Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2005 Μια και οι διακοπές σχεδόν τελείωσαν, και ζορίζομαι για να ξαναμπώ στο ρυθμό της πόλης, Θα βρίσκομαι στο Cohiba, Μπότσαρη-Μακεδονίας-Σόλωνος, απέναντι από το βενζινάδικο της Shell, σήμερα Τετάρτη, από οκτώμισυ μέχρι τις δέκα - δέκαμισυ. Θα χαρώ αν περάσει κάποιος από κει. Κόκκινο R1 παρκαρισμένο μπροστά. ΥΓ. 1. Κερνάω εγώ (για να μη νομίσει κανένας ότι τα παίρνω από το μαγαζί αλλά μόνο την πρώτη γύρα) ΥΓ 2. Πάω εκεί γιατί οι ιδιοκτήτες έχουν μηχανές και τις συμπαθούν, έχει καλό πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο μπροστά και δίπλα, και τα ποτά και οι σερβιτόρες είναι εντάξει. ΥΓ 3. Μην αγχώνεστε, και αύριο Πέμπτη και Παρασκευή, εκεί θα είμαι τις ίδιες ώρες περίπου. Αν κάποιος συνάδελφος έχει να προτείνει κάτι άλλο, ευχαρίστως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2005 Άμα βολέψει γκαρντάσι μπορεί να περάσω αύριο ή μεθαύριο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 Τελικά, τις μπύρες τις πίνω μαζί με τη σερβιτόρα .... Από βδομάδα, ας βάλει άλλος μέρος και ώρα συνάντησης ... Θα προσπαθήσω φιλότιμα να περάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 Θα είσαι και σήμερα εκεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 (τροποποιήθηκε) Otan anevo magkes Thes/niki tha keraso ego sto "Arxegono" (25 Martiou) an to xerei kaneis, kalos! :D :D :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2005 Τελικά, τις μπύρες τις πίνω μαζί με τη σερβιτόρα .... Καλα πες μας οτι ειχες βαλει στο ματι τη σερβιτορα τωρα, και ασε τα δηθεν μοτο-ραντεβου που θα της ελεγες για να την εντυπωσιασεις... :P :P :P :P Φιλαρακι δυστυχως μου πεφτεις λιγο μακρυα... Διαφορετικα δεν θα ειχα καμια αντιρρηση να περναγα να μου την γνωριζες κι εμενα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες