Jump to content
danis1235

Αγορά παπιού 50cc (στα χαρτιά)

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.. Ειμαι 16 στα 17 και τον τελευταιο καιρο ψαχνω για παπι 50 κυβικων γιατι σε λιγες μερες θα παρω το διπλωμα και θελω να ειμαι νομιμος.. ψαχνω για κατι που να ειναι κυριως 50 στα χαρια και ανεβασμενο δηλαδη μεχρι 125.. το καλυτερο που εχω βρει ειναι το daytona to sprinter αλλα και το DY..επισης εχω βρει και τα kymco που ειναι περιπου το ιδιο σε τιμη και λιγο παραπανω.. επισης μου προτειναν ενα loncin blade το οποιο ειναι 50 στα χαρτια αλλα ανεβασμενο σε 80 1.150 ευρω! Ξερω οτι δεν ειναι πολυ αξιοπιστο μηχανακι αλλα σε σχεση με τα αλλα ειναι πιο φτηνο και ετσι οπως το θελω.. θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτα τα μηχανακια και τις προτασεις σας στο θεμα.. σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα σε ολους.. Ειμαι 16 στα 17 και τον τελευταιο καιρο ψαχνω για παπι 50 κυβικων γιατι σε λιγες μερες θα παρω το διπλωμα και θελω να ειμαι νομιμος.. ψαχνω για κατι που να ειναι κυριως 50 στα χαρια και ανεβασμενο δηλαδη μεχρι 125.. το καλυτερο που εχω βρει ειναι το daytona to sprinter αλλα και το DY..επισης εχω βρει και τα kymco που ειναι περιπου το ιδιο σε τιμη και λιγο παραπανω.. επισης μου προτειναν ενα loncin blade το οποιο ειναι 50 στα χαρτια αλλα ανεβασμενο σε 80 1.150 ευρω! Ξερω οτι δεν ειναι πολυ αξιοπιστο μηχανακι αλλα σε σχεση με τα αλλα ειναι πιο φτηνο και ετσι οπως το θελω.. θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτα τα μηχανακια και τις προτασεις σας στο θεμα.. σας ευχαριστω προκαταβολικα!

το μπλε δεν γινεται αν δεν αλλαξεις μυαλα

το κοκκινο ειναι πως πρεπει να αλλαξεις μυαλα κ μετα να μιλησουμε υπο σωστη βαση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα και σε σενα! :)

για να εισαι νομιμος πρεπει να καλυπτει το διπλωμα σου το δικυκλο που καβαλας!

μεινε στα 50cc!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μπλε δεν γινεται αν δεν αλλαξεις μυαλα

το κοκκινο ειναι πως πρεπει να αλλαξεις μυαλα κ μετα να μιλησουμε υπο σωστη βαση!

Οκ φιλε..καταλαβα οτι πρεπει να αλλαξω μυαλα!.. μπορεις ομως να μου πεις κατι σχετικα με τα μηχανακια?

Γεια χαρα και σε σενα! :)

για να εισαι νομιμος πρεπει να καλυπτει το διπλωμα σου το δικυκλο που καβαλας!

μεινε στα 50cc!

Καταλαβαινω αυτο που μου λες..απλα θελω κατι που να ειναι ή ανεβασμενο..ή απλα 50αρι αλλα να αντεχει και να μπορει να παρει και δικαβαλο σε ανηφορες και τετοια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι σε διχρνο τοτε ειναι ιδανικο σε 50cc!

Απο οσο ξερω ομως..καιει πολυ το διχρονο..έτσι δεν ειναι? Και αν μπορείς πες μου τη γνωμη σου για αυτα τα μηχανακια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε και τι να κανουμε αλλα ειναι μονοδρομος στα 50αρια! 50αρι και 4χρονο δεν παει βημα! ειδικα ανηφορες και δικαβαλο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα θες να ανεβαινεις φτηνα, νομιμα και χωρις να κολλας ανηφορες..περιμενε 1.5 χρονο ακομη και παρε και 250 αμα θες να τις περνας τις ανηφορες για πλακα

τωρα..γιατι σου λεμε μεινε στα 50..αμα παρεις υπερκυβισμενο(ο θεος να το κανει) μηχανακι στα 80-82-102 και εγω δεν ξερω τι κυβικα ενω το διπλωμα σου σου επιτρεπει 50 και τυχει και εχεις ατυχημα σοβαρο, υπαρχει πιθανοτητα να ελενξουν το μοτερ σου..και τοτε την πατησες πραγματικα

Πιστευω με ενα 80αρι,χωρις να θελω να στο παιξω παρανομος γιατι ουτε ειμαι θα εισαι καλα.

για μερικα διχρονα ισχυει αυτο με την καταναλωση..φυσικα οποιαδηποτε πανω απο 3.5 λ/100χμ θεωρειται μεγαλη για ενα 50αρακι..αλλα σε καποια(runner) μιλαμε για γυρω στα 8-9 λιτρα/100χμ

Φιλου μου Aprilia RX(supermotard) καιει 4.5 λιτρα και πραγματικα οταν το ακουσα επαθα..το πουλαει κιολας..αμα σε ενδιαφερει κατι περι αυτου στειλε μου ενα pm μην κανω διαφημισεις εδω

Τροποποιήθηκε από τον george3021

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα θες να ανεβαινεις φτηνα, νομιμα και χωρις να κολλας ανηφορες..περιμενε 1.5 χρονο ακομη και παρε και 250 αμα θες να τις περνας τις ανηφορες για πλακα

τωρα..γιατι σου λεμε μεινε στα 50..αμα παρεις υπερκυβισμενο(ο θεος να το κανει) μηχανακι στα 80-82-102 και εγω δεν ξερω τι κυβικα ενω το διπλωμα σου σου επιτρεπει 50 και τυχει και εχεις ατυχημα σοβαρο, υπαρχει πιθανοτητα να ελενξουν το μοτερ σου..και τοτε την πατησες πραγματικα

Πιστευω με ενα 80αρι,χωρις να θελω να στο παιξω παρανομος γιατι ουτε ειμαι θα εισαι καλα.

για μερικα διχρονα ισχυει αυτο με την καταναλωση..φυσικα οποιαδηποτε πανω απο 3.5 λ/100χμ θεωρειται μεγαλη για ενα 50αρακι..αλλα σε καποια(runner) μιλαμε για γυρω στα 8-9 λιτρα/100χμ

Φιλου μου Aprilia RX(supermotard) καιει 4.5 λιτρα και πραγματικα οταν το ακουσα επαθα..το πουλαει κιολας..αμα σε ενδιαφερει κατι περι αυτου στειλε μου ενα pm μην κανω διαφημισεις εδω

Οχι φιλε..δε με ενδιαφερει κατι τετοιο..ευχαριστω παντως.. εχεις να μου πεις τιποτα για το loncin blade?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εχω δει και αυτη την αναρτηση..αλλα αλλαζει μετα το θεμα..και στη δικη μου περιπτωση μιλαμε για 80αρι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε νομιζεις οτι ενα υπερκυβισμενο καλο 125 θα καει λιγοτερο απο ενα 50 διχρονο?λαθος..

α και ενα ραννερ 50 η ενερτζι, η κατι αλλλο παει καλητερα οταν ειναι μαμα απο ενα 80 λονκιν.απλα.και με αυτα τα λευτα βρισκει ανετα καποιο απο αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ φιλαρακι..τωρα παντως δεν εχει σημασια γιατι πηρα τελικα ενα daytona dy..οποτε ανουσια η συζητηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα