glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Γεια σας μαγκες... Ειμαι 17χρονων, εχω ενα glx 72cc, περιπου 2χρονακια αλλα σκεφτομαι να παρω Z! Το προβλημα μου ειναι οτι εχω δυο επιλογες, ή να φτιαξω το glx (να ψαξω για 90αρι μοτερ επειδη το 50αρι εχω ακουσει πως οσο και να το φτιαξω δε θα εχει γκαζι) και μερικα συμμαζεματα ή να παρω Ζ... Εσεις τι προτεινετε? Πιο πολυ θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να βρω αξιοπιστο και καλοσυντηρημενο Ζ και αν βρω, θα ειμαι συνεχεια στο μαστορα? (μου εχουν πει οτι τα διχρονα βγαζουν προβληματα)!!! Ευχαριστω... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 κοιτα το οτι το 50αρι δν εχει γκαζια ειναι μυθος!!!! αν αλλαξεις κεφαλη , κυλυνδροπιστονα, του βαλεις ενα κρμπυρατερ μια εξατμιση και αν θυριδωσεις την καφαλη θα εισαι αρχοντας !!! ανετα μπορεις να το κανεις 100cc και ακομα 125cc!!ακομα τα πειραγματα σε αυτα τα μοτερ γινονται ευκολα και χωρις να χρειαζονται ιδιαιτερες πατεντες!!! B) τωρα το Z ειναι αλλη φαση!!! για μενα φτιαξε το glx αν δεν βρισκεις φτηνο Z!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 τα glx δεν πανε και δεν φτιανονται ?που τα ακουσες αυτα??/απο 50cc μπορεις να το κανεις αμα εχεις λευτα και 180cc και θα οργωνει αμα ειναι καλο δεν θα ξεκιναει θα θελει συμπλεκτι !μην ακους μλκιες που λενε!το ζ επισεις δεν βγαζει προβληματα αν ειναι καλοσιντιριμενο !το οτι ειναι διχρονο δεν σιμενι οτι βγαζει προβληματα !ισα ισα επειδι ο διχρονος κινιτιρας ειναι πολυ πιιο απλος βγαζει λιγα προβληματα !τωρα αμα ανεβει πανω απο 62-63mm και δεν ειναι σε καλο μαστορι ειναι λογικο καποια στιγμη να βγαλει καπιο προβλημα! σκεψου λιγο το διχρονα και τα τατραχρονα!τετραχρονο =εκκεντροφορο, βαλβιδες κλπ που δεν εχεουν τα διχρονα και θα καταλαβεις!) (για να φτιξεις ενα καλο glx θες -ανοιγμα καρτερ,στροφαλο 54 ασα(αμα εχεις λευτα takegawa),κιλινδροπιστονα ασα 54, cdi κεφαλη ,takegawa r20αγριο εκκεντροφορο (η κανα fuego που ειναι πιο φτινος) ,28 kehin pwk καρπιλατερ,ηεκτρονικη takegawa ,κοντο λεμο καρπιλατερ,ελαφρομα βολαν και πανο απο ολα σωστο ρυθμισμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 δν χρειαζετε να τα βαλει ολα επονυμα!!! για να κανει και λιγη οικονομια!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 τα glx δεν πανε και δεν φτιανονται ?που τα ακουσες αυτα??/απο 50cc μπορεις να το κανεις αμα εχεις λευτα και 180cc και θα οργωνει αμα ειναι καλο δεν θα ξεκιναει θα θελει συμπλεκτι !μην ακους μλκιες που λενε!το ζ επισεις δεν βγαζει προβληματα αν ειναι καλοσιντιριμενο !το οτι ειναι διχρονο δεν σιμενι οτι βγαζει προβληματα !ισα ισα επειδι ο διχρονος κινιτιρας ειναι πολυ πιιο απλος βγαζει λιγα προβληματα !τωρα αμα ανεβει πανω απο 62-63mm και δεν ειναι σε καλο μαστορι ειναι λογικο καποια στιγμη να βγαλει καπιο προβλημα! σκεψου λιγο το διχρονα και τα τατραχρονα!τετραχρονο =εκκεντροφορο, βαλβιδες κλπ που δεν εχεουν τα διχρονα και θα καταλαβεις!) (για να φτιξεις ενα καλο glx θες -ανοιγμα καρτερ,στροφαλο 54 ασα(αμα εχεις λευτα takegawa),κιλινδροπιστονα ασα 54, cdi κεφαλη ,takegawa r20αγριο εκκεντροφορο (η κανα fuego που ειναι πιο φτινος) ,28 kehin pwk καρπιλατερ,ηεκτρονικη takegawa ,κοντο λεμο καρπιλατερ,ελαφρομα βολαν και πανο απο ολα σωστο ρυθμισμα! τα glx δεν πανε και δεν φτιανονται ?που τα ακουσες αυτα??/απο 50cc μπορεις να το κανεις αμα εχεις λευτα και 180cc και θα οργωνει αμα ειναι καλο δεν θα ξεκιναει θα θελει συμπλεκτι !μην ακους μλκιες που λενε!το ζ επισεις δεν βγαζει προβληματα αν ειναι καλοσιντιριμενο !το οτι ειναι διχρονο δεν σιμενι οτι βγαζει προβληματα !ισα ισα επειδι ο διχρονος κινιτιρας ειναι πολυ πιιο απλος βγαζει λιγα προβληματα !τωρα αμα ανεβει πανω απο 62-63mm και δεν ειναι σε καλο μαστορι ειναι λογικο καποια στιγμη να βγαλει καπιο προβλημα! σκεψου λιγο το διχρονα και τα τατραχρονα!τετραχρονο =εκκεντροφορο, βαλβιδες κλπ που δεν εχεουν τα διχρονα και θα καταλαβεις!) (για να φτιξεις ενα καλο glx θες -ανοιγμα καρτερ,στροφαλο 54 ασα(αμα εχεις λευτα takegawa),κιλινδροπιστονα ασα 54, cdi κεφαλη ,takegawa r20αγριο εκκεντροφορο (η κανα fuego που ειναι πιο φτινος) ,28 kehin pwk καρπιλατερ,ηεκτρονικη takegawa ,κοντο λεμο καρπιλατερ,ελαφρομα βολαν και πανο απο ολα σωστο ρυθμισμα! Μήπως ξέρεις ρε φιλε πόσο θα μου πάνε περίπου όλα αυτά? Διαθέτω ένα χιλιάρικο ή και κάτι παραπάνω αλλά το θέμα είναι να του ρίξω και ένα βαψιματάκι αν αποφασίσω ν'ασχοληθώ μ'αυτό! Πάντως για 50αρι μοτέρ μου έχουν πει πολλοί ότι φτάνει μέχρι 115-125 ΤΟ ΠΟΛΥ!!! Και δε μου το είπαν 1-2 άτομα αλλά αρκετοί και ένας μάστορας... Γι'αυτό είπα να κοιτάξω για 90άρι... Όσο για το Ζ, όσοι έχουν ή είχαν λένε ότι αξίζει...οι άλλοι λενε το αντιθετο και εχω ψιλομπερδευτει δν χρειαζετε να τα βαλει ολα επονυμα!!! για να κανει και λιγη οικονομια!! δν χρειαζετε να τα βαλει ολα επονυμα!!! για να κανει και λιγη οικονομια!! Ωραίος ρε φιλε για την συμβουλη :) Τα παραπανω που ειπες, πόσο θα μου πανε σε μαστορα? Οσο για εξατμιση και η sebring που εχω νομιζω μια χαρα ειναι...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 εξαρταται τι υλικα θα του φορεσεις εννοειτε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Όσο για το Ζ, όσοι έχουν ή είχαν λένε ότι αξίζει...οι άλλοι λενε το αντιθετο και εχω ψιλομπερδευτει _____________ Φίλε μου, αφού όλοι που έχουν Ζ, και το έχουν ζήσει σου λένε οτι αξίζει, τι ακούς τους άλλους που το βλέπουν ΜΟΝΟ στον ύπνο τους, και απο την βλακεία τους σου λένε να μην πάρεις? Τέσπα, άποψή μου, περίμενε να βγάλεις το μεγάλο δίπλωμα το α1 δηλαδή, και μετά πάρε Ζ... Ή ακόμα καλύτερα, κάνε το glx 54χιλιοστά, και σε κανά χρόνο το πουλάς και πέρνεις Ζ.. Μην ανεβείς και απότομα κατηγορία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Όσο για το Ζ, όσοι έχουν ή είχαν λένε ότι αξίζει...οι άλλοι λενε το αντιθετο και εχω ψιλομπερδευτει _____________ Φίλε μου, αφού όλοι που έχουν Ζ, και το έχουν ζήσει σου λένε οτι αξίζει, τι ακούς τους άλλους που το βλέπουν ΜΟΝΟ στον ύπνο τους, και απο την βλακεία τους σου λένε να μην πάρεις? Τέσπα, άποψή μου, περίμενε να βγάλεις το μεγάλο δίπλωμα το α1 δηλαδή, και μετά πάρε Ζ... Ή ακόμα καλύτερα, κάνε το glx 54χιλιοστά, και σε κανά χρόνο το πουλάς και πέρνεις Ζ.. Μην ανεβείς και απότομα κατηγορία! Και να πάω από παπί σε παπί? Εντάξει έχει τεράστια διαφορά το glx με το Ζ αλλά σκέψου ότι αν πάρω Ζ θα το κρατήσω μαμα ή το πολύ μέχρι 58mm!!! Και σκεφτόμουν να κρατήσω το glx όπως είναι (έχει πέσει η αξία τους και κατά τη γνώμη μου αξίζουν πολύ παραπάνω απ'όσο μπορείς να τα δώσεις άρα δε νομίζω να με συμφέρει να το δώσω) και να πάρω ένα Ζ για την κ@ύλα μου :P (πριν κράξεις, και με το δίκαιο σου κι'όλας, γενικά δεν είμαι παιδί της... ) Ποία η γνώμη σου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnastasisP 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Z Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το Ζ έχει βρωμόγκαζο αδελφέ... Εγώ είχα παπί 53 χιλιοστά πάνω, και πήγα μετά στο Ζ, και έτσι όμως, η διαφορά ήταν μεγάλη, και φοβόμουν να το κυκλοφορήσω τους πρώτους 2 μήνες, χωρίς πλάκα.. Μέχρι που το συνήθησα βέβαια και με αποζημίωσε με το γκάζι του και συνεχίζει ακόμα...! Γνώμη μου, αν είναι για δίλημα μεταξύ glx 54 και Ζ προτίμησε ΦΥΣΙΚΑ το Ζ..! Άν μπορείς να έχεις glx 72 και Ζ φτιαγμένο, κάντο με 100000! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2012 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 φιλε το Z ειναι αλλη φαση!!! διχρονο ντουμανι τρελο γκαζι και πολυ δυναμη !!!! το Z θελει και πολυ προσοχη και κατα τη γνωμη μου εμπειρους οδηγους γιατι αλλιως ευκολα μπορεις να φας ασχημα τα μουτρα σου με τοσο γκαζη που διαθετη το μηχανακι αυτο !!!! εγω θα προτειμουσα την πρωτη συμβουλη του παιδιου!!! γτιαξε ενα κομπλε glx με λιγα λογια καντο τουμπανο και μετα πουλατο !!!! και παρε το Z!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 @Kost4s: Έχεις δικαιο φιλαρακι... Ευχαριστω! Να σου πω ομως, πως θα καταλαβω οτι ο αλλος δεν το εχει ξεπατωσει το Ζ που θελω να παρω? Τι πρεπει να κοιταξω περα απο σκελετο και μια αλλαγη κυλινδροπιστονων??? @AnastasisP: φιλε μου εχεις Ζ ή έχεις ακουσει καλα λογια? Αν εχεις θα μου ηταν χρησιμο να μου πεις και εσυ εντυπωσεις... :-)@axtipitos: οδηγαω περιπου δυο χρονια! εμπειρος δεν ειμαι αλλα ουτε και αρχαριος... βλεπει αλλα ατομα λενε για πρωτο μηχανακι το Ζ!!!! Οσο για το γκαζι το ειπα και πιο πανω οτι δεν ειμαι παιδι της μαλακιας αρα μη με φοβασαι για τουμπιδι (και φυσικα μπορει να μου τυχει αλλα δε νομιζω να ειναι τον πρωτο καιρο που ακομα θα μαθαινω!).... ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 καααααλα !!! αφου σε ξερω ρε .... σε εμενα τα πουλας αυτα??? φιλε μου μακαρι να το παρεις για να παω και εγω αργοτερα καμια βολτιτσα να νιωσω λιγο γκαζι γιατι με το δικο μου δν βλεπω προκοπη!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 καααααλα !!! αφου σε ξερω ρε .... σε εμενα τα πουλας αυτα??? φιλε μου μακαρι να το παρεις για να παω και εγω αργοτερα καμια βολτιτσα να νιωσω λιγο γκαζι γιατι με το δικο μου δν βλεπω προκοπη!!!!!!!!!! χαχαχα ειπα να το παιξουμε και λιγο αγνωστοι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φίλε δυστηχώς τα περισσότερα Ζ είναι λίγο παρτάλια! Βασικά πάρε κανά φίλο σου να ξέρει απο δίχρονα και να καταλάβει τίποτα.. Αν πας μόνος, άκουσέ το μην βαράει τίποτα μέσα, καμμιά μπιέλα, σκελετό κάτω απο τη σέλα και στο τιμόνι μπροστά, κοίτα να το βάλεις σε ευθεία και να μην στρίβει απο μόνο του.. Να βάζει ο άλλος καλά λάδια και βενζίνα, γιατί απο εκεί φένεται η σωστή συντήρηση.. Να σου πω επίσης οτι μόλις ψαχνόμουν για Ζ κοίταγα κάτι 200άρια, αλλα ευτυχώς δεν πήρα έτοιμο 200άρι.. Γιατί δεν ξέρεις τι φτιάξιμο έχει πάνω, και κυρίως, για να το πουλάει έχει θέμα το 200άρι.. Να κοιτάς σε 56-58 χιλιοστά, και να έχει πιστόνι WISECO ΚΑΛΎΤΕΡΑ Ή ΈΣΤΩ WOSSNER.. ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙς ΚΆΤΙ ΚΑΛΌ ΦΊΛΕ! Υ.Γ. Μεχρι πόσα $ διαθέτεις? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2012 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 Φιλε Kost4s, σιγουρα θα εχω ενα ατομο που ξερει απο διχρονα αλλα δεν ειναι μηχανικος...! Απλα ασχολειται με τα μηχανακια χρονια και ξερει... Για 200αρια απο την αρχη τα απερριψα για δυο λογους, 1ον. Επειδη ειναι σκοτωστρες αν δεν εχεις πολλα κιλα εμπειρια και 2ον. Ολοι αυτο μου ελεγαν οτι δεν ξερω τι μπορει να του εχει κανει ο αλλος... Φιλε μου σ'ευχαριστω! Διαθετω ενα χιλιαρικο ή το πολυ μετα απο λιγο καιρο εναμιση....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 Φιλε Kost4s, σιγουρα θα εχω ενα ατομο που ξερει απο διχρονα αλλα δεν ειναι μηχανικος...! Απλα ασχολειται με τα μηχανακια χρονια και ξερει... Για 200αρια απο την αρχη τα απερριψα για δυο λογους, 1ον. Επειδη ειναι σκοτωστρες αν δεν εχεις πολλα κιλα εμπειρια και 2ον. Ολοι αυτο μου ελεγαν οτι δεν ξερω τι μπορει να του εχει κανει ο αλλος... Φιλε μου σ'ευχαριστω! Διαθετω ενα χιλιαρικο ή το πολυ μετα απο λιγο καιρο εναμιση....! Μια χαρά, εγώ το είχα πάρει 1000, αλλά του έριξα άλλα 500-600 να το κάνω άνθρωπο, επειδή ήθελα "φτηνό" ο χαζός.. Καλύτερα κράτα τα λεφτά σου, και μάζεψε μέχρι 1500 να βρείς κανά κουφέτο.. Γιατί υπάρχουν αγγελίες με Ζ που έχουν 1000-1200ευρώ αλλά χρειάζονται άλλα 700 πάνω και εσύ που δεν ξέρεις θα το πάρεις και θα πιαστείς, και υπάρχουν και άλλα με 1600-1800 που είναι μια χαρά και δεν θέλουν ούτε σεντς επάνω.. Ψάχτο καλά φίλε μου! Και θα το ευχαρηστηθείς πολύ το Ζ, σου μιλώ εκ πείρας! Σου εύχομαι να βρεις διαμάντι Ζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι...! B) Να σε ρωτησω και δυο αλλα πραγματακια, εχω βρει ενα Ζ 58mm υδροψυκτο!!!!! 1400 λεει αυτος οτι το δινει... Προσεγμενο μου φαινεται αλλα για ποιο λογο να το κανει υδροψυκτο σε τοσο χαμηλα κυβικα??? Και μηπως ξερεις αν η yamaha ειχε βγαλει μαυρα μοτερ για τα Ζ? Γιατι πηρα τηλ ενα παλικαρι και μου ειπε οτι δεν το εχει βαψει αλλα ετσι το πηρε, με μαυρο μοτερ!!!! Σορρυ φιλε αλλα οπως καταλαβες εχω αρκετες απορειες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 μην ανχώνεσαι.. Αυτό για τα μαύρα μοτέρ, πρώτη φορά το ακούω, οτι είχε βγάλει μαύρα.. Πιθανώς και να το είχε βάψει ο προηγούμενος απο αυτόν ιδιοκτήτης.. Τώρα υδρόψυκτο μπορεί να είναι επειδή σε κάποια φάση, ίσως και να είχε γίνει 200, και μετά να ξαναάλλαξε κυλινδροπίστονα και να το κατέβασε κυβικά, αλλά να άφησε το ψυγείο.. Τέσπα, δεν μας χαλάει καθόλου όμως υδρόψυκτο...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 υπαρχουν πολλα καλα z ακομα αρκει να ψαξεις σε στρωνω για Ζ! ακου πως εχει με τα διχρονα 1-καινε λιγο περισσοτερο απο τα τετραχρονα και μυριζει λογω καυσης λαδιου 2-το μονο προβλημα ισως να χρειαστεις ενα νεο πιστονι μετα απο αρκετα ομως χιλιομετρα εκει βγαζουν το προβλημα 3-το σερβισ στα διχρονα ειναι πολυ πιο φθηνο το εχω κανει 3 βιδες ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxακης 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 υπαρχουν πολλα καλα z ακομα αρκει να ψαξεις σε στρωνω για Ζ! ακου πως εχει με τα διχρονα 1-καινε λιγο περισσοτερο απο τα τετραχρονα και μυριζει λογω καυσης λαδιου 2-το μονο προβλημα ισως να χρειαστεις ενα νεο πιστονι μετα απο αρκετα ομως χιλιομετρα εκει βγαζουν το προβλημα 3-το σερβισ στα διχρονα ειναι πολυ πιο φθηνο το εχω κανει 3 βιδες ειναι!ι! Ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες... :-) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 2-το μονο προβλημα ισως να χρειαστεις ενα νεο πιστονι μετα απο αρκετα ομως χιλιομετρα εκει βγαζουν το προβλημα Σπάνια, μόνο αν τα αφήσεις χωρίς λάδι κολλάνε.. Άλλο αν πέφτει η επίδοση μετά απο χρόνια, αυτό φυσιολογικό είναι, όπως σε όλα τα οχήματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gennaios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 αμα παρεις Ζ δεν θα το πηγαινεις αργα φανταζομαι,οπως και να το κανεις το πιστονι λογο της λειτουργιας τους εχει μια μικρη φθορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 το αλλαζει αμα φθαρει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Βασικά το ξεσκίζεις, αλλά οκ, αν δεν κολλήσει και δεν θες τρελές επιδόσεις το αφήνεις πάνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες