doctoridis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Καλή Χρονιά παιδιά!!!!!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ge0Mast3r 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Καλη Χρονια με Υγεια κ Ευτυχια ευχομαι σε ολους! Να ειμαστε παντα καλα κ κυριως Ορθιοι! Τωρα τις γιορτες βρηκα ευκαιρια να ξεκουραστω λιγο κ ως αποτελεσμα ειχα να κινησω τον λυκο μου 3-4 μερες. Σημερα λοιπον π επεστρεψα στην πραγματικοτητα τον πηρα να παω μια βολτα απο Πειραια μεχρι το Περιστερι. Καθως ημουν πανω στη Θηβων το μηχανακι αρχισε να μου κανει κατι περιεργα με τις ταχυτητες. Για να μη σας κουραζω αυτο που παρατηρω ειναι οτι δεν κραταει πλεον τις ταχυτητες. Ειδικοτερα, εαν του βαλω 3η μετα απο λιγο θα πεσει μονο του αυτοματα σε 2α ή νεκρα. Αυτο συμβαινει κ στις μεγαλυτερες ταχυτητες κ κυριως το παρατηρησα στη 4η κ την 5η. Δεν προσπαθησα να παω παραπανω διοτι επεφταν ταχυτητες κ ενιωθα οτι ζοριζοταν το μηχανακι κ δεν ηθελα να το επιβαρυνω ακομα περισσοτερο. Συνεπως πηγαινα απο δεξια με μικρη ταχυτητα οποτε κ απο 3η να επεφτε να μην εχει σοβαρο προβλημα. Περασα απο το Μοτο Σταυρος αλλα δεν ηταν εκει ο Χαρης κ μ ειπαν να ξανα παω μετα τις 6. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχει συμβει σε κανεναν σας? Να πω οτι αρχικα κ ο συμπλεκτης οταν τον πατουσα γ να αλλαξω ταχυτητες δεν ειχε μεγαλη αντισταση αλλα μετα απο λιγο σαν να επανηλθε στα "φυσιολογικα" του. Οχι ακριβως ομως το ιδιο με τον λεβιε ταχυτητων, τον οποιο ενιωθα για πρωτη φορα να ανεβοκατεβαινει με ιδιαιτερη ευκολια, σε τετοιο σημειο ωστε να δυσκολευεσαι να βαλεις την νεκρα απο την πρωτη κ να ανεβαινει σχεδον αμεσως στην 2η. Συγγνωμη που με την αρχη του χρονου ανεβαζω δυσαρεστα κ σας προβληματιζω, ελπιζω να εχουμε μονο καλα νεα μεσα στη χρονια απο την Sym κ τα μηχανακια μας!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stergosz 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά,Προσπαθώ να κατεβάσω τα φώτα στο wolfάκι μου αλλά γιατί να είναι τόσο δύσκολο?Υπάρχει κάνα κόλπο στο πως γυρίζει το μαραφέτι κάτω απο το φώς? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisev 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά,Προσπαθώ να κατεβάσω τα φώτα στο wolfάκι μου αλλά γιατί να είναι τόσο δύσκολο?Υπάρχει κάνα κόλπο στο πως γυρίζει το μαραφέτι κάτω απο το φώς?Χρόνια πολλά! Ο νέος έτος να μας έχει πάντα όρθιους!Θέλει ένα μακρύ κατσαβίδι, δύναμη, προσοχή και υπομονή. Πρόσεχε μην διαλύσεις το ροδάκι με το κατσαβίδι, θέλει αγάπη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoridis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Καλη Χρονια με Υγεια κ Ευτυχια ευχομαι σε ολους! Να ειμαστε παντα καλα κ κυριως Ορθιοι! Τωρα τις γιορτες βρηκα ευκαιρια να ξεκουραστω λιγο κ ως αποτελεσμα ειχα να κινησω τον λυκο μου 3-4 μερες. Σημερα λοιπον π επεστρεψα στην πραγματικοτητα τον πηρα να παω μια βολτα απο Πειραια μεχρι το Περιστερι. Καθως ημουν πανω στη Θηβων το μηχανακι αρχισε να μου κανει κατι περιεργα με τις ταχυτητες. Για να μη σας κουραζω αυτο που παρατηρω ειναι οτι δεν κραταει πλεον τις ταχυτητες. Ειδικοτερα, εαν του βαλω 3η μετα απο λιγο θα πεσει μονο του αυτοματα σε 2α ή νεκρα. Αυτο συμβαινει κ στις μεγαλυτερες ταχυτητες κ κυριως το παρατηρησα στη 4η κ την 5η. Δεν προσπαθησα να παω παραπανω διοτι επεφταν ταχυτητες κ ενιωθα οτι ζοριζοταν το μηχανακι κ δεν ηθελα να το επιβαρυνω ακομα περισσοτερο. Συνεπως πηγαινα απο δεξια με μικρη ταχυτητα οποτε κ απο 3η να επεφτε να μην εχει σοβαρο προβλημα. Περασα απο το Μοτο Σταυρος αλλα δεν ηταν εκει ο Χαρης κ μ ειπαν να ξανα παω μετα τις 6. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχει συμβει σε κανεναν σας? Να πω οτι αρχικα κ ο συμπλεκτης οταν τον πατουσα γ να αλλαξω ταχυτητες δεν ειχε μεγαλη αντισταση αλλα μετα απο λιγο σαν να επανηλθε στα "φυσιολογικα" του. Οχι ακριβως ομως το ιδιο με τον λεβιε ταχυτητων, τον οποιο ενιωθα για πρωτη φορα να ανεβοκατεβαινει με ιδιαιτερη ευκολια, σε τετοιο σημειο ωστε να δυσκολευεσαι να βαλεις την νεκρα απο την πρωτη κ να ανεβαινει σχεδον αμεσως στην 2η. Συγγνωμη που με την αρχη του χρονου ανεβαζω δυσαρεστα κ σας προβληματιζω, ελπιζω να εχουμε μονο καλα νεα μεσα στη χρονια απο την Sym κ τα μηχανακια μας!!το είχα πάθει και εγώ αυτό. πήγαινε στον μάστορα ειναι το πυρακι από το σασμάν και στο αλλάζουνε δωρεάν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Χρόνια πολλά! Ο νέος έτος να μας έχει πάντα όρθιους!Θέλει ένα μακρύ κατσαβίδι, δύναμη, προσοχή και υπομονή. Πρόσεχε μην διαλύσεις το ροδάκι με το κατσαβίδι, θέλει αγάπη...Στο δικό μου πάντως με το ένα δάχτυλο γυρίζω το άσπρο ροδάκι κάτω από το φανάρι , ούτε κατσαβίδι ούτε τίποτα . . . μπορεί στην αρχή να είναι ίσως κολλημένο και μετά να γυρίζει άνετα με το χέρι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ge0Mast3r 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 To πηγα σημερα αλλα επειδη αυριο ειναι κλειστα λογω ημερας θα το λυσουν μ ειπαν την Πεμπτη για να δουν στα σιγουρα τι ειναι. Οταν εχω περισσοτερα νεα θα σας ενημερωσω. Μια πρωτη ιδεα απο τον μαστορα ηταν οτι κατι παιζει με την καμπανα. Η συνεχεια επι της οθονης. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλη Χρονια με Υγεια κ Ευτυχια ευχομαι σε ολους! Να ειμαστε παντα καλα κ κυριως Ορθιοι! Τωρα τις γιορτες βρηκα ευκαιρια να ξεκουραστω λιγο κ ως αποτελεσμα ειχα να κινησω τον λυκο μου 3-4 μερες. Σημερα λοιπον π επεστρεψα στην πραγματικοτητα τον πηρα να παω μια βολτα απο Πειραια μεχρι το Περιστερι. Καθως ημουν πανω στη Θηβων το μηχανακι αρχισε να μου κανει κατι περιεργα με τις ταχυτητες. Για να μη σας κουραζω αυτο που παρατηρω ειναι οτι δεν κραταει πλεον τις ταχυτητες. Ειδικοτερα, εαν του βαλω 3η μετα απο λιγο θα πεσει μονο του αυτοματα σε 2α ή νεκρα. Αυτο συμβαινει κ στις μεγαλυτερες ταχυτητες κ κυριως το παρατηρησα στη 4η κ την 5η. Δεν προσπαθησα να παω παραπανω διοτι επεφταν ταχυτητες κ ενιωθα οτι ζοριζοταν το μηχανακι κ δεν ηθελα να το επιβαρυνω ακομα περισσοτερο. Συνεπως πηγαινα απο δεξια με μικρη ταχυτητα οποτε κ απο 3η να επεφτε να μην εχει σοβαρο προβλημα. Περασα απο το Μοτο Σταυρος αλλα δεν ηταν εκει ο Χαρης κ μ ειπαν να ξανα παω μετα τις 6. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχει συμβει σε κανεναν σας? Να πω οτι αρχικα κ ο συμπλεκτης οταν τον πατουσα γ να αλλαξω ταχυτητες δεν ειχε μεγαλη αντισταση αλλα μετα απο λιγο σαν να επανηλθε στα "φυσιολογικα" του. Οχι ακριβως ομως το ιδιο με τον λεβιε ταχυτητων, τον οποιο ενιωθα για πρωτη φορα να ανεβοκατεβαινει με ιδιαιτερη ευκολια, σε τετοιο σημειο ωστε να δυσκολευεσαι να βαλεις την νεκρα απο την πρωτη κ να ανεβαινει σχεδον αμεσως στην 2η. Συγγνωμη που με την αρχη του χρονου ανεβαζω δυσαρεστα κ σας προβληματιζω, ελπιζω να εχουμε μονο καλα νεα μεσα στη χρονια απο την Sym κ τα μηχανακια μας!!Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!!! Ge0Mast3r έπαθες το ίδιο που είχα πάθει κι εγώ με τον λύκο. Ενώ ήμουν πχ σε πρώτη έπεφτε μόνο του σε νεκρά και γενικά δεν κράταγε τις ταχύτητες σα να έβαζε νεκρά μόνο του. Επίσης ο λεβιές ταχυτήτων ήταν λάσκα, στον αέρα τελείως, δεν είχε αντίσταση. Είναι πρόβλημα στο σασμάν. Εμένα μου άλλαξαν το ελατήριο σταθεροποιητή στον μύλο ταχυτήτων. Είχε σπάσει η μία του άκρη. Με αυτό το μηχανάκι ευχάριστα δεν υπάρχουν, μόνο δυσάρεστα. Εμένα σβήνει στα καλά καθούμενα εν κινήσει και ο μηχανικός που το πήγα το μόνο που έκανε δοκιμαστικά (το παραδέχτηκε ο ίδιος) είναι όπως ανέφερε, να κοντύνει κάποια καλώδια που πάνε αέρα στο injection ώστε να παίρνει περισσότερο οξυγόνο και έτσι περιορίζονται οι ρύποι. Δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά αλλά κάτι τέτοιο κατάλαβα. Ε... από τότε μου το έχει ξανακάνει...! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2016 από τον Kate10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Δυσαρεστα υπαρχουν; Αν σου ευχηθηκε "καλα χιλιομετρα" πρωτος ο Μητσοτακης ισως... Ειχα το 125 για 30000 μεχρι που το πουλησα. Προβληματα μηδεν....0.... Η εμπειρια μου και το πιστευω μου ηταν πως με την προβλεπομενη συντηρηση δε θα χαλουσε ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Χρόνια πολλά Di_Manolio και καλή χρονιά!Καταλαβαίνεις ότι το "δεν θα χαλούσε ποτέ" είναι τελείως ουτοπικό! Έτσι?!!! Μάλλον ήσουν δεμένος συναισθηματικά με το μηχανάκι καθώς γιατί προφανώς δεν σου έβγαλε τίποτα στο διάστημα που το είχες, το έλιωσες, έκανες τις βόλτες σου κ.λ.π. και το ευχαριστήθηκες. Εγώ μιλάω για άλλο μηχανάκι, το 250 και όχι για το 125. Από τότε που το αγόρασα μόνο προβλήματα βγάζει. Δεν το έχω ευχαριστηθεί καθώς κάθε 3 μήνες είμαι σε συνεργείο με πρόβλημα. Τα Service έχουν γίνει όλα κανονικά σε γενικώς αποδεκτό από αυτό το forum πολύ καλό μηχανικό. Φοβάμαι να πάω ταξίδι, καθώς μπορεί να με αφήσει οπουδήποτε ή στη χειρότερη να πάθω κάποιο ατύχημα.Όχι, ο Μητσοτάκης δεν μου ευχήθηκε καλά χιλιόμετρα. Τα προβλήματα που μου έχει βγάλει η μηχανή τα έχουν κι άλλοι κάτοχοι του 250, άλλοι νωρίτερα σε χλμ άλλοι λίγο αργότερα. Όλοι με καινούρια μηχανάκια (το πολύ διετίας). Δεν έχω κάνει 30.000 χλμ με τη μηχανή και δεν νομίζω ότι θα τα φτάσει. Έχω μόλις 7.200 με το πρώτο πρόβλημα να εμφανίζεται στα 3.000. Δυστυχώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Καλησπερα,χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους!!!Τελικα το 250 βγηκε μαπα το καρπουζι σε σχεση με το 125 που ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του!12000 χλμ εχω μονο κ εχω κατι θεματακια με διαροοες λαδιου απ τα τσιμουχακια μονο..(γραναζι μεταδοσης κ επιλογεας ταχυτητων) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratis RR 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 ίσως ορισμένα 250αρια να έχουν αστοχίες υλικών... και κάποιοι "τυχεροι" να την πάτησαν... ευτυχώς δεν είμαι από αυτούς!!!Προσωπικά ακόμα και σήμερα αν διάλεγα 250 (μετά από 3 χρόνια) πάλι τον Λύκο θα έπαιρνα, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι μάπα το καρπούζι!!!Απλώς πρέπει να ξέρεις τι αγοράζεις και πρέπει να συγκρίνεται με μηχανάκια με παρόμοια κατανάλωση και τιμή. Δεν είναι spor μοντέλο ώστε να συγκρίνονται επιδόσεις και στήσιμο (όπου δεν είναι κακό, αλλά υστερεί με τον πρόσφατο ανταγωνισμό....π.χ Ninja Duke R3)Ο βασικός του αντίπαλος είναι το Inazouma το οποίο εμφανισιακά, για μένα πάντα, δεν βλέπετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ge0Mast3r 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Καλησπερα σε ολους, σημερα παρελαβα το μηχανακι.. Τελικα οπως καποιος ανεφερε παραπανω ενα ελατηριο ειχε χαλασει, αλλα επειδη ο Χαρης σταματησε να συνεργαζεται με τον Γκοργκολη αναγκαστηκε να παρει το ανταλλακτικο απο αλλο συνεργειο κ για αυτο αργησε να ερθει κ συνεπως κ εγω να παρω το μηχανακι..Το κοστος της "ζημιας" ηταν 40 ευρω. Δεδομενου οτι ο Χαρης θα φυγει απο το συνεργειο, μηπως μπορει καποιος να μας πει κανενα αλλο εξουσιοδοτημενο απο τη Sym εδω κοντα που να κανει εξισου καλη δουλεια με το Mοτο Σταυρος? Εννοω δηλαδη να το εχετε δοκιμασει κ να εχετε μεινει ευχαριστημενοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panios 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 καλησπερα , το προβλημα με το σασμαν , το αντιμετωπισα και εγω. πληρωσα 50 ευρω για να επισκευαστει (δεν ειμαι στην εγγυηση).τελευταιο σερβις που εκανα στην μηχανη μου ζητουσαν αρκετα χρηματα , τελικα κατεληξα στο μοτο σταυρος και λογικη τιμη και αμεση και αψογη ανταποκριση.παιδια ενημερωστε για κανενα καλο συνεργειο , μενω στην περιοχη αμπελοκηπους και το εξουσιοδοτημενο συνεργειο της περιοχης , δε μου εμπνεει εμπιστοσυνη , δεν εχω αντιμετωπισει πολλα προβληματα με το λυκο μου , εχω το 250 , αλλα εχω προβλημα με τα μαστορια , δαγκωνουν τα ατιμα πολυ. απο διαφορα που διαβαζω εδω καταλαβαινω οτι το θεμα δεν ειναι τοσο στα μαστορια , αλλα του γκοργκολη , εχω διαβασει διαφορα με ανταλλακτικα που κανουν καιρο να ερθουν ,τελος παντων με μια ανταποκριση εταιριας που δεν εμπνεει εμπιστοσυνη και εχω μπει στην σκεψη να το δωσω και να παρω κατι αλλο , το μηχανακι ειναι αψογο και με εχει βολεψει πολυ και χαμηλη καταναλωση εχει και ομορφα παει , εχω ταξιδεψει αρκετα , τελος παντων μια χαρα ειναι , αλλα με προβληματιζει το γεγονος της ανταποκρισης γενικα σε σχεση με την μηχανη , εχει κανεις καμια ιδεα για αλλη μηχανη , παρομοια με το wolf; τα χρηματα που θα παιξουν θα ειναι 2300-2500 ευρω , τιμη που θα το δωσω , αν το αποφασισω τελικα , απλα κανω ερευνα και θα ηθελα γνωμες. ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratis RR 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 παρόμοια μηχανή για μένα είναι το inazuma (αν βέβαια σου αρέσει). Αν πας προς ΚΤΜ αλλάζεις κατηγορία και ξεφεύγεις από το naked και πας σε duke που δεν ξερω αν σε εκφράζει...Τα Z250 και το Ζ300 ακούγονται καλά στα test που διάβασα, αλλά δεν θεωρώ ότι σε συμφέρει οικονομικά για να πάρεις ένα παρόμοιο μηχανάκι αφού έχεις ήδη ένα. Αν δεν είχες τοWOLF, το z250 το θεωρώ άμεσο ανταγωνιστή (άκουσα το 300 ότι καίει πολύ- το 250 λίγο περισσότερο από wolf,ίσως να είναι και ράδιο αρβύλα).Η γνώμη μου είναι αν το δώσεις να πάρεις κάτι μεγαλύτερο. Από τα σχετικά προσιτά μου αρέσει το cb500f ιδίως το καινούργιο που θα βγει σε λίγους μήνες,αλλά και cb650f, er650,gladious,κτλ. Βέβαια αλλάζεις κατηγορία...Οι εποχές που ζούμε είναι περίεργες και τα κριτήρια για να αγοράσεις οτιδήποτε αλλάζουν κάθε μέρα και διαφοροποιούνται από άτομο σε άτομο. Εγώ αν δεν κλείσω 5 χρόνια δεν αλλάζω μηχανή... στα περισσότερα με καλύπτει και το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι 5-6 αλογάκια αλλά χωρίς να ανέβει η κατανάλωση (αδύνατο βέβαια οπότε το προτιμώ όπως είναι).Το ξέρω πως δεν σε βοήθησα αλλά δεν μπορούσα να στο αναλύσω καλύτερα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 Καλησπέρα λυκάνθρωποι..έχω λίγο καιρό να γράψω.. Έχω τον 250άρη λύκο και μετά από 35000 χλμτρα είχαμε την πρώτη μας βλάβη. Αισθητήρας του ταχύμετρου. Κόστος 50 ευρώ περίπου θα πάει.Μην φοβάστε να κάνετε ταξίδια και μην φοβάστε να του πιείτε το αίμα. Μετά από trackday στο auto festival και 13000+ ταξιδιωτικά χιλιόμετρα,εκ των οποίων αρκετά τα έκανα solo,πιστεύω πως ο λύκος δεν θα σας αφησει στην μέση του πουθενά να σας φάνε..οι λύκοι. Και για το στήσιμο που είπατε...το αμορτισερ μπορείτε να το σφίξετε και να φέρετε το wolfάκι στα μέτρα σας.Εγώ το έκανα στο συνεργείο μιας και πρέπει να λυθεί η ουρά για να γίνει αυτό. Αλλά μετά αλλάζει αρκετά συμπεριφορά. Επίσης με λίγο πιο χοντρό λαδάκι στο μπροστινό θα είστε πιο άνετοι στην είσοδο της στροφής και στα φρένα. Αν και μετά θέλει προσοχή όταν ανοίγει το γκάζι απότομα με πρώτη ενώ είστε πλαγιασμένοι γιατί ίσως κουνάει λίγο.Και φυσικά renthal ultra low και τα μυαλά στα μπλέντερ. Το τιμόνι που έχει από το εργοστάσιο είναι μια μ@λ@κί@ και μισή . -Γενικά τα μεγαλύτερα αρνητικά στο wolfάκι από άποψη σπόρ οδήγησης είναι 2. Το βάρος του.Το περιορισμένο εύρος του στροφόμετρου που "τραβάει".Μόνο από τις 5μιση και πάνω νοιώθεις ότι πραγματικά πηγαίνει.Οπότε σε μεγάλες στροφές κρατώντας ανοιχτό το γκάζι φτάνεις εύκολα στον κόφτη ενώ είσαι πλαγιασμένος και καταλήγεις πάλι να κουνάει. Θέλει σκέψη στο πως θα μπεις σε μια στροφή με το ελάχιστο φρένο και πάλι ίσως γίνει αυτό. Οπότε αναγκαστικά κάποια στιγμή θα βρεθείς να αλλάζεις ταχύτητες υπό κλίση και μερικές φορές αυτό δεν έχει τόση πλάκα,μιας και αν το κάνεις αυτό τίγκα πλαγιασμένος πας να χάσεις το μπροστινό.Αυτά από εμένα. Καλά χιλιόμετρα σε όλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 καλησπερα παιδια θελω την γνωμη σας για κατι που θελω να επιχειρησωειμαι κατοχος λυκου των 125 κυβικων με τον γνωστο αεροψυκτο κινιτηρα. ειμαι 65 κιλα (οχι πολλα δλδ ) και θελω να κανω ενα ταξιδακι μεχρι την ΠατραΗ Πατρα απεχει 250 χιλιομετρα μακρι περιπου. Εσεις θα με συμβουλευατε να το κανω ή οχι? εχει κανει καποιος αλλος παρομοιο ταξιδι? εαν το κανω τελικα ανα ποση ωρα να κανω στασεις για να ξεκουραζω τον λυκο μου? ποσο να διαρκουν οι στασεις αυτες? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Να πας απο την παλια εθνικη,πιο ασφαλες πιστευω ειναι....οχι στα κοκκινα το μηχανακι! 90-100χλμΚαθε μια ωρα σταση 15 λ το μηχανακι ετσι παει παντου ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Να πας απο την παλια εθνικη,πιο ασφαλες πιστευω ειναι....οχι στα κοκκινα το μηχανακι! 90-100χλμΚαθε μια ωρα σταση 15 λ το μηχανακι ετσι παει παντου !Ποο ρε φιλε μακαρι. εχεις δικιο για την παλια εθνικη δεν το ειχα σκεφτει λες να αρκει καθε 1 ωρα 15 λεπτα? εγω ελεγα μιση ωρα πηγαινε μιση ωρα ξεκουραση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Εχω παει ναυπλιο δικαβαλο σχεδον συνεχεια στα κοκκινα κ χωρις σταση!καθησα μια ωρα κ ξαναγυρισα παλι χωρις σταση δεν παθαινει τπτ!επισεις εχω παει χαλκιδα,θηβα,σουνιο δεν χαμπαριζει μια το μηχανημα μην το φοβασαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Για καφέ τώρα που θα μας κάνει καλό καιρό με τις Αλκυονίδες θα πάμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Εχω παει ναυπλιο δικαβαλο σχεδον συνεχεια στα κοκκινα κ χωρις σταση!καθησα μια ωρα κ ξαναγυρισα παλι χωρις σταση δεν παθαινει τπτ!επισεις εχω παει χαλκιδα,θηβα,σουνιο δεν χαμπαριζει μια το μηχανημα μην το φοβασαι!ευχαριστω πολυ φιλε να σαι καλα!!!! απο τι φαινεται μαλλον θα την κανω την εξορμηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Για καφέ τώρα που θα μας κάνει καλό καιρό με τις Αλκυονίδες θα πάμε; εγω μεσα!!!Ποο ρε φιλε μακαρι. εχεις δικιο για την παλια εθνικη δεν το ειχα σκεφτει λες να αρκει καθε 1 ωρα 15 λεπτα? εγω ελεγα μιση ωρα πηγαινε μιση ωρα ξεκουρασημια χαρα ειναιπολυ λες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Εχω παει ναυπλιο δικαβαλο σχεδον συνεχεια στα κοκκινα κ χωρις σταση!καθησα μια ωρα κ ξαναγυρισα παλι χωρις σταση δεν παθαινει τπτ!επισεις εχω παει χαλκιδα,θηβα,σουνιο δεν χαμπαριζει μια το μηχανημα μην το φοβασαι!Δεν θα στο βγαλει κατ ευθειαν το προβλημα...αλλα εκει που το μοτερ σου θα εβγαζε 70 με 80 χιλιαδες χλμ πριν αρχισουν να ακουγουνται διαφορα απο μεσα του τωρα θα το κανει στις 40 με 50 χιλιαδες αυτη ειναι η διαφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Καλησπέρα, την βοήθεια σας. έχω πρόβλημα με τις αλλαγεσ των ταχυτήτων είναι πολύ σκληρες και σκανε δυνατα κυριως όταν ζεσταθεί η μηχανή. Μίλησα με έναν από τα κεντρικα και μου ειπε ότι είναι θεμα λειτουργιας της μηχανης και ότι ετσι δουλευει. Επειδή στην περιοχη μου δεν υπαρχει άλλη για να την δω, θελω τις εμπειριες σας και να φανταστείτε ότι ο συμπλέκτης είναι μεχρι εξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες