moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 καλημερα σε ολους!Καινουριος ειμαι στο φορουμ και ελπιζω να μη ξεκιναω το θεμα μου σε λαθος στηλη και κατηγορια!Ηθελα να μου πει καποιος κατοχος της yamaha xj6 naked τι συμπεριφορα εχει μεσα στην πολη γενικα!Εχει τυχει να διαβασω σε καποια φορουμ απο 1-2 κατοχους της μηχανης,πως μετα απο μερικα χιλιομετρα εντος πολης,υπερθερμανθηκε ο κινητηρας και αναψε λαμπακι αμεσως..Βεβαια και οι ιδιοι αναφερουν πως δεν τους αρεσε αυτο τοσο!Ειναι τοσο ευκολο να υπερθερμανθει ενα τετρακυλινδρο σε κινηση μεσα στην πολη?Ειναι τοσο ακαταλληλο για πολη?Μου αρεσει σαν μοτοσυκλετα..τωρα εχω μηχανη 250 κυβικα και επιθυμω αργοτερα να αγορασω μια yamaha xj6..αν ειναι να ταλαιπωρειται τοσο μεσα στην πολη να το σκεφτω καλυτερα! Ευχαριστω εκ των προτερων!Επισης να μου πειτε ποσα χιλιομετρα καλυπτει περιπου η μηχανη αυτη με γεματο ντεποζιτο υπο φυσιολογικη χρηση!Οχι πολλα γκαζια,περισσοτερο πολη και λιγοτερο εξω εθνικη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
notissfak 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) κατ αρχας καλως μας ηρθες!...τωρα το θεμα της υπερθερμανσης δεν παιζει!...την εχω 1,5 χρονο και το 90% της μεταχειρησης της ειναι μεσα στην πολη...δεν εχω δει ουτε μια φορα το λαμπακι της θερμακρασιας να αναβει...η θερμοκρασια της ναι μεν θ ανεβει αλλα σε φυσιολογικα και οχι επικυνδινα επιπεδα....βασικα το μηχανακι συμπεριφερεται αψογα και ειναι παρα πολυ ευκολο στην οδηγηση του...εγω απο beverly 250 πηγα στο xj6 και επαθα πλακα με την ευκολια του!...γενικα ειναι απ τα πιο δικαια μηχανακα τις κατηγοριας του τι ιδιο και η τιμη του γι αυτα που σου προσφερει....το μονο προβλημα που ισως θα χεις ειναι σε κανα ταξιδακι το οτι θα σε ταλαιπωρησει λιγακι ο αερας...αλλα το γυμνο ειναι αλλη κ@@υλ@ λιγο σκυψημο και ολα λυνονται!....παντως τσεκαρε στο φορουμ εχουμε φτιαξει τοπικ με ολους τους κατοχους xj6 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1......τωρα για την καταναλωση με ενα προχειρο υπολογισμο που χω κανει ειναι κανα 8αρι λιτρα ανα 100χλμ δηλαδη με ενα τεποζιτο κανεις γυρω στα 240 χλμ ΑΑ και οτι και αν διαλεξεις.....ABS! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2012 από τον notissfak 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Φίλε moto_bill μια παρατήρηση πριν απαντήσουν όσοι γνωρίζουν στο πολύ ενδιαφέρον θέμα που ξεκίνησες. Είμαι και εγώ κάτοχος του Wolf 250 όπως και εσύ και αν μου λέγανε τώρα να πάρω κάτι μεγαλύτερο, θα ήθελα το xj6! Πάλι δηλαδή έχουμε ταύτιση απόψεων! Τυχαίο; Μάλλον όχι και νομίζω ότι μοιάζουν αρκετά τα δύο μοντέλα οπτικά γι' αυτό και μας αρέσουν πιθανότατα. Αυτό ήθελα να σχολιάσω και συγνώμη για το και πάλι. Τα σέβη μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Φιλε μου Notissfak ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!Καλως σας βρηκα και 'γω επισης!Πολυ θετικα σχολια ακουω για το xj6 και χαιρομαι πολυ γι'αυτο!!Θα ηθελα ισως αργοτερα να ειναι η μοτοσυκλετα που θα εχω,αν και με το μικρουλι το Sym Wolf που εχω τωρα επισης ειμαι πολυ ευχαριστημενος και εχω εναν καποιο ερωτα! Σ'αυτο το σημειο που αναφερω το λυκακι και τον ερωτα,να χαιρετησω και τον φιλο μου τον Orlias!Φιλε μου χαμογελασα μολις διαβασα το μηνυμα σου!Ταυτιση γουστων και αποψεων,ετσι?Μας αρεσε στα μικρα κυβικα το λυκακι και σε μεγαλυτερα το xj6 και τους δυο!!Χε χε,καλο αυτο φιλαρακι μου,θα κανουμε συζητησεις αρκετες εδω μεσα!Παντως προς το παρον ας απολαυσουμε τα λυκακια μας που ειναι και πολυ οικονομικα,και αν μας επιτρεψει η οικονομικη κρισαρα που βιωνουμε να ανεβουμε κυβικα αργοτερα,καλως να μας ερθει και η xj6! Καλοταξιδες να τις εχουμε ολοι μας και προσεχτικοι να ειμαστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 κατ αρχας καλως μας ηρθες!...τωρα το θεμα της υπερθερμανσης δεν παιζει!...την εχω 1,5 χρονο και το 90% της μεταχειρησης της ειναι μεσα στην πολη...δεν εχω δει ουτε μια φορα το λαμπακι της θερμακρασιας να αναβει...η θερμοκρασια της ναι μεν θ ανεβει αλλα σε φυσιολογικα και οχι επικυνδινα επιπεδα....βασικα το μηχανακι συμπεριφερεται αψογα και ειναι παρα πολυ ευκολο στην οδηγηση του...εγω απο beverly 250 πηγα στο xj6 και επαθα πλακα με την ευκολια του!...γενικα ειναι απ τα πιο δικαια μηχανακα τις κατηγοριας του τι ιδιο και η τιμη του γι αυτα που σου προσφερει....το μονο προβλημα που ισως θα χεις ειναι σε κανα ταξιδακι το οτι θα σε ταλαιπωρησει λιγακι ο αερας...αλλα το γυμνο ειναι αλλη κ@@υλ@ λιγο σκυψημο και ολα λυνονται!....παντως τσεκαρε στο φορουμ εχουμε φτιαξει τοπικ με ολους τους κατοχους xj6 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1......τωρα για την καταναλωση με ενα προχειρο υπολογισμο που χω κανει ειναι κανα 8αρι λιτρα ανα 100χλμ δηλαδη με ενα τεποζιτο κανεις γυρω στα 240 χλμ ΑΑ και οτι και αν διαλεξεις.....ABS! Γιατι εχω την εντυπωση παντως πως βγαζεις και λιγο περισσοτερα απο 240 χιλιομετρα που αναφερεις?Ισως αρκετα να ειναι τα 8 λιτρα,γυρω στα 6 λιτρα νομιζω καιει απ'οσο αναφερουν τα επισημα σαιτς και αλλοι κατοχοι!Οσο για το χτυπημα του αερα στα ταξιδακια,ενταξει,μαζι σου και ΄γω!Λατρευω τα γυμνα φιλε μου,χε χε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 κατ αρχας καλως μας ηρθες!...τωρα το θεμα της υπερθερμανσης δεν παιζει!...την εχω 1,5 χρονο και το 90% της μεταχειρησης της ειναι μεσα στην πολη...δεν εχω δει ουτε μια φορα το λαμπακι της θερμακρασιας να αναβει...η θερμοκρασια της ναι μεν θ ανεβει αλλα σε φυσιολογικα και οχι επικυνδινα επιπεδα....βασικα το μηχανακι συμπεριφερεται αψογα και ειναι παρα πολυ ευκολο στην οδηγηση του...εγω απο beverly 250 πηγα στο xj6 και επαθα πλακα με την ευκολια του!...γενικα ειναι απ τα πιο δικαια μηχανακα τις κατηγοριας του τι ιδιο και η τιμη του γι αυτα που σου προσφερει....το μονο προβλημα που ισως θα χεις ειναι σε κανα ταξιδακι το οτι θα σε ταλαιπωρησει λιγακι ο αερας...αλλα το γυμνο ειναι αλλη κ@@υλ@ λιγο σκυψημο και ολα λυνονται!....παντως τσεκαρε στο φορουμ εχουμε φτιαξει τοπικ με ολους τους κατοχους xj6 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1......τωρα για την καταναλωση με ενα προχειρο υπολογισμο που χω κανει ειναι κανα 8αρι λιτρα ανα 100χλμ δηλαδη με ενα τεποζιτο κανεις γυρω στα 240 χλμ ΑΑ και οτι και αν διαλεξεις.....ABS! Να σε ρωτησω μια λεπτομερεια ακομα φιλε Notissfak..στο κοντερ η xj6 εχει ενδειξη ταχυτητας?Φυσικα δεν εννοω χιλιομετρητη,με ποση ταχυτητα τρεχεις δηλαδη,εννοω αν εχει ενδειξη ταχυτητας 1ης,2ης,3ης,κλπ..Απ'οσο προσπαθω να δω σε διαφορα βιντεακια στο you tube,δεν εχω διακρινει καπου αυτην την ενδειξη..καπως χρησιμη τη θεωρω,μερικες φορες ξεχνας ποια ταχυτητα εχεις μεσα στο κιβωτιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
notissfak 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Να σε ρωτησω μια λεπτομερεια ακομα φιλε Notissfak..στο κοντερ η xj6 εχει ενδειξη ταχυτητας?Φυσικα δεν εννοω χιλιομετρητη,με ποση ταχυτητα τρεχεις δηλαδη,εννοω αν εχει ενδειξη ταχυτητας 1ης,2ης,3ης,κλπ..Απ'οσο προσπαθω να δω σε διαφορα βιντεακια στο you tube,δεν εχω διακρινει καπου αυτην την ενδειξη..καπως χρησιμη τη θεωρω,μερικες φορες ξεχνας ποια ταχυτητα εχεις μεσα στο κιβωτιο! ναι η αληθεια ειναι οτι εχω παρατιρησει μεγαλη καταναλωση στα ταξιδια μου...σε ταχυτητες 150-160 σταθερα..... οσο για το κοντερ δεν υπαρχει ενδειξη ταχυτητων, μονο τα παπια εχουνε αυτη την ενδειξη και οντως χρειαζεται!...υπαρχει βεβαια η λυση του να βαλεις το κοντερ ενδειξης ταχυτητων εξτρα με κανα 100ρικο νομιζω...ψαξτο λιγακι θα το βρεις....αν και σιγα σιγα με την εμπειρια θα καταλαβαινεις ποια ταχυτητα εχεις μεσα μην σε αγχωνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 ναι η αληθεια ειναι οτι εχω παρατιρησει μεγαλη καταναλωση στα ταξιδια μου...σε ταχυτητες 150-160 σταθερα..... οσο για το κοντερ δεν υπαρχει ενδειξη ταχυτητων, μονο τα παπια εχουνε αυτη την ενδειξη και οντως χρειαζεται!...υπαρχει βεβαια η λυση του να βαλεις το κοντερ ενδειξης ταχυτητων εξτρα με κανα 100ρικο νομιζω...ψαξτο λιγακι θα το βρεις....αν και σιγα σιγα με την εμπειρια θα καταλαβαινεις ποια ταχυτητα εχεις μεσα μην σε αγχωνει Οκ,ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες