Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2005 (τροποποιήθηκε) Πέρασε ένα υπέροχο 3ήμερο σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη! Μερικές φώτο :) Καταευχαριστήθηκα την Εγνατία και ειδικά στο σημείο της Ασπροβάλτας. Παραδώθηκε στη κυκλοφορία πριν 1 μήνα περίπου και έχει και τούνελ. Η Εγνατία οδός μεταξύ από Ξάνθη μέχρι Κήπους έχει ατελείωτες ευθίες. Μία που μέτρησα ήταν γύρω στα 8 χλμ :) Μοναδικές διαδρομές είναι ο δρόμος για τα μοναστήρια που είναι στα βουνά γύρω από την πόλη της Ξάνθης (Παναγία Καλαμού και Παναγία Αρχαγγελιώτισα και μονή Ταξιαρχών). Απίστευτη ομορφιά είδα και στα Πομακοχώρια της Ξάνθης (Σμίνθη, Εχίνος) και στην ορεινή Ξάνθη με τα Χριστιανικά χωριά (Κομνηνά, Σταυρούπολη, Νεοχώρι, Παρανέστι κ.ά) αλλά δυστυχώς εκείνη τη μέρα ξέχασα να πάρω μαζί μου την φωτογραφική..... Τέλος αυτό που χάρηκα πάρα πολύ ήτανε ότι δεν είδα ούτε ένα μοτοσικλετιστή που να μη χαιρετηθούμε και όλοι ήτανε με κράνος!!!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2005 Ωραιοςςς.........βαλε και κανα τοπιο με φοντο τη Vara,ετσι για να καταλαβουμε λιγοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niki_kar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2005 Ωραία ωραία!!! Πράγματι ο δρόμος προς τα 'κει είναι καταπληκτικός. Και όχι μόνο ως τους Κήπους αλλά και ως τις Καστανιές. Όταν πήγα (τον Ιούνιο) δεν είχαν δώσει την Ασπροβάλτα ακόμη. Μου φαίνεται πως πρέπει να ξαναπεράσω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2005 Ωραίος ρε φίλε. Μακάρι να είχα καμία ταξιδιάρα μηχανή και θα είχα φυγει ήδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2005 Βαρα πολυ καλες φωτο πραγματικα ... Ειδικα η 2η με το φορτωμενο Varadero πραγματικα με εστειλε ... εισαι φουλ οργανωμενος και σε χαιρομαι! δεν μου γλυτωνει η ταξιδιαρα η μηχανη... που θα μου παει... και περισσοτερο μπριζωνομαι απο κατι τετοια τοπικς... αααχχχχ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2005 ναις φοτος Βαραντερο... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Πέρασε ένα υπέροχο 3ήμερο σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη! Μερικές φώτο :) Καταευχαριστήθηκα την Εγνατία και ειδικά στο σημείο της Ασπροβάλτας. Παραδώθηκε στη κυκλοφορία πριν 1 μήνα περίπου και έχει και τούνελ. Η Εγνατία οδός μεταξύ από Ξάνθη μέχρι Κήπους έχει ατελείωτες ευθίες. Μία που μέτρησα ήταν γύρω στα 8 χλμ :) Μοναδικές διαδρομές είναι ο δρόμος για τα μοναστήρια που είναι στα βουνά γύρω από την πόλη της Ξάνθης (Παναγία Καλαμού και Παναγία Αρχαγγελιώτισα και μονή Ταξιαρχών). Απίστευτη ομορφιά είδα και στα Πομακοχώρια της Ξάνθης (Σμίνθη, Εχίνος) και στην ορεινή Ξάνθη με τα Χριστιανικά χωριά (Κομνηνά, Σταυρούπολη, Νεοχώρι, Παρανέστι κ.ά) αλλά δυστυχώς εκείνη τη μέρα ξέχασα να πάρω μαζί μου την φωτογραφική..... Τέλος αυτό που χάρηκα πάρα πολύ ήτανε ότι δεν είδα ούτε ένα μοτοσικλετιστή που να μη χαιρετηθούμε και όλοι ήτανε με κράνος!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ναι οντως η Εγνατια ειναι μεγαλη υποθεση , το διαπιστωσα και εγω φετος μια και πηγα στα πατρια εδαφη (Κομοτινη) αλλα δυστηχως με το αυτοκινητο , ενεκα πηγαμε οικογενιακως , την αλλη φορα παντως θα παω με το Dero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Kosta? xereis etsi? tin epomeni fora...tilefonaki! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Kosta? xereis etsi? tin epomeni fora...tilefonaki! <{POST_SNAPBACK}> Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες