Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 καλησπέρα παιδιά τι γρανάζια μου προτείνεται να βάλω στο glx μου είναι 52mm Θέλω να έχω κάτι ενδιάμεσο και εκινηση και τελική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 βαλε οτι προτεινει το manual δηλαδη της μανας του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 δεν το έχω το manual είναι 14 χρονών μηχανάκι αλλα και παλι αυτο που θα προτινει ειναι για 50c που ειναι μαμα εμενα τωρα ειναι παραπανω η δεν πεζει ρολο αυτο?? τώρα που κοίταξα το πίσω είναι 35 δοντάκια και το μπροστά είναι μικρο είναι το γνήσιο από την μανά του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 35 δόντια για 50αρι λίγα μου φαίνονται, εκτός και αν έχουν αλλαχθεί. Το c50 μου πίσω φοράει 40αρι και μπροστά 13αρι (μαμά). Λογικά και το glx αυτά θα φοράει απο την μάνα του. Βάλε κανα 38αρι πίσω, αν και δεν πιστεύω να δεις τρελές διαφορές. Πειραματίσου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 μα αυτο λεω δεν ειναι 50αρι τωρα ειναι 105 και εχει 35 δοντάκια πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Το κατάλαβα φίλος!!! Τα μαμά γρανάζια τα ανέφερα για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης. Το 35αρι που φοράει τώρα έχει μακρύνει αρκετά το γρανάζωμα και απο επιτάχυνση δεν πρέπει να λέει και πολλά. Βάλε 38αρι που σου είπα που είναι κάτι μεταξύ του μαμά και αυτό που φοράει τώρα Αν δεν είσαι ευχαριστημένος τότε βάλε άλλο μπροστά ή πίσω. Ευτυχώς είναι μικρό το κόστος και μπορείς να παίξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 ποσο εχει περιπου ενα 38?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Από stelpet που είχα πάρει για μένα δεν είναι πολλά, 4 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 αν ειναι 4ταχητο βαλε 14 - 36 σαν τα μαμα του αστρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 συμφωνώ 14-36 απλά δες τι έχεις ήδη μπροστά και πες μας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 οκ παιδιά θα δω μπροστά και θα σας πω παντός από ότι παρατηρώ εκινηση δεν εχει και τοσο καλη θα δω και τι εκκεντροφόρο έχει γιαυτο θελω κατι ενδιαμεσο να εχει εκινηση και τελικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 λοιπων παιδια το κοιταξα τωρα πριν λιγο εχω 13-35 να βαλω 14-36???? θα εχω καλητερη εκινιση απ οτι τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 έχεις 13-35 και θες περισσότερο εκινιση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ναι λιγο καλητερη απο αυτην οχι ομως πολυ θελω να πιανω 90++ να μην τερματιζει στα 150 μετρα οπος παλια που του ειχα 13-42 απλος λιγο καλητερη εκινιση θελω οχι και τιποτα σπουδεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 δοκίμασε με ένα 36 η 38 πίσω θα εχεις μια πιο δυνατή εκινιση αλλα στην 4 σου θα εχει παλι ανεβασμενες στροφες και ίσως σου βγαλει πρόβλημα , εγώ θα πρότεινα να βάλεις ένα 14 μπροστά και πίσω ένα 38 για να μην το ζορίζεις πολύ με την τετάρτη αλλά να έχεις και κάποια εκινιση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 απλά στο (περίπου) ένα δόντι μπροστά ισοδυναμεί με 3 πίσω... όσο πιο μεγάλο βάλεις μπροστά τόσο ποιο κοντό το κανείς(καλύτερη εκινιση) όσο πιο μεγάλο το πίσω τόσο ποιο μακρύ(τελική), και εννοείτε και το αντίθετο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 μόλων θα το αφήσω έτσι τώρα γιατί θα το φτιάξω το μοτέρ όλα καινούρια μέσα και αφού θα το στρώνω δεν θέλω να το ζορίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 με αυτα που εχω τωρα 13-35 γιατι ειναι?? πιστευεις πως στην τεταρτη ζοριζεται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 δεν αξίζει να αλλάξεις και τώρα και μετά, όχι δεν πιστεύω να έχει κανένα πρόβλημα ...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 εγω θα λεγα 14-38 , αυτα φοραει και ενας γνωστος σε 100αρι GLX , μια χαρα παει με αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες