Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) αποφασισα να δωσω το XR250R μου 1995 μοντελο 26000χλμ μεσω αντιπροσωπειων και να παρω ενα οικονομικο αλλα αξιοπιστο παπακι το xrακι ειναι αψογο πλην καδενας που μου λενε οτι θα χρειαστει στον κινητηρα ,700€ cash ειναι καλα να το δωσω? μολις πουληθει θα παρω καποιο απο τα 2 παπακια,τιμες ιδιες εχουν,το ενα καινουργιο στην αγορα,110cc,ψεκαστο και Honda,το αλλο γνωστο αξιοπιστο και 125 καρμπυρατερ ομως test δεν βρισκω για το wave ποιο θα διαλεγατε αναμεσα στα 2? το wave το ειδα απο κοντα και ειναι μια χαρα αλλα τα πλαστικα του σε σχεση με το innova μου φανηκαν ενα κλικ κατω ο χωρος κατω απο την σελα μικρος πολυ βεβαια τι λετε? Ηonda wave 110i http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=1&model_id=265&model_year=2012 Modenas kriss 125 http://www.gorgolis.gr/kriss125.htm Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον Redshift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 εστω καποιος με εμπειρια απο Honda wave 110i η Modenas kriss 125 κλεινω προς το honda παντως λογω ψεκασμου,ονοματος και κυριως οικονομιας στο καυσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ρε παιδια κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 φίλε το honda είναι καινούργιο μοντέλο , δύσκολα θα βρεις κάποιον να σου πει αν έχουν βγάλει προβλήματα, όσο για το άλλο δεν έχω ακούσει κάτι κακό εγώ.. το καρμιπατερ καίει περισσότερο αλλά άμα σου βγάλει πρόβλημα περνεις ένα άλλο με 40 ευρώ και είσαι κομπλέ αν σου βγάζει πρόβλημα ο ψεκασμός απλά την γα..... , για εμένα δεν αξίζει ο ψεκασμός για τα παπιά... έτσι και αλλιώς δεν έχουν και τεραστία διαφορά καταναλώσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 το crupton to 110 το έχεις δει, ρίξε μια ματιά http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/cryptons/crypton110.aspx το έχουν φίλοι μου κανονικό σκυλί.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Για μενα crypton ή to modenas! ισως το 2ο να ειναι πιο δυνατο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 suzuki address 125 vs Modenas kriss 125 τι θα διαλεγατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 suzuki για μενα! αλλα πιο ακριβο ετσι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n.toni 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. τα 125cc γενικά έχουν μεγάλη διαφορά με τα 110cc? αξίζει δηλαδή να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για να πάρεις ένα 125cc? Και μιας και αναφέρθηκαν τα wave 110 και crypton 110, να κάνω μια ακόμη ερώτηση. Σε ανοιχτώ δρόμο με 100χλμ πάνε άνετα ή παίζει να ζορίζονται (δε λέω κολλημένος στα 100, μέσο όρο)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 δεν νομιζω οτι 15cc κανουν μεγαλη διαφορα τα 100 χλμ για αυτα τα μηχανακια πρεπει να ειναι στα κοκκινα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 ε οσο να ναι ειναι πιο δυνατα, αλλα και το wave πιστευω θα καει αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μακης κουκουτσης 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ WAVE.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ.ΣΧΟΛΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 αν θες δωσε μας μια πρωτη γευση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μακης κουκουτσης 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΥ ΒΙΚΕ.HONDA WAVE 110I ΣΕΛΙΔΑ 3.ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες