Jump to content
NavySeal_

Ζημιες ατυχηματος,ασφαλιστικη κ συνεργειο!

Recommended Posts

όταν πας να αποζημιωθείς μη κλαίγεσαι που σ έκοψε ο συνεργειας μεγάλα τιμολόγια .

εσύ δεν πηγές σ'αυτον ? χαρη σου εκανε οπως εκανε και στον εαυτο του αχαχαχχαχ :hunter: :hunter: :shoot: :shoot: :shoot::hunter: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αυτο ακριβως μου ηρθε να του κανω :hunter::shoot::hunter: ναι δυστυχως πηγα σε αυτον γτ οπως προανεφερα εχει σχεδον το μονοπωλειο στην περιοχη... 100000 φορες να πηγαινα στον μαστορα μου που κανει μονο επισκευες κλπ (εχει μεγαλο ονομα κ ετσι ειναι) κ ας πληρωνα πιο ακριβα τα ανταλλακτικα γτ του τα πουλανε πιο ακριβα μιας κ δν ειναι κ μαγαζι. παλι θα ειχα κερδος εγω γτ θα ηταν πιο κατω η τιμη απο τα περαστικα + αυτος μου εχει κανει πολλα πραγματα με μηδαμινο κερδος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει ο μάστορας είναι άντε γειά. Οφείλει να κοστολογήσει και τα ανταλλακτικά και την εργασία του και να σου πεί, φίλε 95 είναι τα ανταλλακτικά και 65 τα εργατικά. Από κει και πέρα ή το δέχεσαι ή αν διαφωνείς, του λές φχαριστώ δε θα πάρω, θα πάω αλλού. Επίσης απ το 'όσο θέλω χρεώνω' καταλαβαίνει κανείς το ποιόν του

Αλλά και συ μωρ αδερφάκι μου, μη πας με κλειστά μάτια. Αφού τον ξέρεις ότι είναι τρομπόνι, ρώτα πρώτα το χρηματικό και μέτα πράξε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος ειναι δηλαδη κ χρεωσε 65 ευρω? σιγα την κωλοδουλεια που εκανε... σωστο αυτο που λες που δν ρωτησα ποσο θ μ επαιρνε για περαστικα ΑΛΛΑ δν πηγα με κλειστα τα ματια... πηγα πολυ ενημερωμενος γτ ηξερα ακριβως τις τιμες των ανταλλακτικων κ ακριβως τα περαστικα μιας κ το 1 ανταλλακτικο μαζι με τα περαστικα τα ειχα πληρωσει πιο παλια σε αυτον. δν μπορει ομως να μ λεει ξερεις τι τοτε στο χρεωσα τοσο κ μετα να μ το χρεωνει με τεραστιο ποσοστο κερδους χωρις να υπολογιζει κατι...

Επισης η ασφαλιστικη με πιεζε ωστε να το παω σε συνεργειο για να το δει πραγματογνωμονας. μεσα στην πιεση των μαθηματων φροντιστηριων το πηγα σε αυτον.. Αποδειχτηκε μεγαλο λαθος κ γενικως μαζι με το σημερινο μ εχει φερθει πολυ ασχημα γιαυτο αλλωστε μετα το 1ο σερβις στο μηχανακι που μ το εκανε τσαμπα τον αλλαξα κ τον ειχα μονο για εγγυηση κ για τα πλαστικα.

Edit:

εγινες μελος για να γραψεις μονο αυτο?

τεσπα ... καλημερα

αυτο σε μενα πηγαινε?

Τροποποιήθηκε από τον NavySeal_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα οτι έγινε έγινε,απλα έμαθες στο μέλλον να ρωτάς πόσο θα κοστίσουν τα εργατικά ΠΡΙΝ ξεκινήσεις την εργασία και μετά προχωράς εαν σου κάνει...και γενικά να ξέρεις οτι ισχύει και νόμιμα το οτι θέλουν χρεώνουν και αν δεν θές πάς αλλού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αξιοσημειωτο να αναφερω το οποιο κ ξεχασα να το γραψω, στην αρχη η ασφαλιστικη ειχε βγαλει ανακοινωση οτι καλυπτει το 100% της ζημιας. με βαση αυτο οταν το ειχα μαθει πηγα κ μου τα εβαλαν. Αφοτου τα εβαλα, μετα απο καμια 3 εβδομαδες ξαναβγηκε πορισμα οτι κ καλα εφταιγα εγω κ μπαρουφες... αυτο ειναι το σημαντικο της υποθεσης το οποιο εσφαλμενα ξεχασα να πω οταν δημιουργησα το ποστ... Κ για να μην φανει οτι αντιτιθεμαι με αυτα που ελεγα, μολις βγηκε το 50-50 τοτε αρχισα να υπολογιζω ολο το ποσο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ακριβως! μια αποδεχονται το 100% κ μια λενε οπ στασου φιλε 50-50. ε γαμησε τους λες κ δν ξερουμε τ πουστιες παιζουν σε ολο τον κοσμο... παταν στην αδυναμια του ανθρωπου κ σε εκμεταλλευονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί στο λένε εκμεταλευόμενοι τις οικονομικές καταστάσεις. Αν σε δουν να το κυνηγάς, κάνουν όπισθεν και σου δίνουν ότι δικαιούσε. Αν δεν το κυνηγήσεις βγαίνουν κερδισμένοι. Το 2ο κάνουν οι περισσότεροι, γιατί δεν είναι ενημερωμένοι για τα δικαιώματα τους. Δεν ξέρουν πως αν κερδίσεις το δικαστήριο σου πληρώνουν και τα δικαστικά. Άσε που τις περισσότερες φορές αν τους πας δικαστικά σου ζητάνε συμβιβασμό για να μην τους βγουν παραπάνω έξοδα, σε πληρώνουν 100% δίνουν και την αμοιβή του δικηγόρου σου και αποφεύγουν να τρέχουν σε δικαστήρια πληρώνοντας και εκείνοι δικηγόρους και τους δικούς σου δικηγόρους. Ειδικά αφού ξέρουν πως θα χάσουν. Απλά εσένα(και στους περισσότερους) τους ρίχνουν την μπλόφα, και αν ψαρώσεις την έκατσες.

Εμένα με καθυστερούσαν σε ατύχημα τις 10 νόμιμες εργάσιμες και τους πέρνω και εγώ ένα τηλεφωνάκι και τους λέω αν το πάτε έστω και 1 μέρα παραπάνω θα σας πάω δικαστικά για καθυστέρηση της απόφασης σας. Και εγώ έχασα κάποια λεφτά(απο τα λάστιχα και απο την ζάντα) αλλά πήρα το 95% των χρημάτων. Τα άλλα να τα βάλουν στον @#$@^@ τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα