gr.blogspot.gr/2012/07/video_932.html Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 ΚΑΙ οι 2 προσπαθούν να επιβάλουν την αποψή τους με την ΒΙΑ? Μην τα λες αυτά, θα σε πούνε φασίστα!!! Εγώ πάντως μια φορά που δέχθηκα επίθεση, όχι εγώ προσωπικά αλλά όλες οι ομάδες εργασίας στα γραφεία του πανεπιστημίου που στεγαζόμαστε, δεν ήταν από δεξιούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όπως θεωρούνται άνθρωποι και οι αναρχικοί... Τι διαφορά υπάρχει; "Σκαλώματα" αυτού του τύπου υπάρχουν σε όλα τα φόρα και δεξιά και αριστερά κλπ κλπ... Το θέμα είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα και να αναγνωρίζεις και να σε ενοχλεί η ύπαρξη και των δύο... Αν όχι, τότε μάλλον αποτελείς μέρος του "σκαλώματος"...! Η διαφορά είναι ότι είναι τέρμα αντίθετα. Αλλά παραμένουν και τα δύο ακραία, και είναι στην μόδα οι ακρότητες Όσο για το αν ο αναρχικός είναι φασίστας και επιβάλει με βία κτλ είναι τελείως λανθασμένο. Έχουμε συνδέσει την αναρχία με τους μπαχαλάκιδες. True αναρχικοί δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί. Η αναρχία είναι κάτι πολύ ουτοπικό για να υλοποιηθεί σε κάποια από τις κοινωνίες που ζούμε και δε θα κρατούσε έτσι και αλλιώς αφού ο άνθρωπος είναι από τη φύση του κατακτητικό ον που του αρέσει η εξουσία. Η αναρχία αφορά την ελευθερία χωρίς σύνορα και χωρίς άσκηση εξουσίας από κάποιον. Ο φασισμός είναι το τέρμα αντίθετο. Δίκο μου/δικό σου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον g.papas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 μαλλον δεν εχετε γνωρισει αναρχικους και εχετε γνωρισει παιδακια που πανε για μπαχαλα μοναχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Η διαφορά είναι ότι είναι τέρμα αντίθετα. Αλλά παραμένουν και τα δύο ακραία, και είναι στην μόδα οι ακρότητες Όσο για το αν ο αναρχικός είναι φασίστας και επιβάλει με βία κτλ είναι τελείως λανθασμένο. Έχουμε συνδέσει την αναρχία με τους μπαχαλάκιδες. True αναρχικοί δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί. Η αναρχία είναι κάτι πολύ ουτοπικό για να υλοποιηθεί σε κάποια από τις κοινωνίες που ζούμε και δε θα κρατούσε έτσι και αλλιώς αφού ο άνθρωπος είναι από τη φύση του κατακτητικό ον που του αρέσει η εξουσία. Η αναρχία αφορά την ελευθερία χωρίς σύνορα και χωρίς άσκηση εξουσίας από κάποιον. Ο φασισμός είναι το τέρμα αντίθετο. Δίκο μου/δικό σου. συμφωνώ αλλα και ουτοπιστικά να το δείς πάλι ο αναρχισμός ούτε σαν παραμύθι δυστυχώς δεν μπορεί να συμβεί για να συμβέι αυτο θα πρέπει να μην υπάρχουν εγκληματίες , πείνα , αδικία, κατοχή υλιστικών πραγμάτων, πολιτισμός (με την σύγχρονη έννοια δηλ τηλεοράσης ραδιόφωνα κινητά υπολογιστές κτλ κτλ ) τεχνολογία, ζήλια ΄φθόνος, ιδιοκτησία και να μην ξεχνάμε και σεξουαλικές λίμπιντο να πέσουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα αν εκλείψουν όλα αυτα τότε ο αναρχισμός θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα παράδειγμα σε ένα χωριο/περιοχή/χώρα κτλ κτλ ας πόυμε οι πολίτες ζούνε έτσι... άν κάποιος σου κλέψει ενα ζευγαρι παπουτσια το κινητο σου το μηχανακι σου αν πιασεις στο κρεβατι σου την γυναικα σου με άλλο άντρα αν κάποιος σε χτυπήσει με το αμαξι και σου ζητάει και τα ρέστα αν αν αν αν αν αν ποιος θα επιβάλει καποιο νομο η καποια ταξη θεωριτικά κανεις αν καταλαθος σκοτώσεις κάποιον σε ένα ατύχημα επειδή καταλάθος παραβίασες ενα στοπ ποιος θα σταματήσει τον πατερα του παιδιου απο το να σε λιντσάρει μεσα στο θολό του μυαλό έχει δικαίωμα να σε σκοτώσει? οχι? ποιος θα το πεί αυτό αν πάνω στην ζήλεια σου για μια γυναίκα χτυπήσεις κάποιον άσχημα και έρθουν τα αντίποινα πότε θα σταματήσει η βεντέντα? αν πάνω στα νέυρα σου τον σκοτώσεις καταλαθος με μια απλή μπουνια? (εχει συμβει δεν χρειαζεται να εισαι και δυνατος πευτοντας σπαει τον σβερκο του) πια θα έιναι η τιμωρία σου και ποιος αποφασίζει για αυτο και άν κανείς ποιος θα δώσει δίκιο στην οικογένεια ποιος θα κρίνει αν εισαι ένοχος η όχι η μπορεις να ξυλοκοπείς χωρις να σου λέει κανεις τιποτα? και χιλιαδες άλλα οποτε ο αναρχισμός για να συμβεί πρέπει ο άνθρωπος να φτάσει στο σημείο Α που για τους βουδιστες ειναι η νιρβάνα για τον χριστιανισμο είναι όμοιος του Θεου και για τους μουσουλμανος να σκοτώνουν τους άπιστους (πλάκα κανω) πρέπει ο άνθρωπος να ΄γινει ενα τελειο πνευματικο ον και να εξαφανίσει 100δες συναισθήματα απολάυσεις και μη και ψυχολογικες αρωστιες κτλ κτλ ! μακάρι να γινόταν αλλα δεν υπάρχει περίπτωση!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 δηλαδή η ποινή για εξύβριση ήταν μεγαλύτερη από την ποινή για σωματικές βλάβες? Τι θέλει να μας πει το δικαστήριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) δηλαδή η ποινή για εξύβριση ήταν μεγαλύτερη από την ποινή για σωματικές βλάβες? Τι θέλει να μας πει το δικαστήριο? Το δικαστήριο θέλει να σας πει ότι είχε στα χέρια του την δικογραφία (που δεν είχε κανείς άλλος) μελέτησε όλα τα στοιχεία (που δεν το έκανε κανείς άλλος), εξέτασε όλους τους μάρτυρες (που δεν το έκανε κανείς άλλος), συσκέφθηκε σύμφωνα με το νόμο (που δεν το έκανε κανείς άλλος), και κατέληξε στις αποφάσεις που κατέληξε. Είναι υπερβολικά απλό. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspg 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) απο ολα τα παραπανω μπορω με σιγουρια να πω οτι τελικα ναι... ο θορυβος.... ειναι.... απο... τα..... ........τακακια των φρενων! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον aspg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pong 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Εσύ τη μία γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, και την επόμενη εκθειάζεις την αποτελεσματικότητα των δικαστηρίων... Πέρα από τις αντιφάσεις σου λοιπόν, το δικαστήριο δεν συσκέφθηκε σύμφωνα με κανένα νόμο. Είδε ότι έλειπε ένα παράβολο, κι εξάντλησε τη γραφειοκρατία του αθωώνοντας τύπους που έκαναν ό,τι έκαναν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 λες και δουλεύει τίποτα άλλο στην μπανανία για να δουλέψει το δικαστήριο......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εσύ τη μία γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, και την επόμενη εκθειάζεις την αποτελεσματικότητα των δικαστηρίων... Εσύ δηλαδή από τα μηνύματά μου σ' αυτό το θέμα, εισέπραξες ότι... εκθειάζω την αποτελεσματικότητά των δικαστηρίων. Τι να πω, εντυπωσιακό άλμα λογικής. Ψάρωσα. Πέρα από τις αντιφάσεις σου λοιπόν, το δικαστήριο δεν συσκέφθηκε σύμφωνα με κανένα νόμο. Είδε ότι έλειπε ένα παράβολο, κι εξάντλησε τη γραφειοκρατία του αθωώνοντας τύπους που έκαναν ό,τι έκαναν... Πέρα από τις αντιφάσεις μου που φαντάζεσαι λοιπόν, το ότι δεν σου αρέσει η απόφαση, δεν σημαίνει ότι το δικαστήριο δεν συσκέφθηκε. Άσχετο το ένα με το άλλο. Στο καθαρά πρακτικό κομμάτι, λες οι τύποι να είπαν στον καφετζή να μην πληρώσει παράβολο; Μάλλον όχι ε; Οπότε μήπως θα έπρεπε να κατηγορήσεις... κάποιον άλλον; Επίσης στο «έκαναν ό,τι έκαναν». Άμα ξέρεις ότι έκαναν κάτι συγκεκριμένο ή ήσουν μπροστά τότε θα έπρεπε να ήσουν στην δίκη ως μάρτυρας, σωστά; Δεν θα τολμούσα να σκεφτώ ότι ποστάρεις με τόση βεβαιότητα χωρίς να ξέρεις τι έγινε, αναπαράγοντας εικασίες και φαντασιοπληξίες. Δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι; :P Εγώ διάβασα χωρίς να ξέρω τι ισχύει, ότι το σκηνικό ξεκίνησε όταν κάτι αναρχοσυριζαίοι την έπεσαν μαζεμένοι σε 2 χρυσαυγίτες που μοίραζαν φυλλάδια βρίζοντας και προπηλακίζοντας. Ωστόσο μόνο ένας τιμωρήθηκε. Ξέρω, σκανδαλίστηκες με την ανικανότητα των δικαστηρίων, πρόσεχε το καλσόν μόνο μη φύγει κανας πόντος. Κατά τα άλλα, μετά τους προπονητές του καναπέ για το ποδόσφαιρο που δεν ξέρουν ούτε το οφσάιντ, ήρθε η νέα μόδα με τους δικαστές του καναπέ που δικάζουν με κριτήριο τις συμπάθειές ή αντιπάθειές τους. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2012 από τον Phorever 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Δεν μπορώ να βρω τίποτα ενδιαφέρον ή άξιο αναφοράς σε αυτή την "είδηση". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pong 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Εσύ δηλαδή από τα μηνύματά μου σ' αυτό το θέμα, εισέπραξες ότι... εκθειάζω την αποτελεσματικότητά των δικαστηρίων. Τι να πω, εντυπωσιακό άλμα λογικής. Ψάρωσα. Είσαι πολύ καλός στον εντοπισμό αλμάτων λογικής τελικά. Συνέχεια αυτήν τη δουλειά κάνεις εδώ μέσα, είναι ο μόνιμος αντίλογός σου. Πετάς ένα "άλμα λογικής", το οποίο ακούγεται και λίγο ψαγμένο, και νομίζεις ότι καθάρισες. Τέλος πάντων, παραπάνω λοιπόν περιγράφεις τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούσε το τέλειο δικαστήριο, διότι έτσι θα λειτουργούσε, και τον προβάλλεις σε υπάρχον δικαστήριο. Άρα; Πέρα από τις αντιφάσεις μου που φαντάζεσαι λοιπόν, το ότι δεν σου αρέσει η απόφαση, δεν σημαίνει ότι το δικαστήριο δεν συσκέφθηκε. Άσχετο το ένα με το άλλο. Αν συσκέφθηκε, προφανώς το έκανε επί της διαδικασίας, κι όχι επί της ουσίας, επί του επιδίκου. Στο καθαρά πρακτικό κομμάτι, λες οι τύποι να είπαν στον καφετζή να μην πληρώσει παράβολο; Μάλλον όχι ε; Οπότε μήπως θα έπρεπε να κατηγορήσεις... κάποιον άλλον; Επίσης στο «έκαναν ό,τι έκαναν». Άμα ξέρεις ότι έκαναν κάτι συγκεκριμένο ή ήσουν μπροστά τότε θα έπρεπε να ήσουν στην δίκη ως μάρτυρας, σωστά; Δεν θα τολμούσα να σκεφτώ ότι ποστάρεις με τόση βεβαιότητα χωρίς να ξέρεις τι έγινε, αναπαράγοντας εικασίες και φαντασιοπληξίες. Δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι; :P Εγώ διάβασα χωρίς να ξέρω τι ισχύει, ότι το σκηνικό ξεκίνησε όταν κάτι αναρχοσυριζαίοι την έπεσαν μαζεμένοι σε 2 χρυσαυγίτες που μοίραζαν φυλλάδια βρίζοντας και προπηλακίζοντας. Ωστόσο μόνο ένας τιμωρήθηκε. Ξέρω, σκανδαλίστηκες με την ανικανότητα των δικαστηρίων, πρόσεχε το καλσόν μόνο μη φύγει κανας πόντος. Κατά τα άλλα, μετά τους προπονητές του καναπέ για το ποδόσφαιρο που δεν ξέρουν ούτε το οφσάιντ, ήρθε η νέα μόδα με τους δικαστές του καναπέ που δικάζουν με κριτήριο τις συμπάθειές ή αντιπάθειές τους. Δεν ξέρω ποιος είπε τι και σε ποιον καφετζή, δεν εξετάζω αυτό το πράγμα, αν και γι' αυτό ακριβώς σπεύδεις να με κατηγορήσεις. Εγώ είπα απλά ότι κάποιοι τύποι "έκαναν ό,τι έκαναν", που μπορεί να σημαίνει ότι έδειραν κι έσπασαν, μπορεί να σημαίνει και τίποτα απολύτως. Εσύ είσαι αυτός που έχει βγάλει τα συμπεράσματά του χωρίς να είναι παρόν, βάσει συμπαθειών, και σπεκουλάρει. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Phorever πιο "ουδέτερος" πεθαίνεις Μάθε λοιπόν στα γεράματα πως τα ελληνικά δικαστήρια ειδικά σε πολιτικά φορτισμένες υποθέσεις μόνο αντικειμενικά δεν είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες