Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 και οι γνώστες - μηχανικοί ξέρουν... αυτό το επιχείρημα μου θύμισε 49 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip αυτοί ξέρουν... Και κάτι για κατακλείδα: Μου λες VMAX σου λέω INTEGRA Μου λες TMAX σου λέω SH Mου λες Τenere λέω Transalp Mου λες XJR σου λέω CB Mου λες YBR λέω CBF R1 λέω CBR 1000 το RR ΧΤ μου λες δειλά και σου λέω XR και CRF Crypton λες και λέω innova asrtea supra glx ..... Townmate μου λες αντίο πάει και το glx μα σκέψη θέλει μπόλικη να θυμηθώ ποιο λες! Το TMax με το SH??? ούτε καν κοντά... και καλά, οκ, TO XT ΜΕ ΤΟ CRF??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Το TMax με το SH??? ούτε καν κοντά... και καλά, οκ, TO XT ΜΕ ΤΟ CRF??? το XR το πιστολι δεν το ειδες; στραβομαρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) η χοντα εχει φιλοσοφια να βγαζει ποιοτικα και αξιοπιστα εργαλεια. δεν κοιταει το design ουτε βγαζει tdm για να ψαρωσει ο καγκουρας καθε χωρας... πολυ σωστο αυτο !!αλλα απο το 92'-3' που πεθανε ο δημιουργος της χοντα και την ανελαβε ο γιοκας του,αλλαξε λιγακι αυτη η φιλοσοφια, δυστυχως... το μεγαλυτερο λαθος της?μετεφερε την παραγωγη και σε αλλες χωρες,οπως προανεφερε ο γιαμαχακιας666 στην ισπανια κ ιταλια αλλα να συμπληρωσω και την βραζιλια,με οτι αυτο συνεπαγεται...οσα μοντελα παντως ειναι φτιαγμενα ιαπωνια και ταυλανδη ειμαι 100% σιγουρος πως δεν θα χαλασουν ποτε, γιατι αλλα στανταρ εχουν οι ευρωπαιοι στα εργοστασιακια τους(κοπροσκυλα του κερατα) και αλλα οι εργοστασιαρες της ασιας με εργαζομενους των οποιων η διαβιωση εξαρταται αποκλειστικα απο την δουλεια που βγαζουν...τα οποια εργοστασια εχουν τα πιο υψηλα στανταρ παγκοσμιως να σημειωσω.. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Κατ'αρχην,για να αξιολογησεις μια μαρκα,δεν βασιζεσαι μονο στο τωρα.Η Honda εχει φτιαξει μηχανες με @@,που ουτε στα ονειρα της δεν θα τα εφτιαχνε η yamaha.Απο που να αρχησω ? Nsr,vfr,cr500,nr750,6κυλινδρο 250αρι(ονομα δεν θυμαμαι) ? Ή να πω για την εξαιρετικη ποιοτητα τους ? Οταν εχει εναν σκοπο η Honda,τον πραγματοποιει.Τωρινο παραδειγμα η rc213.Μπορει τα τελευταια χρονια να μην ειναι ολες οι μηχανες της μοναδικες (βλεπε hornet '11 με ομοιοτητες της cbr600f),αλα εχει στοχο την χαμηλη καταναλωση κυριως,και δεν της νοιαζει τοσο η εμφανιση.Βλεπε innova(οικονομικοτατο)...γιατι εβγαλε το πανασχημο crypton x η yamaha ? Μονο για μουρη.Συγκρινε το cbf125 με το ybr125,το innova με το crypton,τα σκουτερ της, και παει λεγοντας,και πες μου ποιο απο τα δυο αγγιζει περισσοτερο την κατηγορια του και τον λογο για τον οποιο ειναι φτιαγμενο.Μπορει να λεω μ@λακιες τοση ωρα,να μην ειναι ετσι,αλα εγω ετσι το βλεπω.Yamahakia,ειπες ασχημα λογια μονο για την ΧΟνδα,δεν ειπες ομως και για την yamaha...τι την κανει τοσο ξεχωριστη,ποια ειναι τα ελλατωματα της ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ψηφισα Yamaha και οχι τοσο γιατι ειμαι Yamahakias (ειμαι λιγοτερο απο οσο πολλοι νομιζετε) αλλα κυριως γιατι ειμαι βαθια ΑΝΤΙ-Χοντακιας. Μ αρεσουν βασικα Ευρωπαικα μηχανακια, απ τις Ιαπωνικες γουσταρω τη Yamaha και την Kawasaki που θεωρω οτι ειναι οι μονες με φινετσα, προσωπικοτητα και design Ιδιατερο (οσο γινεται για τα Ιαπωνικα δεδομενα παντα). Οι 2 εταιρειες του Hamamatsu δεν μου εκαναν ποτε κλικ. Το ΑντιΧοντικο μανιφεστο που ακολουθει ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις-παρατηρησεις. Τα προβληματα της Χονδα ειναι τα εξης: 1) η γκαμα της δεν ανταποκρινεται στο μεγεθος και τους πορους που εχει ως νο1 υπερκολοσσος. Αν τα assets της τα χαριζες σε μια μικροτερη εταιρεια θα εφτιαχνε παπαδες. Αντιθετα οι υπερφιαλοι σχιστοματηδες απο το Χαμαματσου, συνεχιζουν να σερβιρουν ορδες απο αψυχα, ανοργασμικα, νεροβραστα σαν μπροκολο μοντελα (αυτο που ο πληρωμενος τυπος και οι fans λενε ομοιογενες. Σχεδον σε καθε κατηγορια τον πινει απο μια η περισσοτερους ανταγωνιστες. Με δυσκολια μπορω να σκεφτω νο 1 Χονδομοντελο στην κατηγορια του τα τελευταια 10-12 χρονια. Επισης απαραδεκτο για υπερκολοσσο. 2) βαζει συνεχως αυτογκολ. Πχ εβγαλε την κιβωτιαρα με την υδραυλικη μεταδοση (ρησπεκτ) και που την εβαλε ως εμπορικη εφαρμογη????? ΕΛΕΟΣ!!!! 3) Η πτωση στην ποιοτητα της σε πολλα μοντελα ειναι εμφανης, ιδιως αυτο το υπεροχο εργοθταθιο θτην Ιθπανια, το Μοντεθα κανει θαυματα. Να μην μιλησουμε για τα ιταλικα της μοντελα, κατι συστηματα ψυξης και θερμοστατες σε CBF. Αρα καταρεει σε εναν βαθμο ενας απο τους σημαντικοτερους (αν οχι ο μονος) για να υποστεις την αγορα ενος Χονδα. Η ΤσακΝορισιακη αξιοπιστια της ΧΟνδα. Πιο μασημενη καραμελα και απο Halls το χειμωνα. 4) Μετα το 2000 η εταιρεια εξαργυρωνει την δοξα του παρελθοντος. Η γκαμα της ειναι σχεδον ανεκδοτο, οι μισες πωλησεις ειναι αυτοματος πιλοτος. Το μεγαλυτερο προβλημα για τον υπολοιπο κοσμο (γιατι σε βγαζει απο τα ρουχα σου) και ταυτοχρονα προτερημα για την ιδια (γιατι την συντηρει στην κορυφη) ειναι οι Χονδακηδες. Ιδιως η ταξιανθια που απανταται στον Ελλαδικο χωρο και η οποια ειναι απο τις γραφικοτερες παγκοσμιως. Απανταται σε 5 τυπους. 1) Ο "επιτηδες". Ειναι Χονδακιας κατασταλλαγμενος, που για δικους του τεκμηριωμενους λογους γουσταρει την συγκεκριμενη εταιρεια (κανεις δεν ειναι τελειος) συνηθως εχοντας περασει/δοκιμασει αρκετων αλλων εταιρειων τα προιοντα. Ο πιο ωραιος απ ολους δυστυχως απανταται σε ποσοστο μικροτερο ισο του 10%. 2) Ο "συγγενης". Ανιψιος/γιος/μικρος_ξαδερφος "μηχανοβιου" των αληστου μνημης δεκαετιων 70-80 (αντε και αρχη 90). Εχει περασει απειρες ωρες ακουγοντας ιστοριες για το μπολντορι ή το σιμπιαρ και ποσους κουλους τσαγιασε στην κοντρα η ποσες γκομενες εριξε στο μπουρναζι. Οι ατελειωτες ιστοριες, που εχουν φυσικα reliability επιπεδου κυνηγου-ψαρα εχουν καταληξει σε υποσυνειδητη πλυση εγκεφαλου του μικρου, λογω και του φυσικου θαυμασμου προς το συγγενικο προσωπο. Ως αποτελεσμα ο μικρος μεγαλωνοντας ακολουθει τα βηματα του συγγενους και διαιωνιζει την μ@λακια στις επομενες γενιες. Υπαρχει και η υποπεριπτωση Β'. Ο συγγενης εχει ΧΤ ή GPZ πχ το οποιο εκαψε μια ασφαλεια σε καποια φαση, οποτε συμπερασμα τα Yamaha/Kawasaki ειναι ζημιαρικα αρα θα παρω Honda. Τους αντιλαμβανεσαι αμεσως γιατι δεν αναφερουν κανενα μοντελο των τελευταιων 12 χρονων. Αφρικα VFR και παρομοιοι προσιστορικοι δεινοσαυρου ειναι η μονιμη καραμελα τους. Αντιστοιχει σε περιπου 20% του σταθμισμενου δειγματος. 3) ο "παπακιας". Πιτσιρικοκαγκουρας με ταυρι ή GLX με κυλινδρο τσιγαροχαρτο 562cc που επειδη περασε μαμα TownMate με παππου και τελαρο ΜΕΒΓΑΛ πισω ορκιστηκε αιωνια υποταγη και πιστη στον κατασκευαστη του ταφου του. Οι γνωσεις του γυρω απο τις υπολοιπες εταιρειες περιοριζονται σε φημες/κουτσομπολια απο ετερους παπακηδες και τα γραφομενα τους προκαλουν εντονη θυμηδια η παροξυσμο γελωτος που μπορει να οδηγησουν σε βαριες στομαχιακες διαταραχες. Οι μισοι στο τελος γινονται κουτακηδες με Σαξοραλο ή τουρμπισιο του γκρουπ VAG ή σε πιο προχωρημενες περιπτωσεις (παρεα με Ρωσσοποντιους, υποπτες διασυνδεσεις με τη νυχτα) με S2000 4) o "ραντομας". η τεραστια πλειοψηφια. Ο μη εχω ιδιαιτερη σχεση με τον χωρο (απηυδυσμενος απο την κινηση κουτακιας, παππους, γκομενα κλπ) ο οποιος αποφασιζει να αγορασει δικυκλο και λογω της υπερπροβολης κλπ παει στο μαζικο brand (οπως κανεις δεν ζηταει πεπσι στο περιπτερο, η πας να παρεις ακριβα αθλητικα παιρνεις Nike Κλπ) ή εχει την ατυχια να εχει φιλο-συγγενη των προηγουμενων κατηγοριων. 5) ο νορμαλ. Πηρε Χονδα χωρις ιδιαιτερο λογο, την φχαριστιεται χωρις να προκαλει τον υπολοιπο κοσμο με βαρυγδουπα υπερφιαλα σχολια. Οταν σκεφτομαι ολες τις χρηματικες κλιμακες αγορας μηχανης πραγματικα μου φαινεται δυσκολο να καταταξω σε οποιαδηποτε απο αυτες καποιο ΧΟνδα μεσα στην πενταδα. Η εκαστοτε πενταδα μου απαρτιζεται απο περιπου 40% ευρωπαικα 30% Yamaha 20% Κawasaki και 10% USA. Ισως ενα η δυο μηχανακια μαξ. Η φτερουγα ειναι ελεεινο και ανευ φαντασιας σημα. Ειναι σαν να το σχεδιασε το παλληκαρι με το φωτοτυπαδικο διπλα στην κυρα Μαρια που εκανε και 2 μηνες σεμιναρια γραφιστας. Χεστηκαμε για την "θεικη" ποιοτητα κατασκευης για τις βιδες που δεν φαινονται στο VFR κλπ. Δεν αγοραζουμε αυγο Φαμπερζε. Αγοραζουμε μοτοσυκλετα. Μοτοσυκλετα = Fun Factor, Honda και Fun Factor Λιγο δυσκολα συμπιπτουν Χεστηκαμε για την τυπικη Honda θεση οδηγησης που ολοι κουμπωνουν αμεσως ανεξαρτητως διαστασεων. Τον καναπε μου τον εχω σπιτι για να βλεπω τηλεοραση οχι για να βολταρω. Χεστηκαμε που σας βλεπει σπανια μαστορας. Ακουστε αυτο! Κι εμενα με βλεπει σπανια μαστορας bitches. Χεστηκαμε για την τελεια εργονομια σας....Flight Simulator και παιχνιδακια στρατηγικης που εχουν 1000 ανακατωμενα κουμπια δεν σας χαλαει ομως να παιζετε..... Εχετε μεγαλο ραφι το ξερουμε. Βαλτε το στο πατο σας, οχι αλλες μοτοσυκλετες Φρανκεσταιν. Επισης μην κοβετε μοτερ απο τα ταφοαμααξα σας για να φτιαχνετε φολες. Εξελιξτε ενα μοτερ απ την αρχη. Λεφτα υπαρχουν. Αυτο το υπεροχο φαναρι του VFR μονο στις μουρες σας δεν το εχετε βαλει. Παρτε προταση για το νεο Ιννοβα με αγαπη. ΥΓ. Καλα χιλιομετρα και να χαιρομαστε ολοι τις μοτο μας απ οποιο εργοστασιο κι αν βγηκαν. YΓ2 Streetwise ελεεινε-αμουσε-κουλε βραχονησιδοκατοικε, εισαι τυχερος που στην μεσοπελαγη κουραδα που μενεις εχει 5 μηχανακια ολα κι ολα γιατι αλλιως θα ειχες ψυχολογικα προβληματα με τον ταφο που καβαλας ΥΓ3 MakisP Επειδη εχεις μηχανακι ερωτα προσπερναω τα ποταπα σου σχολια περι της μουσικης μου εξελιξης. Θα σε περιλαβω δια ζωσης εν μεσω μπυρορετσινων οταν κατεβω στα πατρια. ΥΓ4 Manosame-Steven04 αδερφια, Iwata-Akashi συμμαχια, γ@μω το Hamamatsu και την RCV213 ΥΓ5 Ηλια, εισαι αδερφος, φωτεινο παραδειγμα στους συντονιστας. Συνεχισε να μοιραζεις πονο απλοχερα. ΥΓ6 Ιννοβα04 θεματοεμπρηστη, θιασωτη της Χαμαματσεηκης προπαγανδας θα σκασω καταδρομικη στο τρελονησι σου και θα σε περιλαβω....Αφιερωμενο, γιατι φοβαμαι εχεις καιρο να πιεις ζεστο καφε. Εγώ πέταξα τον τάφο και πήρα το honda ωστόσο...πειράζει? Πειράζει που δε σβήνει ξαφνικά στα φανάρια...? Πειράζει που παίρνει τις ταχύτητες σωστά και με ακρίβεια και φοράει από τα καλύτερα σασμαν που φορέθηκαν σε πάπια? Πειράζει που οι αναρτήσεις πίσω είναι σωστές και στρίβει σωστά και δε νομίζεις ότι θα σε πάρει καμιά στροφή μαζί της και θα σε κλαίνε? Πειράζει που οι εμπρός μπουκάλες δεν χάνουν και δεν είναι σα φραπέ? Αλλά δεν λέω ναι όντως μεταξύ 6500 με 8500 στροφές ήταν πιο ροπάτο κάτι που είναι σοβαρό κριτήριο για το παπί! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 πολυ σωστο αυτο αλλα απο το 92'-3' που πεθανε ο δημιουργος της χοντα και την ανελαβε ο γιοκας του,αλλαξε λιγακι αυτη η φιλοσοφια δυστυχως... το μεγαλυτερο λαθος της?μετεφερε την παραγωγη και σε αλλες χωρες,οπως προανεφερε ο γιαμαχακιας666 στην ισπανια κ ιταλια ,με οτι αυτο συνεπαγεται...οσα μοντελα παντως ειναι φτιαγμενα ιαπωνια και ταυλανδη ειμαι 100% σιγουρος πως δεν θα χαλασουν ποτε, γιατι αλλα στανταρ εχουν οι ευρωπαιοι στα εργοστασιακια τους(κοπροσκυλα του κερατα) και αλλα οι εργοστασιαρες της ασιας με εργαζομενους των οποιων η διαβιωση εξαρταται αποκλειστικα απο την δουλεια που βγαζουν,τα οποια εργοστασια εχουν τα πιο υψηλα στανταρ παγκοσμιως να σημειωσω.. δεν συμφωνω με τις χωρες κατασκευης.και ενας φιλος μου toyota auris made in tyrkey εχει του εχει βγαλει τη παναγια και δεν κανει κιχ. μην προσπαθουν να σε πεισουν. ειναι αιωνιοι δευτεροι και τους τρωει αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 το XR το πιστολι δεν το ειδες; στραβομαρα; τα XR650R / 400R ήταν-είναι από τα αγαπημένα μου, το εχω δηλώσει σε αυτό το θέμα σε προηγούμενο ποστ αλλά είπα να το προσπεράσω για να πάω στα πιο ... χοντρά είπαμε ok υπερβάλλων ζήλος αλλά οχι και έτσι, xt vs crf... FFS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Το TMax με το SH??? ούτε καν κοντά... και καλά, οκ, TO XT ΜΕ ΤΟ CRF??? Ότι θυμάται χαίρεται κανείς...δεν είναι κακό και δεν κατακρίνεται αλλά κάνε κανένα κόπο και ρώτα κανένα άνθρωπο που ασχολείται με αυτά... ας είναι και κατασκευαστής πλυντηρίων θα το έχει ακουστά. Αν σε χαλάει το CRF πάρε το XR ...πάρε το FMX ...πάρε όποιο μα όποιο γουστάρεις. Δε σου λέω πως με χαλάει το XT αλλά μη συγκρίνουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ότι θυμάται χαίρεται κανείς...δεν είναι κακό και δεν κατακρίνεται αλλά κάνε κανένα κόπο και ρώτα κανένα άνθρωπο που ασχολείται με αυτά... ας είναι και κατασκευαστής πλυντηρίων θα το έχει ακουστά. Αν σε χαλάει το CRF πάρε το XR ...πάρε το FMX ...πάρε όποιο μα όποιο γουστάρεις. Δε σου λέω πως με χαλάει το XT αλλά μη συγκρίνουμε το XT (το μεταγενεστερο το 600 μου αρεσει και μενα) ποια εταιρια το φτιαχνει ; η lego ή η playmobil? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Το TMax με το SH??? ούτε καν κοντά... και καλά, οκ, TO XT ΜΕ ΤΟ CRF??? To xman έστω...καταλαβαίνεις μην κολλάς στο πως γράφεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ότι θυμάται χαίρεται κανείς...δεν είναι κακό και δεν κατακρίνεται αλλά κάνε κανένα κόπο και ρώτα κανένα άνθρωπο που ασχολείται με αυτά... ας είναι και κατασκευαστής πλυντηρίων θα το έχει ακουστά. Αν σε χαλάει το CRF πάρε το XR ...πάρε το FMX ...πάρε όποιο μα όποιο γουστάρεις. Δε σου λέω πως με χαλάει το XT αλλά μη συγκρίνουμε μπερδευτηκε ο ανθρωπος.Οκ,το διορθωνω εγω Το yzf με το crf το wr με το crf-x 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 δεν συμφωνω με τις χωρες κατασκευης.και ενας φιλος μου toyota auris made in tyrkey εχει του εχει βγαλει τη παναγια και δεν κανει κιχ. μην προσπαθουν να σε πεισουν. ειναι αιωνιοι δευτεροι και τους τρωει αυτο. οκ παω πασσο... ειχε ανοιχθει ομως ενα θεμα οσον αφορα προιοντα ευρωπης και ασιας... οπως ειχαν αναφερει εχουν διαφορετικα στανταρ οι ασιατες στα εργοστασια τους,τα οποια ειναι αυστηροτερα και απο αυτων της απο της γερμανιας..πχ ενα ιαπωνικο εργοστασιο μπορεις να το πεις και 5 αστερων ενω το ευρωπαικο στην καλυτερη 3ων...;) μην ανησυχεις δεν θα με πεισει κανενας τους... ;) απλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος σε συγκριση με "αυτους"... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 οκ παω πασσο... ειχε ανοιχθει ομως ενα θεμα οσον αφορα προιοντα ευρωπης και ασιας... οπως ειχαν αναφερει εχουν διαφορετικα στανταρ οι ασιατες στα εργοστασια τους,τα οποια ειναι αυστηροτερα και απο αυτων της απο της γερμανιας..πχ ενα ιαπωνικο εργοστασιο μπορεις να το πεις και 5 αστερων ενω το ευρωπαικο στην καλυτερη 3ων...;) μην ανησυχεις δεν θα με πεισει κανενας τους... ;) απλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος σε συγκριση με "αυτους"... γενικα ειναι μεγαλο θεμα με τις χωρες κατασκευης. μονο η σουζουκι τα φτιαχνει ολα ιαπωνια (εκτος απο το αντρες). ολα ομως αμαξια μηχανες κτλ. σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει το made in japan, made in italy κτλ. θα λεμε made in earth... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε σεις !! εδω οι ακυροι ειχαν αναφερει στη αρχη οτι ηταν οι πρωτοι που εβαλαν μονοσοκ..καλα ρε που βρισκονται,ποιος τους ειπε αυτες τις πατατιες? η θεα καβασακι ειχε πρωτοβγαλει με τα τοτε μοτοκρος της εποχης... κ οχι μονο!λενε μαλιστα πως εχουν σαρωσει τα πρωταθληματα..ποια πρωταθληματα ρε?η καβασακι τους ειχε ξεβρακωσει ολους ..μονο τωρα βρεθηκε μια εταιρεια να την κοντραρει κ αυτη ειναι χοντα με το crf!! διορθωση! να συμπληρωσω και τα τρομερα cr!!! πραγματικα οι περισσοτεροι απο αυτους λενε οτι να ναι... και μετα λενε πως εμεις φοραμε παρωπιδες... ρε αντε ξεκωλατε!! οσο και να θες να το πας στο χαβαλε,παντα πεταγετε καποιος κ βαζει φυτιλιες.... Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον daytonaman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ότι θυμάται χαίρεται κανείς...δεν είναι κακό και δεν κατακρίνεται αλλά κάνε κανένα κόπο και ρώτα κανένα άνθρωπο που ασχολείται με αυτά... ας είναι και κατασκευαστής πλυντηρίων θα το έχει ακουστά. ok, θα πάω να ρωτήσω κάποιων που ασχολείται με αυτά να μου πει! για να το λες, κατι παραπάνω θα ξέρεις εσύ! ...και μάλλον και αυτός που θα ρωτήσω! και γαμώ τα επιχειρήματα, να δεις πως το λέγαμε αυτο στο σχολείο... α ναι, επίκληση στην αυθεντία! Αν σε χαλάει το CRF πάρε το XR ...πάρε το FMX ...πάρε όποιο μα όποιο γουστάρεις. Δε σου λέω πως με χαλάει το XT αλλά μη συγκρίνουμε FMX vs XT660??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) γενικα ειναι μεγαλο θεμα με τις χωρες κατασκευης. μονο η σουζουκι τα φτιαχνει ολα ιαπωνια (εκτος απο το αντρες). ολα ομως αμαξια μηχανες κτλ. σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει το made in japan, made in italy κτλ. θα λεμε made in earth... δυστυχως... Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ποιοτικά εμφανισιακά πολλές κλάσεις πάνω...πλαστικά λειτουργία κινητήρα κτλ. Το ανανεωμένο 660 είναι αρκετά πιο δυνατό αλλά βγήκε και πολλά χρόνια μετά...anyway funbike είναι και πολύ προσεγμένο ...για πίπωμα έχει το crf και το XR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Ποιοτικά εμφανισιακά πολλές κλάσεις πάνω...πλαστικά λειτουργία κινητήρα κτλ. Το ανανεωμένο 660 είναι αρκετά πιο δυνατό αλλά βγήκε και πολλά χρόνια μετά...anyway funbike είναι και πολύ προσεγμένο ...για πίπωμα έχει το crf και το XR ε ναι κλασικοι μαγκες μηχανοβιοι κοιτανε την ιποδυναμη και τπτ αλλο. ταφος το fmx και ταφος το fmx, ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 4:13 ισοπαλία 79-79. μόλις γύρισα και πέφτω για ύπνο. έχω αγωνία τι θα δω αύριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 4:13 ισοπαλία 79-79. μόλις γύρισα και πέφτω για ύπνο. έχω αγωνία τι θα δω αύριο καλα ισοπαλια δεν το λες: χοντακηδες = 50 , γιαμαχακηδες : 43 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ε ναι κλασικοι μαγκες μηχανοβιοι κοιτανε την ιποδυναμη και τπτ αλλο. ταφος το fmx και ταφος το fmx, ρε ασ το χα το fmx και να λενε οτι θελουν...δεν θα επιλεξω μηχανη επειδη την γουσταρουν οι αλλοι η οχι,θα επιλεξω αυτο που εγω γουσταρω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Οι μηχανές έχουν κριτήρια όπως αξιοπιστία, ανταπόκριση στις ανάγκες του επιβαίνοντος, κατανάλωση, ποιότητα κατασκευής, λειτουργία - απόκριση ευχρησία κινητήρα, αλλαγές ταχυτήτων, άνεση, ευκολία ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΈΧΟΥΝ: ιπποδύναμη, δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 χ.α.ω. , προδιαγραφές για βελτίωση - αύξηση της υπάρχουσας ιπποδύναμης, τελική ταχύτητα ..εμ αυτά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 To xman έστω...καταλαβαίνεις μην κολλάς στο πως γράφεται ε οχι και έστω, δεν το λες ...μικρή διαφορά το TMax apo to Xmax μπερδευτηκε ο ανθρωπος.Οκ,το διορθωνω εγω Το yzf με το crf το wr με το crf-x μπερδεύτηκε ...ναι... Tmax vs SH που μετά έγινε Xmax, CRF vs ΧΤ,,, vs FMX να μας προτείνει να πάμε να ρωτήσουμε αυτούς που ... ξέρουν όμως δεν μπερδεύτηκε... ok κατάλαβα! Μανώλη δεν το λεω για εσένα, no offence Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Οι μηχανές έχουν κριτήρια όπως αξιοπιστία, ανταπόκριση στις ανάγκες του επιβαίνοντος, κατανάλωση, ποιότητα κατασκευής, λειτουργία - απόκριση ευχρησία κινητήρα, αλλαγές ταχυτήτων, άνεση, ευκολία ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΈΧΟΥΝ: ιπποδύναμη, δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 χ.α.ω. , προδιαγραφές για βελτίωση - αύξηση της υπάρχουσας ιπποδύναμης, τελική ταχύτητα ..εμ αυτά ισως το καλυτερο ποστ στο συγκεκριμενο θεμα. ευγε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 Οι μηχανές έχουν κριτήρια όπως αξιοπιστία, ανταπόκριση στις ανάγκες του επιβαίνοντος, κατανάλωση, ποιότητα κατασκευής, λειτουργία - απόκριση ευχρησία κινητήρα, αλλαγές ταχυτήτων, άνεση, ευκολία ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΈΧΟΥΝ: ιπποδύναμη, δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 χ.α.ω. , προδιαγραφές για βελτίωση - αύξηση της υπάρχουσας ιπποδύναμης, τελική ταχύτητα ..εμ αυτά ετσι ακριβως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες