Jump to content
Sign in to follow this  
giorginakos

Αγορα 1ης μηχανης.

Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό ψαχνομαι για μηχανή και μηχανή δε βρίσκω(στα μέτρα μου)...

οι επιλογές μου ως τώρα είναι μέχρι τον κυβισμό των 125cc.

Μηχανακια του τυπου skooter και παπακια δε με πολυ ενδιαφερουν.

Αντιθέτως αυτα που μου έκαναν μπαμ με την πρωτη ήταν τα εξής: Honda cbr125, aprilia rs125 & derbi gpr125.. Ποια απ αυτες τις μηχανές θα ήταν μια καλή αρχη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω θα σου προτεινα παλι Kawasaki Ninja 250cc .

Οι λογοι απλοι.

Ειναι 33 Αλογα , ειναι 250 κυβικα , εχει καλυτερα φρενα ,

μοιαζει πολυ περισσοτερο σε μηχανη απο αυτα που ανεφερες,

δεν θα το βαρεθεις μεχρι να πας σε κατι μεγαλυτερο.

Και με 2500 3000 βρησκεις ενα σε πολυ καλη κατασταση..

Το μονο 125 σε φαση Superbike που θα προτεινα ειναι το 2χρονο Aprilia RS.

Τα υπολοιπα ειναι μονο εμφανιση.

Ελπιζω να βοηθησα

Τροποποιήθηκε από τον StevenGalan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουουου νταξει νιντζα δε το συζητω.αν είχα αυτή την οικονομικη δυνατοτητα σίγουρα θα ήταν η πρώτη μου..

Ναι μεν τα 250cc αλλά λέω να ξεκινήσω λαου λαου όχι κατευθειαν στα βαθια.

Τώρα προσφατα βρηκα μια gpr 80cc μεγάλη ευκαιρια αλλά δεν ξέρω με τις ανηφόρες πως θα τα παμε...

Anyway ευχαριστω για την γνώμη σου ;) περιμένω κι άλλες αποψεις!

Τροποποιήθηκε από τον giorginakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες μας για τι χρηση το θες, ποσα κιλακια και υψος εισαι πανω κατω και πρωτα απ ολα..ποσα εισαι προθυμος να δωσεις

οσο για το νιντζα αμα σ' αρεσει θα βρεις και μεταχειρισμενο με 2000-2500 ευρω σε αρκετα καλη κατασταση ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να πηγαίνω στη σχολη, να κάνω καμια βολτα, τώρα που έχουμε και καλοκαιρι να παμε καμια παραλια τέτοια πράγματα πάνω κατω..

Ειμαι 1.95 ύψος και βάρος 75 κιλα.

Κοίτα επειδή ακόμα δεν εχω από πουθενά πόρους ωστε να πω ότι θα παρω μια αξιολογη μηχανή περιοριζομαι στα 500€ με 600€ το πολυ

Τροποποιήθηκε από τον giorginakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 500 - 600 κακα τα ψεματα δεν νομιζω να παιρνεις τιποτα ουτε σε φαση super sport ουτε σε naked ουτε τιποτα. Κανα παπι κοβω και τιποτα μεταχερισμενο παλι..το cbr 125 να το βρεις δεν προκειται τοσο..ασε που θα σου ειναι σαν ποδηλατο για το υψος σου. Μπορει και τα αλλα να ειναι καπως ετσι.

Κατσε μαζεψε λεφτα και παρε κατι πιο αξιολογο. Μολις μαζεψεις τα λεφτα ξανα ελα να σου δωσουμε ιδεες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 500 600 ευρο φιλε μου οπως λεει πιο πανω κ ο George δεν βρησκεις κανενα απο αυτα που προανεφερες...

Και για το υψος που λες , εγω θα εψαχνα κανα DT XT τιποτα τετοιο σε μεταχειρα.. Του 92 μοντελο και με τοσα που ειπες το παζαρευεις ανετα.

Edit : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2379700/ κατι τετοιο αν σε ενδιαφερη , εχει αρκετα...

Τροποποιήθηκε από τον StevenGalan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 500 600 ευρο φιλε μου οπως λεει πιο πανω κ ο George δεν βρησκεις κανενα απο αυτα που προανεφερες...

Και για το υψος που λες , εγω θα εψαχνα κανα DT XT τιποτα τετοιο σε μεταχειρα.. Του 92 μοντελο και με τοσα που ειπες το παζαρευεις ανετα..

Ότι είπε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα..έψαξα λίγο και β ρήκα αυτη..πόσο λέτε να μου κατεβασει την τιμη? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2412361/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα..έψαξα λίγο και β ρήκα αυτη..πόσο λέτε να μου κατεβασει την τιμη? http://www.car.gr/cl...s/view/2412361/

Mοντελο 2005 και να το δινει τοσο λιγο , κατι βρομαει :/

Αν μενεις κοντα πανε δες το πρωτα και εκει αν σου κανει παζαρεψε το στο 600αρι ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μοταρντια και τα εντουρο να τα προσεχεις..αυτοι που τα παιρνουνε τα σκιζουνε..καπου μεσα στο φορουμ εχει οδηγο για αγορα μεταχειρησμενης μηχανης..παιζουν κ τα εντουρακια μεσα ριξε μια ματια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα αυτη την μηχανη τωρα προσφατα...οπτικα καλη φαινεται αλλα μου βρωμαει λιγο η χρονολογια.

τι παζαρια μπορω να του παιξω? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2289128/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες συγνωμη για το ξεκαρφωτο απλα ηθελα να ρωτησω κατι...εχω ενα suzuki bierd 50cc το οποιο θελω να το αλλαξω κιλινδροπιστονο και να το κανω 80cc μεχρι να το στροσο λιγο ειναι καλητερα να εχω την μανισια την εξατμισι η να βαλω κατευθεια μια μοτοσπορτ που θελω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα μια aprilia 125rs στα 600€.. συμφωνα με περιγραφη του πωλητη εχει κολλησει και χρειαζεται κυλινδρο και πιστονι..

αξιζει αυτα τα λεφτα η γιουχου? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2456764/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα