joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 γατα το γατακι...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
horheperi 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 μπορει καποιος κατοχος 125 να μου πει τελικη?και αμα εχει παει ταξιδακια και με ποσα χλμ περιπου?ευχαριστω.....(θα το τσιμπησω μαλλον σε 3-4 μηνες) Καλημέρα φίλε Γιώργο !! με το καλό να έρθεις στην αγέλη !! πρόσφατα έκανα Θεσσαλονίκη - Αρναία ( περίπου 80 χλμ ), πηγαίνωντας χαλαρά ( 70-80 ) και με δυο στάσεις το λυκάκι δεν παραπονέθηκε καθόλου ( εκτός από την πίσω που πιάστηκε λιγάκι... ) !!! τελική μέχρι τα 118 έχω πιάσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
horheperi 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 XAXAXAXAXAXAXAXA i kopela m sinantise ena palikari kai piasane koubenta.M eipe oti einai 10 forees pio omorfo apoti stis fotografies χαχα!! Και μου έκανε εντύπωση κοπέλα με λυκάκι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος23 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Καλημέρα φίλε Γιώργο !! με το καλό να έρθεις στην αγέλη !! πρόσφατα έκανα Θεσσαλονίκη - Αρναία ( περίπου 80 χλμ ), πηγαίνωντας χαλαρά ( 70-80 ) και με δυο στάσεις το λυκάκι δεν παραπονέθηκε καθόλου ( εκτός από την πίσω που πιάστηκε λιγάκι... ) !!! τελική μέχρι τα 118 έχω πιάσει... σε ευχαρστω φιλε μου horheperi!μια χαρα παει το λυκακι δηλαδη...πραγματικος λυκος!!!απλα τον εχω ερωτευτει ....ειμαι απο αλεξανδρουπολη και δεν θα εχω προβλημα για κανα ταξιδακι εδω κοντα(κομοτηνη ξανθη)..και οσο για την πισω θεση...κατι θα κανουμε μωρε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Α,εχουν αλλαξει τα πραματα με τα διπλωματα?Και εγω το διπλωμα για 125 κυβικα εχω,αλλά εισαι νομιμος αν οδηγεις μηχανη μεχρι 33 ιππους!Αλλαξε αυτο? Αλαξαν ολες οι κατηγοριες Α1 125cc μεχρι 15hp Α2 περιιορισμος σε αλογα μεχρι 47 αλα ανεξαρτητως κυβικων και Α απεριοριστο αλα φυσικα στα 24 σου αν δεν εχεισ την Α2 που την βγαζεις στα 20 και Α1 στα 18 επισης τα μοτοποδηλατα πηγαν στα ΚΤΕΟ και λεγετε κατηγορια ΑΜ και το οριο ηλικιας στα 17 απο 16 που ητανε....χαμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThakiC 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Αλαξαν ολες οι κατηγοριες Α1 125cc μεχρι 15hp Α2 περιιορισμος σε αλογα μεχρι 47 αλα ανεξαρτητως κυβικων και Α απεριοριστο αλα φυσικα στα 24 σου αν δεν εχεισ την Α2 που την βγαζεις στα 20 και Α1 στα 18 επισης τα μοτοποδηλατα πηγαν στα ΚΤΕΟ και λεγετε κατηγορια ΑΜ και το οριο ηλικιας στα 17 απο 16 που ητανε....χαμος σιγουρα ισχυει?? γτ εδω στ Μεγαρα δν εχω ακουσει κτ... ακομα... τοτε ποιος ο λοογος ν βγαλεις για 50cc και να μην πας για α1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) σιγουρα ισχυει?? γτ εδω στ Μεγαρα δν εχω ακουσει κτ... ακομα... τοτε ποιος ο λοογος ν βγαλεις για 50cc και να μην πας για α1? Ο λογος παλι το θεμα ηλικιας αν περιμενεις πας για Α1 και αν εχεις γαιδουρινη υπομονη πας κατευθειαν για Α στα 24, εγω παντως τοτε.....οταν ημουν και εγω 13 περιμενα ως τα 15 1 χρονο παρανομος με 50αρι και στα 17 παλι ενα χρονο παρανομος με 100αρι παπι μεχρι να βγαλω Α1 το Α αργησα να το βγαλω επιδη οι δικοι μου προτιμησαν να μου βγαλουν πρωτα διπλωμα για αυτοκινητο στα 20 αντι για μεγαλη μηχανη που το εβγαλα στα 22.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 από τον makiswolf250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Ο νομος ισχυει στην Ελλαδα απο αρχες ιανουαριου του 2013 και οι εταιριες εχουν ξεκινησει να βγαζουν καινουργιες μοτο 500κ.ε και 800 με περιορισμενα αλογα για την Α2 κατηγορια (ΗΟΝDA CB500, KAWASAKI Z800)...Αλαξανε και οι κατηγοριες για αυτοκινητα και επαγγελματικα αλλα δε με απασχολουν προσωπικα αφου εχω ηδη απεριοριστο για μηχανη και για αυτοκινητο....εκτως και αν αποφασισω για επαγγελματικο.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Τι κάνετε γατάκια; Κάναμε και το μικρό σέρβις χτες και είμαστε ετοιμοπόλεμοι πάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Αλαξαν ολες οι κατηγοριες Α1 125cc μεχρι 15hp Α2 περιιορισμος σε αλογα μεχρι 47 αλα ανεξαρτητως κυβικων και Α απεριοριστο αλα φυσικα στα 24 σου αν δεν εχεισ την Α2 που την βγαζεις στα 20 και Α1 στα 18 επισης τα μοτοποδηλατα πηγαν στα ΚΤΕΟ και λεγετε κατηγορια ΑΜ και το οριο ηλικιας στα 17 απο 16 που ητανε....χαμος Δηλαδή φιλε makiswolf αν εισαι μεγαλυτερος απο 24 χρονων και εχεις το απεριοριστο διπλωμα για μηχανη,μπορεις να οδηγησεις μοτοσυκλετα με οσους ιππους θελεις,ετσι?Ειμαι πανω απο 24 χρονων,εβγαλα το διπλωμα για 125 κυβικα το Σεπτεμβρη του 2011 και τον Σεπτεμβρη που θα μας ερθει τωρα θα γινει αυτοματα απεριοριστο!Δε θα ειμαι περιορισμενος να οδηγησω μηχανη μεχρι 47 ιππους,σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 69ca43b5386146767219e561d80b8086 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 ρε συ σταυρο οτιναναι.ΔΕΝειναι δυνατο ΜΑΜΑ να βγαλει τοσα το μηχανακι.με την καμια ομως.γυμνο wolf 250 να βαραει 180.na way mister. φτιαγμενο ειναι?γραναζωμενο ειναι και δειχνει οτι ναναι το κοντερ?παντως κατι ειναι. :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Ρε συ λογικά είναι σε κατηφόρα αν και δεν φαίνεται η κλίση του δρόμου.Πάντως κάνουν φτιαξίματα τωρα τι κάνουν θέλει ψάξιμο........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 εννοειται πως και τα φτιαχνουν.μονο κατηφορα δεν παιζει.εκτος αν ειναι γκρεμος :tooth: αυτο ειναι για το wolf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 δεν παιζει να βαραει 180 οσο και φτιαγμενο να ειναι και κατηφορα.. παρατηρηστε κιολας και το κιτρινο λεωφορειο στο 0.40 με ποσο πηγαινει το λεωφορειο 160? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Δηλαδή φιλε makiswolf αν εισαι μεγαλυτερος απο 24 χρονων και εχεις το απεριοριστο διπλωμα για μηχανη,μπορεις να οδηγησεις μοτοσυκλετα με οσους ιππους θελεις,ετσι?Ειμαι πανω απο 24 χρονων,εβγαλα το διπλωμα για 125 κυβικα το Σεπτεμβρη του 2011 και τον Σεπτεμβρη που θα μας ερθει τωρα θα γινει αυτοματα απεριοριστο!Δε θα ειμαι περιορισμενος να οδηγησω μηχανη μεχρι 47 ιππους,σωστα? Δεν γινετε τπτ αυτοματα πλεων αυτα παλια, τωρα θα δινεις εξετασεις συνεχεια απλα αν εσυ που εισαι 24 δεν ειχες διπλωμα θα μπορουσες να δωσεις κατευθειαν για Α, τωρα παλι θα πρεπει να δωσεις εξετασεις και αφου εισαι 24 δωσε καλητερα για Α μην παρεις Α2 και θες μετα μεγαλητερη μηχανη και πας ξανα για διπλωμα..... δεν παιζει να βαραει 180 οσο και φτιαγμενο να ειναι και κατηφορα.. παρατηρηστε κιολας και το κιτρινο λεωφορειο στο 0.40 με ποσο πηγαινει το λεωφορειο 160? Μηπως δεν ειναι σε km/h και ειναι σε m/h? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Μηπως δεν ειναι σε km/h και ειναι σε m/h? Km/h=~1,6mp/h Δηλαδή αν ήταν σε mph θα έδειχνε περίπου 112mph Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Km/h=~1,6mp/h Δηλαδή αν ήταν σε mph θα έδειχνε περίπου 112mph Συγνωμη μπερδευτικα το αναποδο ενοουσα αλα ναι τα μιλια θα επρεπε να ειναι πιο λιγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Ο νομος ισχυει στην Ελλαδα απο αρχες ιανουαριου του 2013 και οι εταιριες εχουν ξεκινησει να βγαζουν καινουργιες μοτο 500κ.ε και 800 με περιορισμενα αλογα για την Α2 κατηγορια (ΗΟΝDA CB500, KAWASAKI Z800)...Αλαξανε και οι κατηγοριες για αυτοκινητα και επαγγελματικα αλλα δε με απασχολουν προσωπικα αφου εχω ηδη απεριοριστο για μηχανη και για αυτοκινητο....εκτως και αν αποφασισω για επαγγελματικο.......... Περασα σημερα απο τον δασκαλο οδηγησης που ειχα και τα λεγαμε,μου εξηγησε τι παιζει,δεν ηξερα τιποτα!Μπορω να πω ξενερωσα τελειως ως στενοχωρεθηκα!Ειμαι 34 και εχω το Α1 διπλωμα..το Σεπτεμβρη αυτο θα γινονταν απεριοριστο συμφωνα με τον προηγουμενο νομο αλλά τωρα θα γινει απλα Α2,μεχρι 47 ιππους δηλαδη!Εντωμεταξυ εμενα μ'ενδιαφερει η Yamaha xj6 οπως εχω προαναφερει..!Ω ρε φιλεεεε!! εχουν προσθεσει και αλλες 2 δοκιμασιες στις εξετασεις αρκετα δυσκολες λεει..2 ατομα δωσανε εξετασεις και κοπηκανε και οι 2! Ξερετε ποσο ειναι το προστιμο αν σε σταματησουν και δεν εχεις το αναλογο διπλωμα?Γενικα ξερετε αν στην εθνικη σταματανε συχνα μοτοσυκλετες οι τροχονομοι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Φίλε μοτομπιλλ αν εμπλακείς σε ατύχημα και φταις ή χτυπήσεις κάποιον πεζό τι θα κάνεις έχοντας το μικρό δίπλωμα; Θα λακίσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto_bill 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Φίλε μοτομπιλλ αν εμπλακείς σε ατύχημα και φταις ή χτυπήσεις κάποιον πεζό τι θα κάνεις έχοντας το μικρό δίπλωμα; Θα λακίσεις; Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου Di Manolio και μαλλον θα πρεπει να το σκεφτω να παω να δωσω για το Α κατηγοριας διπλωμα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!Δε θελω να το ριψοκινδυνευω τοσο και να εχω μπελαδες μετα,οσο προσεχτικος και να ειμαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Τι κάνετε γατάκια; Κάναμε και το μικρό σέρβις χτες και είμαστε ετοιμοπόλεμοι πάλι λεγε ρε αναφορα. τι αλλαξες/εκανες? ποσα χλμ? ποσα γκαφρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Λάδια και γενικό έλεγχο. 15400 20 γιούρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 φιλε motobil δεν θα επρεπε να αναρωτιεσαι ποσο ειναι το προστιμο χωρις διπλωμα και αν σταματανε στην εθνικη οι μπατσοι :wallbash: χωρις παρεξηγηση ρε φιλε και ειμαστε και ιδια ηλικια ετσι ουτε 16χρονα.συμμεριζομαι την καυλα σου για το 600 αλλα αν δεν...που πας??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργος23 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 ποτε χωρις διπλωμα(απο εναν 17χρονο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες