Polytexnitis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 Αν θυμάμαι καλά 90 ευρώ μαζί με την εργασία..Αν αλλάξεις τιμόνι πρέπει να αλλάξεις και αντίβαρα μιας και τα εργοστασιακά δεν κάνουν για το Renthal..Ίσως σε τιμόνι κάποιας άλλης εταιρείας να κάνουν..Γενικά είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα..το δικό μου με το τιμόνι, ένα ζευγάρι λάστιχα Diablo Rosso 2,λίγο πιο χοντρό λάδι στο πιρούνι και σφίξιμο στο πίσω αμορτισέρ άλλαξε πάρα πολύ συμπεριφορά..Με βοήθησε να μάθω πολλά πράγματα και δεν μετανιώνω για την αγορά του.Είμαι μάλλον από τους τυχερούς που δεν εμφάνισε κάποιο πρόβλημα(εκτός από τον αισθητήρα του ταχύμετρου αλλά τελικά σε αυτό είχε γίνει μαλακία που έμαθα αργότερα..αλλιώς δεν θα είχε πάθει τίποτα)..Στα δικά μου μάτια είναι τίμιο..ΑΛΛΑ!!! σε αρκετά παιδιά από το φόρουμ έχει εμφανίσει προβληματάκια(άλλα πιο απλά άλλα πιο σοβαρα..)..οπότε αν πας σε μεταχειρισμένο ψάξου πολύ..εδώ 1-2 πραγματάκια που είχα πει πριν λίγες μέρες για το wolfάκι..Ελπίζω να μην κούρασα με το σεντόνι. Ότι απορία έχεις εδώ είμαστε.. Σε ευχαριστω πάρα πολυ ησουν κατατοπιστηκότατος μαρεσει πολυ το wolfaki αλλα οντας φοιτητης μιας αρκετα απαιτητικης σχολης(φαινεται και απο το ονομα μου :P,τωρα που μου επιτρεπεται λογο προγραμματος να δουλεψω και να την παρω θελω να το δω προσεχτικα το ολο ζητημα ) ,Εχεις τιποτα αλλο να προτινεις για εναν τυπο σαν και μενα(ακουστηκε περιεργα :P,αναφερομαι στο υψος μου και στο οτι ειμαι αρχαριος)για παραδειγμα το cbf η το ybr ?εχουμε αποψη για αυτα?Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ και ο καθένας μπορούμε να σου προτείνουμε αρκετά μοντέλα που να κάνουν για αρχάριο..Το θέμα είναι α)εσύ τι χρειάζεσαι β)εσύ πως βολεύεσαι πάνω στην μηχανή.Το ότι εγώ βολεύομαι περισσότερο στο wolf με διαφορετικό τιμόνι δεν σημαίνει ότι θα βολεύεσαι και εσύ..Ανάλογα με το πως τοποθετείς το σώμα σου το πιο ίσιο και φαρδύ τιμόνι μπορεί να επιβαρύνει πολύ τους καρπούς σου και μετά από 5 λεπτά να ρίχνεις κατάρες που με άκουσες,που στην τελική είμαι ένας άγνωστος για εσένα.Με όσο καλή διάθεση και να σου πει ο οποιοσδήποτε κάτι να δεις αν αυτό το κάτι ισχύει και για εσένα.Μοντέλα για αρχάριους υπάρχουν πολλά..Εσύ τι ποσό μπορείς να διαθέσεις?(και εγώ φοιτητής είμαι οπότε ξέρω πως το όριο της αγοράς καθορίζεται πρώτα απ'όλα από την τσέπη μας)..Επίσης σε ενδιαφέρουν μόνο μηχανές σαν το λυκάκι?Γυμνές δλδ.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Καλησπερα φιλοι λυκανθρωποι!εχει ερθει η ωρα για τακακια στο λυκακι μου!θελω να βαλω κατι σε ebc η ferodo..τι λετε θα βρω για το 125??εχει κανεις υποψιν του καποιο μαγαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Brake shop Καλλιρόης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Κι εγώ σε ferodo βρήκα σε μαγαζί με ανταλλακτικά moto , αλλά θα τα δοκιμάσω την επόμενη αλλαγή αλλιώς θα ξαναβάλω τα γνήσια , οι διαφορά στην τιμή ειναι αμελητέα οπότε θα κριθεί μόνο η ποιότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Καλησπέρα! Τελικά έχει βρεθεί κάποιος καλός εξουσιοδοτημένος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias9 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Ορίστε και ο δικός μου ο λύκος,άργησε λιγάκι αλλα ηρθε :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κρυμμένο περιεχόμενοΟρίστε και ο δικός μου ο λύκος,άργησε λιγάκι αλλα ηρθε :Pχάλια μηχανακι......Συμβουλή αν δεν έχεις βγάλει το ελατήριο από το νύχι το ένα από τα δύο τις επαναφοράς μην το αφήνεις σε αυτό.Να το βάζεις στο διπλό. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 από τον aka 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias9 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 απο πλευρας επαναφορας το λες ?οτι μπορει να κλεισει αν δεν πατησει καλα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 καλησπέρα, και εγώ την πάτησα και μου έπεσε κάτω και από τότε μου έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό και την βάζω συνέχεια στο διπλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 απο πλευρας επαναφορας το λες ?οτι μπορει να κλεισει αν δεν πατησει καλα ?ναικαλησπέρα, και εγώ την πάτησα και μου έπεσε κάτω και από τότε μου έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό και την βάζω συνέχεια στο διπλό.4 φορες μου έχει πέσει και την τελευταίαμου έσπασε ο καθρέφτης. ...Μόνο διπλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 έχεις αφαιρέσει το ελλατήριο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 έχεις αφαιρέσει το ελλατήριο??? οχι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά,μία ερώτηση παρακαλώ:έλεγχος και ρύθμιση βαλβίδων κάθε πότε πρέπει να γίνεται στο wolf 250 ?Ή αλλιώς, νοείται ρύθμιση βαλβίδων στα 9.000 χλμ??? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2016 από τον Kate10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία πρέπει να γίνεται έλεγχος κάθε 6.000 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Φοβερά, δηλαδή κάθε 6000 που γίνεται ο έλεγχος πιθανόν να χρειάζονται και ρύθμιση. Υπάρχει κάποιο σύμπτωμα?Επίσης κάθε πότε περίπου αλλάζουμε τα τακάκια και αλυσιδογράναζα? Ευχαριστώ JPS2510 για την άμεση απάντήση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σχετικά με τον έλεγχο και την ρύθμιση των βαλβίδων. Ο πρώτος μπορεί να γίνει και με το άκουσμα του μοτέρ από τον έμπειρο μηχανικό ή θα πρέπει να ανοίξει το καπάκι της κεφαλής. Ο ΈΛΕΓΧΟΣ θα γίνει με το πέρασμα του φίλερ ανάμεσα στο διάκενο του έκκεντρου και του στελέχους της βαλβίδας , αν όλα είναι εντάξει η δουλειά τελειώνει εκεί , αν κάποια διάκενα έχουν ''ξεφύγει'' τότε χρειάζονται ΡΎΘΜΙΣΗ και διορθώνονται στο διάκενο που ορίζει ο κατασκευαστής . Δηλαδή ΔΕΝ είναι οπωσδήποτε απαραίτητο να θέλουν ντε και καλά ρύθμιση οι βαλβίδες εφ' όσον δεν ''ακούγονται'' . Για κάποιον που δεν είναι έμπειρος όμως είναι απαραίτητη η γνώμη του μηχανικού . Στην καλή διατήρηση των διακένων εκτός από την υπεύθυνη και άρτια εργασία του μηχανικού συμβάλλει πάρα πολύ η σωστή χρήση και συμπεριφορά του αναβάτη , να ζεσταίνει το κρύο μοτέρ τα κρύα πρωινά , 1-2 λεπτά είναι αρκετά και καθόλου χρονοβόρα ( μέχρι να βάλεις μπουφάν , γάντια , κράνος ) , να μην ''περνάς'' ξαφνικά και απότομα σε υψηλές ταχύτητες και ανέβασμα στροφών στα κόκκινα , χρήση σωστού λιπαντικού κλπ , δεν χρειάζεται καμιά ανησυχία αν κάποια στιγμή ακουστούν ένα ''τσικ-τσικ'' οι βαλβίδες λόγω ζέστης ή μετά από μια μεγάλη διαδρομή , μια καθημερινή χρήση της μηχανής κάνει πλέον ρουτίνα στο αυτί του αναβάτη το γουργουρητό του μοτέρ. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα όπως λες γιατί τα διάκενα δεν ξεφεύγουν απότομα και ξαφνικά αλλά σταδιακά και σε μακρύ διάστημα χρόνου , ένας πολύ ψιλός ήχος κρούσης θα φτάσει στα αυτιά σου πιο έντονα όταν θα πας το πρωί να την βάλεις μπροστά όπου αν είσαι σε ασφαλή ακόμα περιθώρια θα σταματήσει σιγά-σιγά όσο ζεσταίνεται το μοτέρ και ''κλείνουν'' τα διάκενα. Όσο για τα αλυσιδογράναζα και τα τακάκια ο έλεγχος βαραίνει πιο πολύ κατά την άποψή μου τον αναβάτη γιατί είναι κάτι που μπορεί να το ελέγξει κάθε μέρα αφού είναι κάτι εύκολα προσβάσιμο και ορατό , στην συντήρηση , την ποιότητα και τη χρήση των αναλώσιμων ανταλλακτικών εξαρτάται η διάρκεια ζωής τους. Ελπίζω να μην σε κούρασα με το ''σεντόνι'' !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Ωραιο κ κατατοπιστικο το αποπανω, να προσθεσω και εγω μια γραμμουλα στο σεντονι, αν τους πολυ κρυους μηνες ακουσουμε εναν μεταλικο θορυβο οσο ειναι κρυο το μηχανακι κ μετα εξαφανιστει δεν σημαινει οτι θελουν ρυθμισμα οι βαλβιδες ουτε οτι μηχανακι παει για μπιελα...αλλα ειναι κρυο το λαδι και αργει να ανακυκλοφορισει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Δεν με κουράζουν πότε αυτά που γράφεις. Όσο περσσοτερα τόσο καλύτερα για να μαθαίνω και τίποτα που μηχανικα είμαι άσχετη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Έλεγχος βαλβίδων για το 250 στα 12.000 χλμ., σύμφωνα με το βιβλίο για τη συντήρηση. Καλό είναι αν δεν σε ενοχλούν να μην τις ενοχλήσεις. Οι γνωστοί "μάστορες" μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Θα διαφωνήσω με την νοοτροπία ''αν δεν σε ενοχλούν μην τις ενοχλήσεις'' γιατί μπορεί τις ''ανοιχτές'' βαλβίδες να τις εντοπίζουμε εύκολα γιατί ''βαράνε'' , αλλά οι ''κλειστές'' ΔΕΝ ακούγονται και αυτό θα διαπιστωθεί ΜΟΝΟ με τον ΕΛΕΓΧΟ των διακένων. Τώρα αν κάποιος θέλει να ρισκάρει μια επισκευή στο ''κοτέτσι'', κοινώς κεφαλή, και να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για επισκευές , ανταλλακτικά και μαστοριλίκια δικαίωμα του. Για έναν ετήσιο κύκλο χλμ περίπου της τάξεως των 20.000-25.000 χλμ ένας έλεγχος και όχι απαραίτητα ρύθμιση στις βαλβίδες δυο φορές τον χρόνο θα ήταν καλό να γίνεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 JPS2510 έχεις pm. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 JPS2510 έχεις pm.Κι εσύ έχεις ! ! ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolaosdel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 gia sas paides kai luka8rwpoi:D exw edw kai 2 mhnes to wolfaki mou to 250. 8a 8ela na sas rwthso os pros tous poio palious kai neous:D. xtes wra 8 to apogeuma perioxh 8essalonikhs menemenis 2 atoma agnoston stoixeio prospa8ousan na mou klepsoun tn mhxanh. h mhxanh htan klidomenei mono apo me tn sunagermo. gia kalh mou tuxh o sunagermos xtuphse alla meta apo ligo stamathse apo monos tou. ola kala katevhka katw h mhxanh htan stn 8esh ths. to asteio ts upo8eshs htan pws me xtuphse mia gunaika to koudouni gia na rwthsei poianou einai h mhxanh (giauto katevika kai kato na eleksw) *h gunaika (prwth fora tn evlepa stn zwh mou kai elege oti htan ts ghtonias).. kai oti auth eide ta 2 atoma na mou skalizoun tn mhxanh. einai megalh istoria. opou polla senaria mou eixan perasei apo to mialo. h hdia me proetrepse na tn valw mesa stn oikodomi..kati to opoio den ginetai dioti den xwraei QQQ..thn metakinisa kai tn piga se kleisto parking. aplws 8elw na ma8w ama varesei o sunagermos stamataei apo monos tou??h kati ekanan autoi oi epitidioi kai tn stamatisan??ta kalodia eswterika sto kantran fainontai na exoun piraxtei-skalistei!!! parakalw dwste mou merikes sumvoules giati mou phge to skato stn kaltsa kai h adrenalini sto tavani.tn mhxanh tn kleidonw to vradu me louketo sto diskofreno kai tn sunagermo alla logika den arkei...QQkoloperioxh .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Φίλε καλησπέρα αλλά με αυτά τα γράμματα αγνώστου προέλευσης μας έβγαλες τα μάτια! Πλιζ ραιτ ιν γκρικ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες