Jump to content
Sign in to follow this  
GLXxXxXxXxX

GLX 50cc βοηθήστε ειμαι άπειρος.

Recommended Posts

Για σας παιδιά , ειμαι νέος στο forum αυτό.Σε λίγο τελιώνω σχολείο και θα πάρω δίπλωμα.Μετά θέλω να του κάνω κάποιες βελτιώσεις.

Μπορώ να βάλω την συγκεκριμένη μηχανή σε GLX??

http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=31991

Ακόμα , τι άλλες μετατροπές έχετε να μ προτήνεται για αυτόν τον κινητήρα??

Αν δεν τον πέρνει , πώς μπορώ να φτιάξω το GLX 125-150 cc και τι βελτιώσεις 8α χριαστώ??

Μπορώ να χαλάσω άμεσα 1000 ευρώ και άλλα 500 τον Αύγουστο οπότε ασ πούμε 1500 ευρώ.

(Αν γίνεται να είστε αναλυτικοί , γιατί δεν ξέρω πως να τα παραγγείλω στο μηχανικό , μόνο να οδηγώ ξέρω καλά και τα βασικά)

(Το μηχανάκι θα είναι για προσωπική χρήση και κόντρες).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτο που θα ακουσεις απο το Forum ειναι να βγαλεις ενα διπλωμα πρωτα και μετα να παρεις μια μηχανη-σχολειο για να μαθεις τα βασικα και ξεχνα τις παπιοκοντρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι μονο για αυτο , αλλα εδω στα Ιρια , ολα τα 10χρανοα και πανς ειναι με 100cc-175cc και αμα σκασς μθτη με το 50νταρι θα τροω χοντρο δουλεμα...κρανος εχω και ξερω πως δεν ειμαι ατροτος , απλα δεν θελω και ειμαι σαν τη μιγα μες το γαλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελεος φιλε μην βλεπεις τι κανουν οι αλλοι αν ειναι δυνατον να κανεις το GLX 150cc. Βαλτου εκει ενα μοτερ απο Astrea που κουμπωνει ευκολα, βαλτου και ενα φιλτρακι μαζι με μια εξατμιση και εισαι κομπλε. Μην κανεις πατεντες και στην τελικη δεν θα σου χρειαστει κιολας. Αν θες να πηγαινεις σε κοντρες πρεπει να σκασεις πολυ πραμα πανω σε ενα παπι. Αμα θες παπι για κοντρες μαζεψε χρημα και βρες το πιο φθηνο Ζ, τοτε ναι ισως τα λεφτα πανε για "καλο" σκοπο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια το Ζ μονο 125 δεν βγαινει?? κατι σε 50νταρι??

Ρε φίλε αφού και στο glx ήθελες να βάλεις μοτερ 150, τι σε πειράζει το ζ που είναι 125?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα μην υπαρχει z 50αρι !!! τι ηταν??? αφου θες γκαζια παρε Z!!! μπορεις να βρεις πολυ ευκολα!!! ψαξε για αρχη στο car.gr!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δν υπαρχει φιλε αυτο που λες!!! παντως το Z αν το φτιαξεις και λιγο να ξερεις πως εχει πολυ γκαζι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ καπου θα εχεις ακουσει Ζ50 φιλε μου για να λες Ζ 50αρι. υπαρχει αλλα δεν εχει καμια σσχεση με το γνωστο Ζ125. αυτο που λες εσυ ειναι honda Ζ50 monkey ειναι αυτα τα μικρα που ειναι σα chaly και dax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε σεις πως θα δηλωσω ενα 125 κκ μηχανακι στο ονομα μου?? 16 ειμαι. Χωρις χαρτια θα ειμαι , χωρις τπτ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι μονο για αυτο , αλλα εδω στα Ιρια , ολα τα 10χρανοα και πανς ειναι με 100cc-175cc και αμα σκασς μθτη με το 50νταρι θα τροω χοντρο δουλεμα...κρανος εχω και ξερω πως δεν ειμαι ατροτος , απλα δεν θελω και ειμαι σαν τη μιγα μες το γαλα

χαχα βρε τα αθανατα Ιρια.

αν θες να φτιαξεις το GLXακι θα πας σε ενα συνεργειο και θα σκασεις 300-400 ευρω θα το κανεις γυρω στα 51 χιλ και θα πηγαινει πριονια (η και παραπανω χιλιοστα, με παρομοια λεφτα).

Επισης απο οτι ξερω αυτο το racing μοτερ ειναι για καθαρα χωρις φωτα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) και πολλοι ειχανε προβλημα με αυτο.

Τελευταιο, μεινε μακρια απο κοντρες... α και βγαλε και διπλωμα στην τροχαια.

Τροποποιήθηκε από τον KennyDY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα