Jump to content
Redshift

Honda wave 110i vs Modenas Kriss 125

Recommended Posts

αποφασισα να δωσω το XR250R μου 1995 μοντελο 26000χλμ μεσω αντιπροσωπειων και να παρω ενα οικονομικο αλλα αξιοπιστο παπακι

το xrακι ειναι αψογο πλην καδενας που μου λενε οτι θα χρειαστει στον κινητηρα ,700€ cash ειναι καλα να το δωσω?

μολις πουληθει θα παρω καποιο απο τα 2 παπακια,τιμες ιδιες εχουν,το ενα καινουργιο στην αγορα,110cc,ψεκαστο και Honda,το αλλο γνωστο αξιοπιστο και 125 καρμπυρατερ ομως

test δεν βρισκω για το wave

ποιο θα διαλεγατε αναμεσα στα 2?

το wave το ειδα απο κοντα και ειναι μια χαρα αλλα τα πλαστικα του σε σχεση με το innova μου φανηκαν ενα κλικ κατω

ο χωρος κατω απο την σελα μικρος πολυ βεβαια

τι λετε?

Ηonda wave 110i

http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=1&model_id=265&model_year=2012

Modenas kriss 125

http://www.gorgolis.gr/kriss125.htm

Τροποποιήθηκε από τον Redshift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εστω καποιος με εμπειρια απο Honda wave 110i η Modenas kriss 125

κλεινω προς το honda παντως λογω ψεκασμου,ονοματος και κυριως οικονομιας στο καυσιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε το honda είναι καινούργιο μοντέλο , δύσκολα θα βρεις κάποιον να σου πει αν έχουν βγάλει προβλήματα, όσο για το άλλο δεν έχω ακούσει κάτι κακό εγώ.. το καρμιπατερ καίει περισσότερο αλλά άμα σου βγάλει πρόβλημα περνεις ένα άλλο με 40 ευρώ και είσαι κομπλέ αν σου βγάζει πρόβλημα ο ψεκασμός απλά την γα..... , για εμένα δεν αξίζει ο ψεκασμός για τα παπιά... έτσι και αλλιώς δεν έχουν και τεραστία διαφορά καταναλώσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το crupton to 110 το έχεις δει, ρίξε μια ματιά http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/cryptons/crypton110.aspx

το έχουν φίλοι μου κανονικό σκυλί....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. τα 125cc γενικά έχουν μεγάλη διαφορά με τα 110cc? αξίζει δηλαδή να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για να πάρεις ένα 125cc?

Και μιας και αναφέρθηκαν τα wave 110 και crypton 110, να κάνω μια ακόμη ερώτηση. Σε ανοιχτώ δρόμο με 100χλμ πάνε άνετα ή παίζει να ζορίζονται (δε λέω κολλημένος στα 100, μέσο όρο)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν νομιζω οτι 15cc κανουν μεγαλη διαφορα

τα 100 χλμ για αυτα τα μηχανακια πρεπει να ειναι στα κοκκινα τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ WAVE.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ.ΣΧΟΛΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΥ ΒΙΚΕ.HONDA WAVE 110I ΣΕΛΙΔΑ 3.ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα