Nikos glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Γεια σας παιδια.Εχω ενα glx και θελω μπροστα να του βαλω δισκοφρενο..μπροστα εχω προφυλακτηρα απο honda innova.ποσο περιπου θα μου στοιχησει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 αναλογος και το δισκοφρενο που θα βαλεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 όταν λες προφυλακτήρα τι εννοείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 το φτερο λογικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 nai to mprostino ftero...diskoplaka exw vrei.gia ta ipoloipa 9elw na ma9w Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 πρεπει σιγουρα να αλλαξεις και τις μπροστινες αναρτησεις σου γιατι σε αυτες του glx δν μπαινει δισκοπλακα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 πρέπει να αλλάξεις σταυρό μπουκάλες να βάλεις δαγκάνα τράμπα φρένου στο τιμόνι, αλλά το πιο σημαντικό , πρέπει να κάνεις πατέντα ώστε να κρατιέται ίσια ο σταυρός όταν στρίβεις το τιμόνι....στο περίπου, σταυρός 30, μπουκάλες 40, δαγκάνα 40, τρόμπα 40, σωληνάκια 5, αποστάτη για την δαγκάνα 5.. τώρα αν πας σε γνωστό μαγαζί με λίγο παζάρι κτλ ίσως όλα μαζί 130-140.. από εκεί και πέρα θα πρέπει να φτιάξεις μια λάμα και να την βιδώσεις η να την κάνεις ηλεκτροκολληση, αν δεν ξέρεις θα πας σε μάστορα που θα ξέρει άρα κάνα 50 ακόμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 αστα να πανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 ναι έχει αρκετή δουλειά για να το κάνεις, και χρήμα βεβαία αλλά είναι ωραίο στο τέλος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Πολυ φασαρια ρε παιδι μου ..... γιατι δεν το αφηνεις οπως ειναι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 για ομορφια προφανως! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 ή και για καλύτερη ασφάλεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες