Jump to content
Sign in to follow this  
takos

OHLINS και λαδι πηρουνιου

Recommended Posts

Επιστημονες τα φωτα σας.

Προ ημερων περαστηκαν ohlins αμορτισερ πισω και

ελατηρια μπροστα.

Εν το μεταξυ εγω ξεχασα να παραγειλω λαδι ohlins και

μου εβαλε ενα αλλο(δεν προσεξα τη μαρκα)

Πρεπει να βαλω ohlins?

Tωρα με τις ρυθμισεις πισω μπαχαλο

δεν προκειτε να βγαλω ακρη.

Ποιος θα μου της ρυθμισει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα λιπαντικά των αναρτήσεων έχουν και αυτά ιξώδες και κατηγορίες παρασκευής ημισυνθετικά, συνθετικά κλπ. Ποιο πολύ σημασία έχει λοιπόν η επιλογή του ιξώδους και της ποιότητας παρά συγκεκριμένης μάρκας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λιπαντικά των αναρτήσεων έχουν και αυτά ιξώδες και κατηγορίες παρασκευής ημισυνθετικά, συνθετικά κλπ. Ποιο πολύ σημασία έχει λοιπόν η επιλογή του ιξώδους και της ποιότητας παρά συγκεκριμένης μάρκας.

Δηλ τι να βαλω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έβαλε σωστό ιξώδες θα είσαι μια χαρά (αν το πηγες σε μηχανικό πρέπει να είναι πολύ γκάσμας για να μην έχει βάλει το σωστό)

Αφού είσαι καινούργιος και μπροστά και πίσω θα πρέπει να ρυθμίσεις το sag, ώστε να έρθει σωστά. Τη ρύθμιση του sag μπορεί (φαντάζομαι) να την κάνει ο μηχανικός σου, αλλά και εσύ ο ίδιος με ένα φίλο, απλά παίρνοντας οδηγίες από το νετ, που στάνταρ θα βρεις και βίντεο. Από κει και πέρα θα φέρεις αποσβέσεις στα 2/3 από το τέρμα και θα αρχίσεις να πειραματίζεσαι. Κάλη επιτυχία και μεγειά τα ohlins!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή εγώ λέω ότι είναι κρίμα να την ανοίγεις και τα τα ξαναλλάζεις. Απλά ρώτα τον μηχανικό μάρκα,ποιότητα,ιξώδες για να ξέρεις.

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και η λειτουργία της ανάρτησης θα είναι βελτιωμένη. Σε 20.000 χιλιόμετρα που θα τα αλλάξεις παράγγειλε ohlins.

Οδηγίες εδώ http://www.mybike.gr/topic/55673-%cf%81%cf%85%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%ce%b2%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1/page__view__findpost__p__1183638

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα