Jump to content
μάθο...

Ιδανικος μοτοσυκλετισμος για τον καθενα...

Εχεις-δεχομαστε οτι εχεις-χρονο και χρημα...  

138 ψήφοι

1. 1. Τι θα εκανες ως ιδανικη απασχοληση με το μοτοσυκλετισμο;

• Ταξιδια.Μακρυνα κι ονειρεμενα!Ντεφακτο!
    • Θα αγοραζα πολλες και διαφορετικες μοτοσυκλετες και θα εκανα οσα μπορουσα με αυτες
    • Χωμα φιλε.Πολυ χωμα.Απο πιστες μεχρι εντουροταξιδια!!!Γουσταρω τρελλά!
    • Πιστααα!Γυροβολιές και σπασιμο στα χρονομετρα.Ξυνω και γουσταρω!
    • Αγωνες.Εμπλοκη και να βγαλω τις κ@υλες μου βλεποντας και τι αξιζω.
    • Συνδιασμο.Λιγο ταξιδια λιγο πιστα λιγο χωμα.Ολα ολα ολαααα!!!!
    • Τιποτα ιδιαιτερο.Ισως οτι κανω και τωρα αλλά λιγο παραπανω αντε.Μια χαρα ειμαι και τωρα
    • Ισως και να σταματουσα τις μοτο αν εχια χρονο-χρημα.Εχω άλλα κατα νου ως απωθημενα!
      0
    • Συλλεκτης μοτο.Το εχω απωθημενο το γουσταρω.Να τις εχω ολες,οσες μπορω και να τις χαζευω.Για παρτη μου!
    • Αλλο θα εκανα.Αφου χρονο και χρημα εχω...θα σου πω τι(ε πες ντε)

Recommended Posts

άμα είχα χρόνο και λεφτά και δεν υπήρξε σχόλιο,θα έπαιρνα ένα ακριβό και ελαφρύ κράνος και για μηχανάκι θα είχα ένα piaggio zip 50 2t.500 euro ,μια μικρή σκοινί και τίποτα άλλο..το όνειρο μου να πηγαίνω να πηγαίνω να μην σταματάω και απλά να ακολουθάω τις ταμπέλες χωρίς να ξέρω που βγάζει!θα γύριζα όλη την ελλάδα έτσι!αργά αλλα σταθερά!

και αμα ειμουν κανα 2 χρονια μεγαλιτερος θα επερνα ενα beverly 500 η κανα 1000 για πιστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε mAthosalas θέτεις ένα πολύ δύσκολο ερώτημα σε μία πολύ ιδιόμορφη εποχή, όπου έχουμε πνίξει τα όνειρα στον καιάδα κι έχουμε μετατρέψει τις βασικές ανάγκες διασκέδασης και εκτόνωσης του ανθρώπινου νου σε όνειρα. Κάθε εμπόδιο σε καλό βέβαια, -έτσι λένε- μιας και μερικές φορές σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

Σίγουρα η απάντηση μου στο ίδιο ερώτημα πρίν 3-4 χρόνια θα ήταν διαφορετική και πιο καταναλωτική.

Πλέον όμως πιστεύω πως δεν είχε πλάκα να προσπαθείς να λιώσεις ένα 1000 σε μία πίστα όσο πλάκα θα είχε να προσπαθείς να λιώσεις ένα 250 wana be ss.

Δεν θα είχε πλάκα να γυρίσεις τον κόσμο μ ένα GS1200 ή ένα Varcadero αλλά μ ένα μεσαίο on-off ή μ ένα 600άρι ψευδοεντούρο. Ή γιατί όχι και μ ένα 400άρι η 500άρι.

Κάτι σαν αυτούς που ξεκινάνε και πηγαίνουν με vespa στο Nordkapp!

Σήμερα που μιλάμε λοιπόν στην Ελλάδα του 2012 σαν πρώτη επιλογή, θα πάρω το "ταξίδι στον κόσμο" μ ένα μεσαίο τύπου on-off Africa, KLE, V-Strom, F800GS κτλ

Σαν δεύτερη επιλογή ένα VFR 400 ή κάτι τέτoιο να λιώνω τις ξύστρες στις πίστες και να βολτάρω στα ορεινά ασφάλτινα στροφιλίκια της Πίνδου!

Ζητάω πολλά;;;;;;

Τροποποιήθηκε από τον Revelator

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζητάω πολλά;;;;;;

Το πολλα ειναι το αποτελεσμα διασκεδαση δια χρημα...οσο πιο μεγαλο βγαινει τοσο πιο λιγα ζητας...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..δεν ξερω ρε παιδια αλλα δεν προλαβα να παρω μηχανακι και κοιταζω για το επομενο. Θελω ολα τα στυλ μηχανων γαμωτο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα